• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

makat catlagi icin HANGI KREM

Ben dogumdan sonra tam 9ay cektim anal fissur, boyle bir aci yok resmen wcde oturup agliyodum. Dr rectodrem krem vermisti o ve sicak suya oturmak biraz fayda ediyodu ama kabizligim ne yaparsam yapim gecmiyodu. Sonra bir ara annemlere gittim ve kabizligim gecmisti ama yediklerim ayniydi neden olabilcegini dusundum ailem koyde oturuyolar icme suyunu bir akar sudan doldurup getiriyolar aklima o geldi. Yedigim ictigimde tek fark suydu, sonra aradtirdim ve magnesium orani en fazla olan suyu aldim ve ise yaradi inanirmisiniz kabizligim gecti ve cok sukur fissurde. Bu iletin iyi olmasi icin tek cozum kabizligi cozmek.
Insallah yardimci olabilisimdir cunku cok cok kotu bir durum. Ben ne oturabiliyodum ne yuruyebiliyodum.

Bunu doktora sormalısınız. Yanlış krem daha kötü yapar. Mesela bi doktor muayene etmeden kortos verdi ve iyileşmek bir yana daha kötü oldu. Sonra başka doktora muayene ettirdim buna asla kortos sürmemelisin deyip procto glyvenol verdi ve iyileşti. Asla ama asla bilmeden ilaç kullanmayın.

Kizimda vardi bebek iken aloe veradan baska hic bir sey care olmadi ona.
Birde bulursaniz hakiki kantaron yagi

Merhabalar bendede iki gün önce anal fistül tanısı koyuldu ve bendede iki tane küçük meme yapmış durumda bunlar ameliyatsız geçecek bişey mi doktor krem verdi ancak sadece ağrı kesici bir krem tedavi edici özelliği yok siz ne kullanmıştınız lütfen yardımcı olur musunuz ameliyatsız iyileşmek istiyorum
Ben fistül ameliyatı oldum 2 ay once fistulun malesef ameliyatsiz tedavisi yok ameliyatta sıkınti yok tek sıkinti ameliyat sonrasi tekrar etmesi

Ben dogumdan sonra tam 9ay cektim anal fissur, boyle bir aci yok resmen wcde oturup agliyodum. Dr rectodrem krem vermisti o ve sicak suya oturmak biraz fayda ediyodu ama kabizligim ne yaparsam yapim gecmiyodu. Sonra bir ara annemlere gittim ve kabizligim gecmisti ama yediklerim ayniydi neden olabilcegini dusundum ailem koyde oturuyolar icme suyunu bir akar sudan doldurup getiriyolar aklima o geldi. Yedigim ictigimde tek fark suydu, sonra aradtirdim ve magnesium orani en fazla olan suyu aldim ve ise yaradi inanirmisiniz kabizligim gecti ve cok sukur fissurde. Bu iletin iyi olmasi icin tek cozum kabizligi cozmek.
Merhaba sizin fissur kronik miydi bende de var da kronik en ufak kabizlikta tekrar ediyor maalesef

Arkadaslar aranizda anal fissur icin krem kullanan var mi ne onerirsiniz
Intrnette birsuru isim dolaniyo burdan kullanan Arkadaslar yorum yaparsa sevinirim
Geçmiş olsun 🙏kayınvalidemde de var neleri deneyip kullandı onunki kronikleşmiş artık geçmior fayda etmiyor anestol kremi duydum ama ağrıyı alıyor die 🙏

Orfilame in küçük kremleri var ya vazelın gibi olan mucize krem diye geçıyor onu denedım artık bepanthol falan fayda etmeyınce ciddi anlamda yumuşatıyor orayı bence deneyın kızlar ben çok rahatladım

Back