- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 208
- 30
Dur bakalim cnm ya her şey bitmis gibi yazmissin:) bu isler hic belli olmaz belki son anda gecebilirsin aramizdaki oy farki 8 cok degil hani. Hakkimizda hayirlisi insallah son anda kaybetsem de hic uzulmem ha sana ha banaHayırlı olsun canım artık kolay kolay geçemeyiz çoğunluk kararsız kaldı ya ondan böyle oylar yakın oldu gerçekten zor bi oylama oldu madalyan çok yakışacak darısı başımıza diğer kategorilerde artık ellerine emeğine sağlık netim çok az olduğu için ışık hızında bakıp çıkıyorum yazıyım dedim
Son ana kadar 1.olduguma inanmicam canım:))Bu sefer de seninle birlikte ikinci olacağım galiba canım
Ben de şimdiden tebrik ederimTurkuazKrampon güzel yarışma oldu, çok yakışacak madalyan
Son ana kadar 1.olduguma inanmicam canım:))Bu sefer de seninle birlikte ikinci olacağım galiba canım
Ben de şimdiden tebrik ederimTurkuazKrampon güzel yarışma oldu, çok yakışacak madalyan
Cok guzel yazmissin cnm eline saglik:)Daha öncekilerde bu tezi kanıtladık biraz da olsa bilindik lezzetler biraz fark atıyor diyebilirim. Çok can alıcı sunumlu bir tarif olmadıktan sonra genelde sonuç bu yönde oluyor.
Örneğin sütlü tatlılarda sütlaç
Mezelerde çiğköfte
Et yemeklerinde kebap
Önemli olan katılıp eğlenmek, çok zevkli bir yarışma katılmayan pişman olur burda güzel vakit geçiriyoruz umarım hep buralarda olur, birbirimizden bişeyler öğrenme fırsatı buluruz :)
Teşekkür ederim tatlışımSon ana kadar 1.olduguma inanmicam canım:))
Cok guzel yazmissin cnm eline saglik:)
Bence değişmezSon ana kadar 1.olduguma inanmicam canım:))
Tesekkur ederim cancazim:) yinede hemen sevinmiyorum:)Teşekkür ederim tatlışım
Bir dahaki kategoriye de bekleriz, birinciliğin şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Daha öncekilerde bu tezi kanıtladık biraz da olsa bilindik lezzetler biraz fark atıyor diyebilirim. Çok can alıcı sunumlu bir tarif olmadıktan sonra genelde sonuç bu yönde oluyor.
Örneğin sütlü tatlılarda sütlaç
Mezelerde çiğköfte
Et yemeklerinde kebap
Önemli olan katılıp eğlenmek, çok zevkli bir yarışma katılmayan pişman olur burda güzel vakit geçiriyoruz umarım hep buralarda olur, birbirimizden bişeyler öğrenme fırsatı buluruz :)
Sagol bebeğim ama dur bakalimTurkuazKrampon kuzumm hayırlı olsun birinciligin canim benim cok sevindim insallah hepiniz bir gün birinci olursunuz arkadaslar
Sagol bebeğim ama dur bakalim
Canim benim tesekkur ederim iyi yurekli kk hatunlariÖncelikleTurkuazKrampon arkadaşım tebrik madalya profiline çok yakışacak. Son olarak kendi adıma çok eğlendim bi kaç gündür yaşadığım heyecanı tarif edemem güzel yarıştık
Bir sonraki kategoriyi 4 gözle bekliyorum.
Evet tebrikler canimCanim benim tesekkur ederim iyi yurekli kk hatunlariduygulandim birazcıkın
Insallah cnm sizde birgun 1.olursunuz ben o gün hic gelmez zannediyordum ama geliyor galiba:)Evet tebrikler canimşuan hangisi olsa yerdim dediğimin iclerinde sende 3 favorimin arasindaydın, ama diğer üyeninki el yapımı olduğu icin ona oy vermiştim. Darısı bizim başımıza
InsAllah canim hayirlisi ♡ Ben zaten birinci olacağımı sanmiyordumdaInsallah cnm sizde birgun 1.olursunuz ben o gün hic gelmez zannediyordum ama geliyor galiba:)
Oyyy duygulandin mi seennn ben senin kalbini yirim canimin iciCanim benim tesekkur ederim iyi yurekli kk hatunlariduygulandim birazcıkın
Canim benim seni seviyorumOyyy duygulandin mi seennn ben senin kalbini yirim canimin ici
Senin tarifin neydi? Bu isler hic belli olmiyor cnm . Digerlerinde cok hevesli katılmıştım bunda hic heves etmedim yine olmaz diye:) takip edemedim bile digru durustInsAllah canim hayirlisi ♡ Ben zaten birinci olacağımı sanmiyordumdaama katılmak bile güzel heyecanlı ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?