Makarnalar Makarnalar

En başarılı bulduğunuz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    635
  • Anket Kapalı .
Dur bakalim cnm ya her şey bitmis gibi yazmissin:) bu isler hic belli olmaz belki son anda gecebilirsin aramizdaki oy farki 8 cok degil hani. Hakkimizda hayirlisi insallah son anda kaybetsem de hic uzulmem ha sana ha bana

Bu sefer de seninle birlikte ikinci olacağım galiba canım

Ben de şimdiden tebrik ederim TurkuazKrampon güzel yarışma oldu, çok yakışacak madalyan
Son ana kadar 1.olduguma inanmicam canım:))
Cok guzel yazmissin cnm eline saglik:)

Son ana kadar 1.olduguma inanmicam canım:))

Cok guzel yazmissin cnm eline saglik:)
Teşekkür ederim tatlışım
Bir dahaki kategoriye de bekleriz, birinciliğin şimdiden hayırlı uğurlu olsun

ne güzel yazdin

Öncelikle TurkuazKrampon arkadaşım tebrik madalya profiline çok yakışacak. Son olarak kendi adıma çok eğlendim bi kaç gündür yaşadığım heyecanı tarif edemem güzel yarıştık
Bir sonraki kategoriyi 4 gözle bekliyorum.

Canim benim tesekkur ederim iyi yurekli kk hatunlariduygulandim birazcıkın

Canim benim tesekkur ederim iyi yurekli kk hatunlariduygulandim birazcıkın
Evet tebrikler canim şuan hangisi olsa yerdim dediğimin iclerinde sende 3 favorimin arasindaydın, ama diğer üyeninki el yapımı olduğu icin ona oy vermiştim. Darısı bizim başımıza

Evet tebrikler canim şuan hangisi olsa yerdim dediğimin iclerinde sende 3 favorimin arasindaydın, ama diğer üyeninki el yapımı olduğu icin ona oy vermiştim. Darısı bizim başımıza
Insallah cnm sizde birgun 1.olursunuz ben o gün hic gelmez zannediyordum ama geliyor galiba:)

Insallah cnm sizde birgun 1.olursunuz ben o gün hic gelmez zannediyordum ama geliyor galiba:)
InsAllah canim hayirlisi ♡ Ben zaten birinci olacağımı sanmiyordumda ama katılmak bile güzel heyecanlı ♡

InsAllah canim hayirlisi ♡ Ben zaten birinci olacağımı sanmiyordumda ama katılmak bile güzel heyecanlı ♡
Senin tarifin neydi? Bu isler hic belli olmiyor cnm . Digerlerinde cok hevesli katılmıştım bunda hic heves etmedim yine olmaz diye:) takip edemedim bile digru durust

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…