Makarnalar Makarnalar

En başarılı bulduğunuz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    635
  • Anket Kapalı .
TurkuazKrampon tebrik ederim canım .5 kez katılmışsın farkedemedim o kadar katıldığını,fazla uğramadığın için buralara Favorilerim arasındaydı tarifin.Oy kullanırken daha iyi anlıyor insan ,sunum falan önemli değil,hangisini yemek istiyorsan onu seçiyorsun Ve de çekimin yakın olması ,yemeğin net görünmesi de önemli.Mesela alimiyon yemeğin iddialıydı ,fakat kendini göstermemişti,üstteki tabak yerine alttaki büyük tabağa koysan ,kaşarları en kenarlara dökmesen ,makarnan yakın çekim olsaydı keşke. @sabahvesen senin için de geçerli bu durum ,yemeği uzaktan çekiyorsun ,bir daha ki sefere daha yakından çekmeyi dene.

Sana katılıyorum cnm. Bende artik tecrube ettim önce ki tariflerde kasiga catala varana kadar duzenleyip süsleyip oyle resim cekiyordum bunda heves etmeden katıldım ve direkt hic bisey koymadan yakindan çektim. Insan katıla katıla tecrube kazaniyor:)

Benim ikinci katılışım ne nasıl olur bilmiyorum. Ama Makyajkolik13 dediği gibi geleneksel tarifler bi tık önde oluyor Kazen bey' in profilini de inceledim birinci olanlara baktım Makyajkolik13 iyi tespit yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…