- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
Bende cok seviyorum kiiiiiiiCanim benim seni seviyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cok seviyorum kiiiiiiiCanim benim seni seviyorum
Insallah birgün olursun canim.insallah herkes olur ❤❤❤InsAllah canim hayirlisi ♡ Ben zaten birinci olacağımı sanmiyordumda ama katılmak bile güzel heyecanlı ♡
Karidesli olan canim.Senin tarifin neydi? Bu isler hic belli olmiyor cnm . Digerlerinde cok hevesli katılmıştım bunda hic heves etmedim yine olmaz diye:) takip edemedim bile digru durust
Umarım canım haklısın ben henüz yeniyim tabi geçmiş yarışmalarla ilgili pek bilgim yok. Katıla katıla tecrübe ederim herhalde senin gibi. :)Daha öncekilerde bu tezi kanıtladık biraz da olsa bilindik lezzetler biraz fark atıyor diyebilirim. Çok can alıcı sunumlu bir tarif olmadıktan sonra genelde sonuç bu yönde oluyor.
Örneğin sütlü tatlılarda sütlaç
Mezelerde çiğköfte
Et yemeklerinde kebap
Önemli olan katılıp eğlenmek, çok zevkli bir yarışma katılmayan pişman olur burda güzel vakit geçiriyoruz umarım hep buralarda olur, birbirimizden bişeyler öğrenme fırsatı buluruz :)
Aminnn canım cümlemiz insInsallah birgün olursun canim.insallah herkes olur ❤❤❤
Bencede oyle yap cnm:) degisik ve guzel bi tarifti seninkideKaridesli olan canim.
Evet hiç beklenmedik anda olur zaten hep o yüzden ben beklentisiz katılıcam bidaha katılırsam
Aynen canım geçen hippoyla olmuştu dimi hatırlıyorum :) baya yaklaştık ikidir 3.2. Sonunda 1 gelecek inşallah :)Bu sefer de seninle birlikte ikinci olacağım galiba canım
Ben de şimdiden tebrik ederim TurkuazKrampon güzel yarışma oldu, çok yakışacak madalyan
Hayırlısı iyi kalpli kramponcum bnm İlk kez bu kadar yaklaştım valla çok heyecanlı oldu önümüzdeki maçlara bakacağızDur bakalim cnm ya her şey bitmis gibi yazmissin:) bu isler hic belli olmaz belki son anda gecebilirsin aramizdaki oy farki 8 cok degil hani. Hakkimizda hayirlisi insallah son anda kaybetsem de hic uzulmem ha sana ha bana
ne güzel yazdin
ne güzel yazdin
ne güzel yazdin
ne güzel yazdin
Benim daha once yaklastigim zamanlar olmustu cnm evet biraz üzücü oluyor ama olsun egleniyoruz cok guzel oluyor:) senin kacinci katilisin?Aynen canım geçen hippoyla olmuştu dimi hatırlıyorum :) baya yaklaştık ikidir 3.2. Sonunda 1 gelecek inşallah :)
Hayırlısı iyi kalpli kramponcum bnm İlk kez bu kadar yaklaştım valla çok heyecanlı oldu önümüzdeki maçlara bakacağız