Neyse bir daha katıldığında ilk sıralarda olursun o zaman görsün
Aynen öyleZaten katilmazsam kendi kaybeder
Hadi hayırlısıHakkimizda hayirlisi kizlar benim bu 5.katilisim ilk kez bu kadar yakınım 1.lige:)
Tabi canım herkes itediğine oy verebilirAynen banada en değişik o geldi. Ama ben oyumu el emeği çok olan birine vermeyi tercih ettim. Kimse yanlış anlamasin. Çokta lezzetlidir tüm tarifler eminim herkes cok emek vermis. Ama kendi makarnasini kendi yapanla, hazir makarna yapip üstüne sos döken bir tutulamaz
(mantı makarnalar haric)
Genelde öyle oluyor canımAslında bakılırsa daha gelenekçi tarifler begenilmiş.
Çok ilginç gelen farklı gelen tarifler de var ama onlarda fazla oy olmamış.
Bu sebepten söylemiştim önemli olan kazanmak değil.
Sunum olarak da isteddiğim gibi olmadı o ayrı mesele :)
Daha fazla katılarak öğrenecegiz.
Teşekkür ederim canımm değerli oyun için
Rica ederim canımTeşekkür ederim canımm değerli oyun için
Tercih meselesi , benim için de farklı tarifler bir adım öndedir. Oylama kriterlerinde de bu var aslında ama herkes kendi zevkine göre oyluyor tabi. Yarışmaya katılmadan iki gün önce yaptığım sıradan bir makarnayla daha çok oy alırmışım galiba.Klasik tarifler bir adım öndedir, damak tadıyla alakalı sanırım canım
Teşekkür ederim chillcim kıymetli oyun içinBulgurlu Kıymalı Kolay Mantı Makarna
Teşekkür ederim chillcim kıymetli oyun için
Yaa çok saol valla oylar diğer makarnalara gidince nerde yanlış yaptım diye düşünür oldum..bu yorumunuz iyi geldiEllerine sağlık bence çok iştah açıcıydı
Mantı hamurundan biraz farklı.. irmik var ve az bişi hamura 2 yumurta.. yumurta arttıkça açması zorlaşıyo.. ama o kadar da değil şimdi gözüni korkutmiyimDenicem canım mutlaka. Mantı hamuru gibi herhalde oda çok sert oluyor. Benim makarnam yumuşacıktı hemencecik oldu
Aslında programlardaki gibi olsa ne güzel ve eğlenceli olur. Hani bi saat verilse o saat içinde herkes yemeğini bitirmek zorunda olsadedigin gibi hepberaber tadilsa falan
Galiba :) dur bakalim daha 2 gun var:)
Hayırlı olsun canım artık kolay kolay geçemeyiz çoğunluk kararsız kaldı ya ondan böyle oylar yakın oldu gerçekten zor bi oylama oldu madalyan çok yakışacak darısı başımıza diğer kategorilerde artık ellerine emeğine sağlık netim çok az olduğu için ışık hızında bakıp çıkıyorum yazıyım dedimGaliba :) dur bakalim daha 2 gun var:)
gurtmingotam son dakikada gecebilir beni:) hayirlisi insallah
Bu sefer de seninle birlikte ikinci olacağım galiba canımHayırlı olsun canım artık kolay kolay geçemeyiz çoğunluk kararsız kaldı ya ondan böyle oylar yakın oldu gerçekten zor bi oylama oldu madalyan çok yakışacak darısı başımıza diğer kategorilerde artık ellerine emeğine sağlık netim çok az olduğu için ışık hızında bakıp çıkıyorum yazıyım dedim
Tercih meselesi , benim için de farklı tarifler bir adım öndedir. Oylama kriterlerinde de bu var aslında ama herkes kendi zevkine göre oyluyor tabi. Yarışmaya katılmadan iki gün önce yaptığım sıradan bir makarnayla daha çok oy alırmışım galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?