Makarnalar Makarnalar

En başarılı bulduğunuz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    635
  • Anket Kapalı .
Tabi canım herkes itediğine oy verebilir

Genelde öyle oluyor canımSık yapılan veya bilinen tarifler daha çok oy alıyor

Klasik tarifler bir adım öndedir, damak tadıyla alakalı sanırım canım
Tercih meselesi , benim için de farklı tarifler bir adım öndedir. Oylama kriterlerinde de bu var aslında ama herkes kendi zevkine göre oyluyor tabi. Yarışmaya katılmadan iki gün önce yaptığım sıradan bir makarnayla daha çok oy alırmışım galiba.

Mantı hamurundan biraz farklı.. irmik var ve az bişi hamura 2 yumurta.. yumurta arttıkça açması zorlaşıyo.. ama o kadar da değil şimdi gözüni korkutmiyim

Galiba :) dur bakalim daha 2 gun var:)
gurtmingotam son dakikada gecebilir beni:) hayirlisi insallah
Hayırlı olsun canım artık kolay kolay geçemeyiz çoğunluk kararsız kaldı ya ondan böyle oylar yakın oldu gerçekten zor bi oylama oldu madalyan çok yakışacak darısı başımıza diğer kategorilerde artık ellerine emeğine sağlık netim çok az olduğu için ışık hızında bakıp çıkıyorum yazıyım dedim

Bu sefer de seninle birlikte ikinci olacağım galiba canım

Ben de şimdiden tebrik ederim TurkuazKrampon güzel yarışma oldu, çok yakışacak madalyan

Daha öncekilerde bu tezi kanıtladık biraz da olsa bilindik lezzetler biraz fark atıyor diyebilirim. Çok can alıcı sunumlu bir tarif olmadıktan sonra genelde sonuç bu yönde oluyor.
Örneğin sütlü tatlılarda sütlaç
Mezelerde çiğköfte
Et yemeklerinde kebap
Önemli olan katılıp eğlenmek, çok zevkli bir yarışma katılmayan pişman olur burda güzel vakit geçiriyoruz umarım hep buralarda olur, birbirimizden bişeyler öğrenme fırsatı buluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…