• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En başarılı bulduğunuz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    635
  • Anket Kapalı .
Aynen banada en değişik o geldi. Ama ben oyumu el emeği çok olan birine vermeyi tercih ettim. Kimse yanlış anlamasin. Çokta lezzetlidir tüm tarifler eminim herkes cok emek vermis. Ama kendi makarnasini kendi yapanla, hazir makarna yapip üstüne sos döken bir tutulamaz :KK36:
(mantı makarnalar haric)
Tabi canım herkes itediğine oy verebilir;)

Aslında bakılırsa daha gelenekçi tarifler begenilmiş.
Çok ilginç gelen farklı gelen tarifler de var ama onlarda fazla oy olmamış.
Bu sebepten söylemiştim önemli olan kazanmak değil.
Sunum olarak da isteddiğim gibi olmadı o ayrı mesele :)
Daha fazla katılarak öğrenecegiz.
Genelde öyle oluyor canım;)Sık yapılan veya bilinen tarifler daha çok oy alıyor:KK45:

Klasik tarifler bir adım öndedir, damak tadıyla alakalı sanırım canım :KK66:
Tercih meselesi , benim için de farklı tarifler bir adım öndedir. Oylama kriterlerinde de bu var aslında ama herkes kendi zevkine göre oyluyor tabi. Yarışmaya katılmadan iki gün önce yaptığım sıradan bir makarnayla daha çok oy alırmışım galiba.:KK45:

Denicem canım mutlaka. Mantı hamuru gibi herhalde oda çok sert oluyor. Benim makarnam yumuşacıktı hemencecik oldu :KK70:
Aslında programlardaki gibi olsa ne güzel ve eğlenceli olur. Hani bi saat verilse o saat içinde herkes yemeğini bitirmek zorunda olsa :KK36: dedigin gibi hepberaber tadilsa falan :KK48:
Mantı hamurundan biraz farklı.. irmik var ve az bişi hamura 2 yumurta.. yumurta arttıkça açması zorlaşıyo.. ama o kadar da değil şimdi gözüni korkutmiyim ;)

Hayırlı Pazarlar
a200-1-gif.1318302

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu OlsunEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Galiba :) dur bakalim daha 2 gun var:)
gurtmingotam gurtmingotam son dakikada gecebilir beni:) hayirlisi insallah
Hayırlı olsun canım artık kolay kolay geçemeyiz çoğunluk kararsız kaldı ya ondan böyle oylar yakın oldu gerçekten zor bi oylama oldu madalyan çok yakışacak darısı başımıza diğer kategorilerde artık ellerine emeğine sağlık netim çok az olduğu için ışık hızında bakıp çıkıyorum yazıyım dedim :48:

Hayırlı olsun canım artık kolay kolay geçemeyiz çoğunluk kararsız kaldı ya ondan böyle oylar yakın oldu gerçekten zor bi oylama oldu madalyan çok yakışacak darısı başımıza diğer kategorilerde artık ellerine emeğine sağlık netim çok az olduğu için ışık hızında bakıp çıkıyorum yazıyım dedim :KK48:
Bu sefer de seninle birlikte ikinci olacağım galiba canım :-)

Ben de şimdiden tebrik ederim TurkuazKrampon TurkuazKrampon :KK19: güzel yarışma oldu, çok yakışacak madalyan :KK9:

Tercih meselesi , benim için de farklı tarifler bir adım öndedir. Oylama kriterlerinde de bu var aslında ama herkes kendi zevkine göre oyluyor tabi. Yarışmaya katılmadan iki gün önce yaptığım sıradan bir makarnayla daha çok oy alırmışım galiba.:KK45:

Daha öncekilerde bu tezi kanıtladık biraz da olsa bilindik lezzetler biraz fark atıyor diyebilirim. Çok can alıcı sunumlu bir tarif olmadıktan sonra genelde sonuç bu yönde oluyor.
Örneğin sütlü tatlılarda sütlaç ;)
Mezelerde çiğköfte ;)
Et yemeklerinde kebap ;)
Önemli olan katılıp eğlenmek, çok zevkli bir yarışma katılmayan pişman olur burda güzel vakit geçiriyoruz umarım hep buralarda olur, birbirimizden bişeyler öğrenme fırsatı buluruz :)

Back