- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
O zaman süpürürdük tüm ödülleriİkinciye de ödül vermeliler yaa :))
Karar veremeyen tek ben kalmadım dimi? Oylama bitmeden seçebilsem bari
Börekler olsunnnNeyse inşaallah önümüzdeki kategori bize uygun olur
Bu arada eşime sondan üçüncü olmuşum dedim keşke birinci olduğunda zirvede biraksaydin diyor
Evet vermedim ama 2 ye düşürdüm.Şöyle ki ben makarnayı 20 yaşına kadar sadece yoğurtlu yedim...Ve şu anda en sevdiğim makarna yoğurtlu makarna
Canım sayende degisik bir tarif öğrendiler. Yine katılırsın sıkma canınıBen normalde ilk defa katıldım ama tarif pek ilgi çekici gelmedi sanırım
Beğenen oy veren arkadaşlara teşekkür ediyorum
Ben normalde ilk defa katıldım ama tarif pek ilgi çekici gelmedi sanırım
Beğenen oy veren arkadaşlara teşekkür ediyorum
Sana katılıyorum canım sayeniz de farklı tarifler öğrendikCanım sayende degisik bir tarif öğrendiler. Yine katılırsın sıkma canınıhem katılmak bile heyecanlı oluyor. Birinci olmasakta olur
Aynen banada en değişik o geldi. Ama ben oyumu el emeği çok olan birine vermeyi tercih ettim. Kimse yanlış anlamasin. Çokta lezzetlidir tüm tarifler eminim herkes cok emek vermis. Ama kendi makarnasini kendi yapanla, hazir makarna yapip üstüne sos döken bir tutulamazSana katılıyorum canım sayeniz de farklı tarifler öğrendikÖzellikle dolmayı hiç duymamıştım.İnşaallah deneyeceğim...
Canım sayende degisik bir tarif öğrendiler. Yine katılırsın sıkma canınıhem katılmak bile heyecanlı oluyor. Birinci olmasakta olur
Sana katılıyorum canım sayeniz de farklı tarifler öğrendikÖzellikle dolmayı hiç duymamıştım.İnşaallah deneyeceğim...
Çok teşekkür ediyorum cnm oyun için.. aramızda kalsın bende senin gibi düşünüyorumAynen banada en değişik o geldi. Ama ben oyumu el emeği çok olan birine vermeyi tercih ettim. Kimse yanlış anlamasin. Çokta lezzetlidir tüm tarifler eminim herkes cok emek vermis. Ama kendi makarnasini kendi yapanla, hazir makarna yapip üstüne sos döken bir tutulamaz
(mantı makarnalar haric)
Rica ederim canim. 3 tarif arasında kaldım bendeÇok teşekkür ediyorum cnm oyun için.. aramızda kalsın bende senin gibi düşünüyorum
Ya inanki işin en kötü kısmı o zati.. keşke bi sofra kurulsa da herkes hepsinden yiyebilse..Rica ederim canim. 3 tarif arasında kaldım bendeen son şuan olsa hangisini yerdim dedim sana oy verdim
Denicem canım mutlaka. Mantı hamuru gibi herhalde oda çok sert oluyor. Benim makarnam yumuşacıktı hemencecik olduYa inanki işin en kötü kısmı o zati.. keşke bi sofra kurulsa da herkes hepsinden yiyebilse..
elde açma kısmı biraz zor çünkü çok sert bi hamur çünkü.. dene bigün mutlaka.. bende ilk defa bu yarışma için elde açarak makarna yaptım.. baya lezzetliydi ve normal makarna dan çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?