- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- 598
Şu diyetten bi çıkayım en kısa zamanda deneyeceğim inşallah oyum sebze suyuna domates soslu makarnaya gitti.Elinize sağlık @GangstaWalk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim çok şükür canım oğlanı uyutmaya çalışıyorumIyi aksamlar aslıcım nasilsin canim![]()
Senin tarifte var içlerindeHangi tarifler arasında kaldın ki acabaa![]()
Diyete en yakın tarifŞu diyetten bi çıkayım en kısa zamanda deneyeceğim inşallah oyum sebze suyuna domates soslu makarnaya gitti.Elinize sağlık @GangstaWalk
Ben de var mıyım nevoş?Senin tarifte var içlerinde![]()
Çok teşekkür ederim. İmkan olsa uzatıverirdim koca bir tabakBen makarnaya bayılırım.O kadar güzel makarna tarifleri vardı ki hepsinin fotoğraflarına ağzım sulana sulana bakarak diyet bisküvi kemirdim :/ Çok kararsız kaldım ama benim için bir tık önde olan Köz Patlıcanlı Ravioli oldu. :) Bütün yarışmacıların ellerine sağlık, bana kalsa hepinizi birinci yapardım.
![]()
Olmaz mısınBen de var mıyım nevoş?![]()
Peki ya benSenin tarifte var içlerinde![]()
Kaçıncı sıradayım acaba?Olmaz mısın![]()
Offff offff listem çok kalabalık ben nasıl oy vereceğimPeki ya ben![]()
Hepsi aynıKaçıncı sıradayım acaba?![]()
Birden fazla oy kullabilsek keşkeHepsi aynı![]()
Çok kibarsın canım, oyunu almış kadar mutlu oldum vallaSenin tarifte var içlerinde![]()
O zaman sonuçta bir değişiklik olmuyor yoksa onu denedikBirden fazla oy kullabilsek keşke![]()
Sağol canımÇok kibarsın canım, oyunu almış kadar mutlu oldum valla![]()
![]()
Ben buralarda yeniyimO zaman sonuçta bir değişiklik olmuyor yoksa onu denedik![]()
Ama kalıcısınBen buralarda yeniyim![]()
Sen evli misin,çoluk çocuk var mı?Anlat bakalımkonuscak bisey bulamiyom