- 14 Ekim 2015
- 3.788
- 14.543
- 208
Aynen bağımlılık yapıyormuş. Bundan sonraki yarışma ne zaman?Ama kalıcısın![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bağımlılık yapıyormuş. Bundan sonraki yarışma ne zaman?Ama kalıcısın![]()
Bu biter bitmez başlarız inşaallahAynen bağımlılık yapıyormuş. Bundan sonraki yarışma ne zaman?![]()
evliyim 23 yasimdayim Allaha emanet bir kizim var ♡♡♡Sen evli misin,çoluk çocuk var mı?Anlat bakalım![]()
Sen bayağı gençmişsin maşaallahevliyim 23 yasimdayim Allaha emanet bir kizim var ♡♡♡
azcikta sen anlat ablaalimiyon sende anlat ^_
sana da masaAllah abla 3 cocuk buyutmek kolay degil ..Sen bayağı gençmişsin maşaallahAllah bağışlasın canım
Ben 36 yaşındayım2 kız 1 erkek evlatım var
![]()
Öyle canım bu devirde kolay değilsana da masaAllah abla 3 cocuk buyutmek kolay degil ..
kizlar ikiz mi
ay abla masaAlah buyuklermis:)Öyle canım bu devirde kolay değil
Evet canım kızlar ikiz12.5 yaşındalar....
4 gözle bekliyorumBu biter bitmez başlarız inşaallah![]()
Yaklaşık 1,5 yıllık evliyim yaşım 25 bebişim yok Ankara' da yaşıyorum :)evliyim 23 yasimdayim Allaha emanet bir kizim var ♡♡♡
azcikta sen anlat ablaalimiyon sende anlat ^_
Bi kaç msj önce ben nevoş demiştimSen bayağı gençmişsin maşaallahAllah bağışlasın canım
Ben 36 yaşındayım2 kız 1 erkek evlatım var
![]()
bekleriz bak oglusun oldugunu ogrendik ☆ ^^Allah bağışlasın hepimizin evlatlarını. Sohbete dahil olmayı çok isterim fakat oğlum pek müsaade etmiyor yine de aralarda katılırım.![]()
Bence de . Ay miu duymasın bağlar sandalyeye yine deDiyete en yakın tarif![]()
Evet canım oğluşum 2,5 yaşında. Ben de 23 yaşındayım.bekleriz bak oglusun oldugunu ogrendik ☆ ^^
Senn evladinida Allah bagislasin
Aynen duymasınBence de . Ay miu duymasın bağlar sandalyeye yine de![]()
Zor tabi canım ama şimdi biraz daha rahatlaray abla masaAlah buyuklermis:)
ikiz bebek buytmek cok zor demi :/
bnm kiz da 3 yasinda :)Evet canım oğluşum 2,5 yaşında. Ben de 23 yaşındayım.![]()
Fena olmuş ama biraz haketmişsin ya kendine birşey yapsaydın ya defterlere ne demelihadi bir itiraf yapayim
11 yasindayken annem yokken yemek yapmaya heveslendim sobanun ustunde yapayim dedim kapi uzerime kilitliydi yani dis kapi odun alamayinca gittim butun defterlerimi parcalayarak sobaya attim yaktim ama makarnam pismedi
annem ece gelince de beni bi guzel dovdu
ondan sonra evlennceye kadar yemek yapmadim :)
Kıyamam ya çocuk yanını öperim çokhadi bir itiraf yapayim
11 yasindayken annem yokken yemek yapmaya heveslendim sobanun ustunde yapayim dedim kapi uzerime kilitliydi yani dis kapi odun alamayinca gittim butun defterlerimi parcalayarak sobaya attim yaktim ama makarnam pismedi
annem ece gelince de beni bi guzel dovdu
ondan sonra evlennceye kadar yemek yapmadim :)
Amin canım hepimizin evladını inşaallahAllah bağışlasın hepimizin evlatlarını. Sohbete dahil olmayı çok isterim fakat oğlum pek müsaade etmiyor yine de aralarda katılırım.![]()
heves ettim abla :) evlennce yumurta bile kiramiyordumFena olmuş ama biraz haketmişsin ya kendine birşey yapsaydın ya defterlere ne demeli![]()