Makarnalar Makarnalar

En başarılı bulduğunuz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    635
  • Anket Kapalı .
Ooo maşallah yaptığın özel birşey var mı yoksa ekmeği makarnayı falan mı kestin :KK66:
Canım ekmeği kesmiştim ama 1 haftadır tam buğday ekmeği 1-2 dilim yiyorum;)
1 aydır hiç tatlı yemedim hatta başka hamur işi de yemedim..Pilav,makarna,kızartmada yok;)
7. takıma katıldım onlarında destekleri ile veriyorum;)Sporda yapıyorum tabi ki;)

Canım ekmeği kesmiştim ama 1 haftadır tam buğday ekmeği 1-2 dilim yiyorum:KK66:
1 aydır hiç tatlı yemedim hatta başka hamur işi de yemedim..Pilav,makarna,kızartmada yok:KK66:
7. takıma katıldım onlarında destekleri ile veriyorum:KK66:Sporda yapıyorum tabi ki:KK66:
Harikasın Valla ne diyebilirim ki :nazar:
Bizde geçen sene öyle grupla falan verdik çok iyiydi daha etkili oluyor canım.

Bak mesela o kiloları o zaman verdim gidiş o gidiş şimdi o zamana göre çok iyiyim

Ama şimdi kendimi saldım ne hikmetse 2-3 kilo vermek istiyorum ama çok iradesizim :dondurma:

70 den 58 e düşmüştüm.

Şuan 62:işsiz:

Harikasın Valla ne diyebilirim ki :nazar:
Bizde geçen sene öyle grupla falan verdik çok iyiydi daha etkili oluyor canım.

Bak mesela o kiloları o zaman verdim gidiş o gidiş şimdi o zamana göre çok iyiyim

Ama şimdi kendimi saldım ne hikmetse 2-3 kilo vermek istiyorum ama çok iradesizim :dondurma:

70 den 58 e düşmüştüm.

Şuan 62:işsiz:
Sağol canım:KK19:
Canım işte aslında 2 kilo 3 kilo azar azar alıp geri başa dönüyorsun.O yüzden çok artmadan biraz dikkat edip alınan kiloları vermek lazım.Sonra toplanıyor zor oluyor.Maşaalalh sana:nazar:

Sağol canım:KK19:
Canım işte salında 2 kilo 3 kilo azar azar alıp geri başa dönüyorsun.O yüzden çok artmadan biraz dikkat edip alınan kiloları vermek lazım.Sonra toplanıyor zor oluyor.Maşaalalh sana:nazar:
Ayy inşallah eski günlere dönmek istemiyorum bakalım denicem bu ara hafta sonu kaçırsamda hafta içi 6 da akşam yemeği yiyip yemek işini kapatmayı düşünüyorum ve ekmeksiz saol canım utandım şimdi :KK200:

Ayy inşallah eski günlere dönmek istemiyorum bakalım denicem bu ara hafta sonu kaçırsamda hafta içi 6 da akşam yemeği yiyip yemek işini kapatmayı düşünüyorum ve ekmeksiz saol canım utandım şimdi :KK200:
Bak ben öyle öyle 2-3 yılda bir sürü kilo aldım;)Şimdi vermekle uğraşıyorum sen de en azından ufak şeyler yap;)
:KK200::KK200::KK200::KK200:

Back