- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.836
- 498
İnşallahO zaman onlardan biri ile bekliyoruz![]()
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahO zaman onlardan biri ile bekliyoruz![]()
Bir sorun çıkmazsa akşama paylaşacağımYok mu tarifleri artıran![]()
Bir sorun çıkmazsa akşama paylaşacağım![]()
Beni unutun bu kategori bir sonrakine inşaallahNevreste hadi son gün.. koşşş..
Altı üstü bi makarna ya gel işte naz yapmaBeni unutun bu kategori bir sonrakine inşaallah![]()
Haklısın canım ama hiç fırsat bulamadımAltı üstü bi makarna ya gel işte naz yapma
Sen hep çağırıyordun şimdi ben çağırayım dedim![]()
Bi makarna canım sen ki Kebab yapıp sınıf anneliği + 3 çocuk + KK yapan kadınsın bana fırsat deme inanmam yaniHaklısın canım ama hiç fırsat bulamadımYine de yarın bakayım
![]()
Sen de haklısın canımBi makarna canım sen ki Kebab yapıp sınıf anneliği + 3 çocuk + KK yapan kadınsın bana fırsat deme inanmam yani![]()
Hadi ya nasıl gidiyor diyet kaçtan kaça ?Sen de haklısın canımAma diyetteyim biraz ondan yanaşmıyorum
![]()
Çoktan aza doğruHadi ya nasıl gidiyor diyet kaçtan kaça ?![]()
Başarılar dilerim, azimli bi insansın yaparsınÇoktan aza doğru![]()
Sağol canımBaşarılar dilerim, azimli bi insansın yaparsın![]()
Ooo maşallah yaptığın özel birşey var mı yoksa ekmeği makarnayı falan mı kestinSağol canım5 kilo gitti geriye kaldı 8-9
![]()
Canım ekmeği kesmiştim ama 1 haftadır tam buğday ekmeği 1-2 dilim yiyorumOoo maşallah yaptığın özel birşey var mı yoksa ekmeği makarnayı falan mı kestin![]()
Harikasın Valla ne diyebilirim kiCanım ekmeği kesmiştim ama 1 haftadır tam buğday ekmeği 1-2 dilim yiyorum
1 aydır hiç tatlı yemedim hatta başka hamur işi de yemedim..Pilav,makarna,kızartmada yok
7. takıma katıldım onlarında destekleri ile veriyorumSporda yapıyorum tabi ki
![]()
Sağol canımHarikasın Valla ne diyebilirim ki
Bizde geçen sene öyle grupla falan verdik çok iyiydi daha etkili oluyor canım.
Bak mesela o kiloları o zaman verdim gidiş o gidiş şimdi o zamana göre çok iyiyim
Ama şimdi kendimi saldım ne hikmetse 2-3 kilo vermek istiyorum ama çok iradesizim
70 den 58 e düşmüştüm.
Şuan 62![]()
Ayy inşallah eski günlere dönmek istemiyorum bakalım denicem bu ara hafta sonu kaçırsamda hafta içi 6 da akşam yemeği yiyip yemek işini kapatmayı düşünüyorum ve ekmeksiz saol canım utandım şimdiSağol canım
Canım işte salında 2 kilo 3 kilo azar azar alıp geri başa dönüyorsun.O yüzden çok artmadan biraz dikkat edip alınan kiloları vermek lazım.Sonra toplanıyor zor oluyor.Maşaalalh sana![]()
Bak ben öyle öyle 2-3 yılda bir sürü kilo aldımAyy inşallah eski günlere dönmek istemiyorum bakalım denicem bu ara hafta sonu kaçırsamda hafta içi 6 da akşam yemeği yiyip yemek işini kapatmayı düşünüyorum ve ekmeksiz saol canım utandım şimdi![]()