Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi o zamanİçimden geçen fotoğrafı kullanmışsınız teşekkür ederim.
Mikemmel!İyi o zaman
Ama tarifler şahaneMikemmel!
KK' ya da böylesi yakışırdı.Ama tarifler şahane
Ayy ben bilemedim ki.. hangisi olsaydı.. çok yakın mı olmuşAma tarifler şahane
Çok güzel olmuşşşHanımlar ilk mesaj nasıl olmuş.Oylama başlayacak
@Sidelya95
@Birfidandik
Ruhudeli
dilber
Makyajkolik13
hippotalamus
FAZLANAZLI
TurkuazKrampon
@Blacksee55
alimiyon
@GangstaWalk
@Zms kaya
@tuzsuz_ruh
@asliii1
@EmiraSalih
T TamBirRabia
@sabahvesen
su alem
LezzetliCipetpet
@Ytmz
Benimkiyle aynı yakınlıkta sanki?Ayy ben bilemedim ki.. hangisi olsaydı.. çok yakın mı olmuş
Şahsi fikrim yakın sunumlar daha iyi oy alıyor.Ondan bunu ekledim ve bence bu sunum daha güzel ama sen bilirsin sonra ben suçlu olmayayımAyy ben bilemedim ki.. hangisi olsaydı.. çok yakın mı olmuş
Bence yakın sunumlar daha etkiliİçine düşüyoruzBenimkiyle aynı yakınlıkta sanki?
Yok yok.. san güveniyorum bu sefer.. makarnamın içine düşersen sevinirim nevroş :))Şahsi fikrim yakın sunumlar daha iyi oy alıyor.Ondan bunu ekledim ve bence bu sunum daha güzel ama sen bilirsin sonra ben suçlu olmayayım
Bundan sonraki yarışmalarda hep yakın çekimleri ekleyeyim bariBence yakın sunumlar daha etkiliİçine düşüyoruz
Ayıp ayıp diyetteyimYok yok.. san güveniyorum bu sefer.. makarnamın içine düşersen sevinirim nevroş :))
Şahsi fikrim2013'ten beri yarışmalarla ilgileniyorum tecrübe diyelimBundan sonraki yarışmalarda hep yakın çekimleri ekleyeyim bari
Tecrübelilere her zaman güvenirimŞahsi fikrim2013'ten beri yarışmalarla ilgileniyorum tecrübe diyelim