Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başladı hadi bakalımÇok güzel olmuşşş
Ayy heyecan başladı![]()
Elinize sağlık herşey çok güzel görünüyor nevrestecimHanımlar ilk mesaj nasıl olmuş.Oylama başlayacak
@Sidelya95
Shizuka-
@Ruhudeli
@dilber
@Makyajkolik13
hippotalamus
@FAZLANAZLI
@TurkuazKrampon
@Blacksee55
alimiyon
@GangstaWalk
@Zms kaya
@tuzsuz_ruh
@asliii1
@EmiraSalih
@TamBirRabia
yazarhanim35
@su alem
LezzetliCipetpet
@Ytmz
Rica ederim canım başarılarElinize sağlık herşey çok güzel görünüyor nevrestecim
Herkese başarılar dilerim, hak eden kazansın![]()
Rica ederim canım başarılarEllerine sağlık![]()
Tamam canım inşaallahHmmmmm daha tariflere hiç bakmadım ben . Yarın inceleyeyim nasipse ...
Şimdilik herkese bol şanslar ...keyifli yarışlar dileyeyim
Nevreste Nevommm unutursam bakmayı beni dürt :)
Kulağıma söyleValla eşim geçen sefer birinciyi bildi.. şimdi de gösterdim hepsini ama hangisini seçtiğini bu sefer söylemiyim.. oylama biraz hareketlensinde öyle söyliyim![]()
Yok bitanem bekliyorum .Çünkü 4 tarif arasında kaldımAnaaaa oylama baslamiiiissss kolay gelsin size kızlar kalpten gitmeyin haaa heyecandan![]()
![]()
Nevreste nevosum oyunu kullandin mi
![]()
Yok bitanem bekliyorum .Çünkü 4 tarif arasında kaldımBana göz kırpıyorlar
![]()
Bende baktım baktım karar veremedim benimde bi kac tane begendigim var ama secemiyorum,gerci aç olduğum için suan hepsi cazip geliyor,en iyisi yarin kahvaltıdan sonra bakmak kuzumYok bitanem bekliyorum .Çünkü 4 tarif arasında kaldımBana göz kırpıyorlar
![]()
Tamam canım inşaallahBende baktım baktım karar veremedim benimde bi kac tane begendigim var ama secemiyorum,gerci aç olduğum için suan hepsi cazip geliyor,en iyisi yarin kahvaltıdan sonra bakmak kuzum![]()
Sus yoksa miu geliyor