Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başladı hadi bakalımÇok güzel olmuşşş
Ayy heyecan başladı
Ayy anket de geldi
Elinize sağlık herşey çok güzel görünüyor nevrestecimHanımlar ilk mesaj nasıl olmuş.Oylama başlayacak
@Sidelya95
Shizuka-
@Ruhudeli
@dilber
@Makyajkolik13
hippotalamus
@FAZLANAZLI
@TurkuazKrampon
@Blacksee55
alimiyon
@GangstaWalk
@Zms kaya
@tuzsuz_ruh
@asliii1
@EmiraSalih
@TamBirRabia
yazarhanim35
@su alem
LezzetliCipetpet
@Ytmz
Ellerine sağlık
Rica ederim canım başarılarElinize sağlık herşey çok güzel görünüyor nevrestecim
Herkese başarılar dilerim, hak eden kazansın
Rica ederim canım başarılarEllerine sağlık
Tamam canım inşaallahHmmmmm daha tariflere hiç bakmadım ben . Yarın inceleyeyim nasipse ...
Şimdilik herkese bol şanslar ...keyifli yarışlar dileyeyim
Nevreste Nevommm unutursam bakmayı beni dürt :)
Kulağıma söyleValla eşim geçen sefer birinciyi bildi.. şimdi de gösterdim hepsini ama hangisini seçtiğini bu sefer söylemiyim.. oylama biraz hareketlensinde öyle söyliyim
Yok bitanem bekliyorum .Çünkü 4 tarif arasında kaldımBana göz kırpıyorlarAnaaaa oylama baslamiiiissss kolay gelsin size kızlar kalpten gitmeyin haaa heyecandan Nevreste nevosum oyunu kullandin mi
Yok bitanem bekliyorum .Çünkü 4 tarif arasında kaldımBana göz kırpıyorlar
Bende baktım baktım karar veremedim benimde bi kac tane begendigim var ama secemiyorum,gerci aç olduğum için suan hepsi cazip geliyor,en iyisi yarin kahvaltıdan sonra bakmak kuzumYok bitanem bekliyorum .Çünkü 4 tarif arasında kaldımBana göz kırpıyorlar
Tamam canım inşaallahBiz çok ilk mesaja bakmayalımBende baktım baktım karar veremedim benimde bi kac tane begendigim var ama secemiyorum,gerci aç olduğum için suan hepsi cazip geliyor,en iyisi yarin kahvaltıdan sonra bakmak kuzum
Tamam canım inşaallahBiz çok ilk mesaja bakmayalım
Sus yoksa miu geliyor