Majör depresyon kızlar canlı canlı ölüyorum

çocuğa nasıl bakıyorsun o an çok zor olmalı..bende geçen sene bı depresyon yaşadım yatağa düştüm ev tersine döndü sanki...dualarla şifa buldum ...sen ilacını aksatma

Sağol yakamoz iyiki varsın. Aynen yaşamayanlar aklına her eseni söylediği için daha kötü olmana neden oluyorlar oysaki yardımcı olduklarını sanıyorlar. Bir iş arkadaşım geçmiş olsuna gelmişti bana okula öğretmen bulunur eşime bakıp ona yeni hanımda bulunur ama kızına bir anne bulunmaz dedi. Bunu iyi niyetle söyledi aslında ama o kadar etkilendim ki günlerce bu laf beynimde döndü durdu çok kötü oldum..
İnşallah zaman zaman bende iyi olmaya başlarım ve geçer gider bu hastalık.

çocuğa nasıl bakıyorsun o an çok zor olmalı..bende geçen sene bı depresyon yaşadım yatağa düştüm ev tersine döndü sanki...dualarla şifa buldum ...sen ilacını aksatma
Çok küçük değil 9 yasında ama bakamıyırum tabii çok zorlanıyorum babası ilgileniyor ama eşimde artık söyleniyor her iş bana kaldı yapamıyorım diye haklı da. Ben de dua ediyorum bir arkadaş 789 kez bismillahi rahmanı rahim çek dedi demin onu yaptım 7 gün tekrar edicem

Sende iyi ki varsın kendini asla eksik görme ne annelliğini ne de kadınlığını buda böyle bir süreç gelip geçici asla daim olmayacak bunun sözünü yürekten veriyorum sana
Evet hastalığımı kabul ediyorum
Ve ruhumdan bedenimden çıkıp gitmesini niyet ediyorum de kendine
Bu bir acizlik hali değil herkesin her an başına gelebileceği normal bir durum anormal olan hiçbirşey yaşamıyorsun yaşadığın herşey normal sakın endişeye kapılma

birde inşirah süresi ...kalbi ferahlatma suresidir o

Evet hastalığımı kabul ediyorum ve ruhumdan ve bedenimden çıkıp gitmesi için niyet ediyorum. Bu her an herkesin başına gelebilecek bir şey zamana ilaçlara terapiye ihtiyaç var. Bu üçü bir araya gelince eninde sonunda geçecek hep böyle kalmaz kalamaz...

Geçmiş olsun. Ne kadar başarılı olur bilmiyorum ama uluslararası olarak kendini kanıtlamış bir kitap var. " İyi hissetmek yeni duygu durum tedavisi" . Kendi kendine bilişsel terapi yapmayı öğreterek depresyonu atlatmaya yardımcı oluyo ve oldukça başarılı olmuş. Hatta tekrar depresyona girme ihtimalini de inanılır gibi değil ama çok azaltıyo. Ben şuan okuyorum küçük bi oğlum var o yüzden çok yavaş gidiyo. Bence kitabı alın ne kaybedersiniz ki.

Merhaba ben de var o kitap david burns yazarı. Okudum aslında daha önceki ataklarımdan sonra. ama iyiki hatırlattınız biraz düzelince okumaya başlarım yeniden malesef şuan algı ve yetilerim çok kapalı okuduğumu anlamak bile zor benim için.

Sizi anlıyorum ben de zorlanıyorum

Hastalığın süreci aslında bu. Majör depresyonda olunca en kolay şeyler bile zor gelir. Yeti yitimine neden olur kişi çalışamaz işlerini yapamaz uykusu iştahı bozulur. Hiç birşeyden keyf almayı bir yana bırak sürekli acı elem keder pişmanlık içindedir.

Başlayayım dedim kitaba ama pek sürdüremedim. Depresyon ölçeği puanım 93 çıktı 100 üzerinden. Yani ağır depresyon tavsiye olarak acilen bir uzmana başvurun diyor. Zaten başladım dr ile tedaviye zamana desteğe yalnız olmadığımı bilmeye ve geçeceği inancına sabra ihtiyaç var sanırım...

Ya guzelim Allah sifa versin.Yillar boyunca bu durumu yasiyorum...Bazen agir oluyor o zamanlarda hayattan hic zevk almiyorum..Sonra kendimi namaz ve tekrar kur’ana ve dualara veriyorum.o zaman duzeliyorum.Bende de boyle hoc karsilasmadigim bir uzuntuyle bir olayla karsilasinca tekrarliyor ama her seferinde dua ile ayaga kalkiyorum.Ama epeyce duzelme oldu bende..Cunku neden oyle oldugumu kendim bile anlayamiyordum..
Bence bol bol dua edin.Yasin,rahman,fetih.tebareke surelerini okuyun.yuruyus yapin.spor yapin.Bilyorum cok zor bunlari yapmak.Bazen ev islerimi yapmak bile zor geliyor bana.ama zorluyorum kendimi hem de cok zorluyorum inanin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…