- 16 Temmuz 2017
- 393
- 164
- 103
Canım doktor randevun ne zaman doktorunla bir konuş iyi gelmedi demekki bu ilaçlar artık değiştirsinArkadaşlar 20 gün oldu hala iyileşemiyorum... Erken mi sizce 20 gündür ilaç başlandı ama düzelemedim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım doktor randevun ne zaman doktorunla bir konuş iyi gelmedi demekki bu ilaçlar artık değiştirsinArkadaşlar 20 gün oldu hala iyileşemiyorum... Erken mi sizce 20 gündür ilaç başlandı ama düzelemedim...
Canım bende okb ilaçları kullanırken depresyon a girmiştim 1.5 yıl önce hiç bişey den keyif almıyorum herkese yabancılaştım geçmişi güzel günleri çocukluğumu düşünüp ben miydim onları yaşayan gibi sorgulamalara girdim #depresyon çok zor şuan ilaç alıyorum anksiyete panik atak çıktı olumsuz düşünmekten kalbim yerinden çıkıyordu 1 sene hergün hastaneye gittim kalp krizi diye ama depresyon da var bebek var yemek vs insan çıkmazda hissediyor sende geçti mi şimdi keyf alıyor musun hayattan yani bende eskisi gibi duygularımı kaxanıcak mıyımOğlumu okula göndermek için sabah kalkarım oğlumu hazırlamak için ellerim titrerdi ayakta duramıyorum manası olmayan hiç birşeyi yapmak istemiyordum yapmak zorundaydım okula gidince doğru yatağa sonra ufaklık uyanırdı emzirmeye altını değiştirmeye mecalim olmazdı ağlardım sürekli yapayalnızdım bir gün küçük oğlumu alıp hastaneye koştum yardım için hüngür hüngür ağlamaktan kala kaldım hastane bahçesinde zar zor çıktım psikiyatriye Bi taraftan da ufaklığı tutmaya çalışıyorum tam hareket zamanı öyle zor döneme denk gelmişti ki
Burda yazıp kimseyi olumsuz etkilememek adına detaya girmicem ama seni çok iyi anladığımı ve bunun geçici olduğunu asla unutma zorla çık yataktan git TV karşısına yatmak yerine otur küçük küçükte olsa bişeyler yapmaya çalış lütfen
Ne zor süreçler değil mi ama geçiyor inşallah şimdi anksiyete ve panik atak ile ilgili tedavi görüyorum aynen kalp krizi diye neredeyse hergün gece gündüz hastaneye gittim tedavimin 18. günündeyim şimdi biraz daha iyi gibiyimCanım bende okb ilaçları kullanırken depresyon a girmiştim 1.5 yıl önce hiç bişey den keyif almıyorum herkese yabancılaştım geçmişi güzel günleri çocukluğumu düşünüp ben miydim onları yaşayan gibi sorgulamalara girdim #depresyon çok zor şuan ilaç alıyorum anksiyete panik atak çıktı olumsuz düşünmekten kalbim yerinden çıkıyordu 1 sene hergün hastaneye gittim kalp krizi diye ama depresyon da var bebek var yemek vs insan çıkmazda hissediyor sende geçti mi şimdi keyf alıyor musun hayattan yani bende eskisi gibi duygularımı kaxanıcak mıyım
Dayanmaya çalışıyorum yakamoz gerçekten çok zor yaşamayan anlayamaz... Allah a dua ediyorum zorluyorum kendimi küçük küçük birşeyler yapmak için ama yapamıyorum dün dışarı çıktım az kalsın kaza geçiriyordum galiba hala iyileşmedim dışardaki hayat bana çok yabancı gibi geldi ruh gibiydim.Benil biraz daha sık dişini geçecek lütfen buna inan geçecek yaşadım kardeşim geçen sene sürüne sürüne yaşadım hemde biraz daha sabır bugünleri atlatacaksın inşallah sende biliyorsun bunu
Eski Benil olacaksın yine hiç bir sıkıntı sonsuza kadar devam etmez başladıysa bitecektir de
Hiç bir günlük iş yapamıyorum kilitlenmiş gibiyimne yaşıyorsun şuan ne yapıyorsun mesela
Daha 10 gün var canım randevumaCanım doktor randevun ne zaman doktorunla bir konuş iyi gelmedi demekki bu ilaçlar artık değiştirsin
Daha 10 gün var canımCanım doktor randevun ne zaman doktorunla bir konuş iyi gelmedi demekki bu ilaçlar artık değiştirsin
Çok zor depresyon insanda pek çok yeti yitimine neden olan birşey. Seni kilitliyor yaşayan nefes alan bir ölü gibisin hiç birşey den keyif almayı bırak yaşamak bile istemiyorsun...Canım bende okb ilaçları kullanırken depresyon a girmiştim 1.5 yıl önce hiç bişey den keyif almıyorum herkese yabancılaştım geçmişi güzel günleri çocukluğumu düşünüp ben miydim onları yaşayan gibi sorgulamalara girdim #depresyon çok zor şuan ilaç alıyorum anksiyete panik atak çıktı olumsuz düşünmekten kalbim yerinden çıkıyordu 1 sene hergün hastaneye gittim kalp krizi diye ama depresyon da var bebek var yemek vs insan çıkmazda hissediyor sende geçti mi şimdi keyf alıyor musun hayattan yani bende eskisi gibi duygularımı kaxanıcak mıyım
Öyle çok zor süreçler. Ruh haslaıkları diğer branşlara benzemiyor bende ameliyat da geçirdim kanser tedavisi de oldum. diş ten tut doğuma kadar bir sürü şey yaşadım ama hiç biri bu depresyon gibi zor değildi. Bende 21gündeyim. Geçen sene girdiğiniz depresyon kaç günde geçmişti hatırlıyor musunuz? İnsanın dayanma gücü kalmıyor...Ne zor süreçler değil mi ama geçiyor inşallah şimdi anksiyete ve panik atak ile ilgili tedavi görüyorum aynen kalp krizi diye neredeyse hergün gece gündüz hastaneye gittim tedavimin 18. günündeyim şimdi biraz daha iyi gibiyim
Geçen sene ağır depresyon geçirdim bu sene geleceğini hissettim saçma sapan düşüncelerden hemen doktora gittim geçer diye hiç beklemedim
Ağır sınav veriyoruz arkadaşlar Bi yerimiz ağrımıyor ki ilaç içip hemen geçiversin tedavisinden sonuç almak bile uzun süreç alıyor
Uyuyorsun uyumak gibi değil en çok bu olmak üzere çoğunu yaşadım,çocuklarım var eşim desteğiyle ki Allah bin defa razı olsun ilaç ve terapi ile iyiyim. Tabi beni yaygın anksiyete ve eşlik eden depresyon du. Zaten biri varsa diğeri de var oluyor,iç içe çoğu.Hiç bir günlük iş yapamıyorum kilitlenmiş gibiyim
Yataktan çıkamıyorum gün boyu yatıyorum ama uyku gibi değil
Acıkmıyorum susamıyorum sadece dudaklarım ve ağzım kuruyunca anlıyorum susuzluğumu
Banyo bile yapamıyorum
Herşey çok zor bir bardak su almak mutfaktan kaf dağına tırmanmak gibi
Sürekli karamsar düşünceler herşeyin kötü olacağı hiç iyileşemeceğim suçluluk cezalandırılmış hissi olumsuz şeyler geliyor aklına
Çoğu zaman da ölsem de kurtulsam diyor insan hatta zaman zaman kendini bir yerlerden atmak istiyorsun hayatına devam edemiyorsun. Ölmek istiyorsun.
Çok geçmiş olsun. Benim de bir çocuğum var. Eşim komsularım destek olmaya çalısıyor en azından çocuk için birşeyler getiriyorlar ona bile bakamıyorum kahvaltı yaptı mı aç mı tok mu farkında bile değilim. Böyle olunca bu durum daha da canımı yakıyor yetersizlik ve suçlululuk duyguları tavan yapıyor. Daha kötü oluyorum. Normal halimde taze sıkılmış meyve suyuna kadar yapan ben şimdi ölü gibi yatıyorum yapamıyorumUyuyorsun uyumak gibi değil en çok bu olmak üzere çoğunu yaşadım,çocuklarım var eşim desteğiyle ki Allah bin defa razı olsun ilaç ve terapi ile iyiyim. Tabi beni yaygın anksiyete ve eşlik eden depresyon du. Zaten biri varsa diğeri de var oluyor,iç içe çoğu.
Anlıyorum, iyi bir psikiyatri ve iyi bir psikolog bu işi çözer doğru ilaç ve doğru terapi ile çoğu şeyi yendim ,tam düzelmiştim ilacı birakmistim gebe kaldım ve babam yoğun bakım ve vefat tekrar başladım. Bir teraist bul elinden tutup kaldırsın, psikiyatrist ve ilaç destekliÇok geçmiş olsun. Benim de bir çocuğum var. Eşim komsularım destek olmaya çalısıyor en azından çocuk için birşeyler getiriyorlar ona bile bakamıyorum kahvaltı yaptı mı aç mı tok mu farkında bile değilim. Böyle olunca bu durum daha da canımı yakıyor yetersizlik ve suçlululuk duyguları tavan yapıyor. Daha kötü oluyorum. Normal halimde taze sıkılmış meyve suyuna kadar yapan ben şimdi ölü gibi yatıyorum yapamıyorum
Gidiyorum cnm dr a. Terapi için şuan erken dedi henüz çok dipteyim biraz daha toparlanınca sanırım başlayacak şuan ilaç tedavisi verdi. Efex. Ve tranko bus. alıyorum efex 225 e çıktım kontrolum var 10 gün sonra benim de tekrarlıyor ilkkez 10 yıl önce doğumdan sonra çıktı tedavi oldum ilaçları dr kesti ve tekrarladı tekrar tedavi oldum dr yine kesti ilaçları ve yine tekrarladı bu üçüncü hastalığım...Anlıyorum, iyi bir psikiyatri ve iyi bir psikolog bu işi çözer doğru ilaç ve doğru terapi ile çoğu şeyi yendim ,tam düzelmiştim ilacı birakmistim gebe kaldım ve babam yoğun bakım ve vefat tekrar başladım. Bir teraist bul elinden tutup kaldırsın, psikiyatrist ve ilaç destekli
1 ay ne olduğunu anlamadan geçti bir ayda ilaç tedavisinden sonuç alana kadar 2 ay yaşadımÖyle çok zor süreçler. Ruh haslaıkları diğer branşlara benzemiyor bende ameliyat da geçirdim kanser tedavisi de oldum. diş ten tut doğuma kadar bir sürü şey yaşadım ama hiç biri bu depresyon gibi zor değildi. Bende 21gündeyim. Geçen sene girdiğiniz depresyon kaç günde geçmişti hatırlıyor musunuz? İnsanın dayanma gücü kalmıyor...
Geçmesine çok sevindim rabbim tekrarını vermesin. İnşallah benimde geçer geçmeli yoksa böyle yaşanmaz çok zor. Benim çevremde çok anlayışla yaklaşan kimse de yok neyin var elin kolun tutuyor topla kendini gibi şeyler söylüyorlar benim elimde olsa keşke şuan şimdi toplarım kendimi ama benim elimde değil olsa istermiyim bu hale düşmeyi olsa istermiyim çocuguma bir yemek bile hazırlayamamayı böyle nefes alan bir ölüye dönmeyi. Topla kendini herşey senin elinde insanlar aç açıkta sokakta savaşın ortasında neyin eksik sürekli böyle şeyler diyorlar daha da kötü oluyorum sanki ben bunu isteyerek yaşıyormuşum gibi....1 ay ne olduğunu anlamadan geçti bir ayda ilaç tedavisinden sonuç alana kadar 2 ay yaşadım
Senin yaşadığın aynı duyguları yaşadım kendime zarar verme çevreme zarar verme korkusu ile gecelerim kabusa dönüyordu markete gitmek zorunda kaldığım zamanlar insanlara acıyarak bakıyordum hepsi benim için ölüydü ne zaman ölecek bu insanlar diyordum abim gelmişti çok çok kötü olunca sabah ona kahvaltı hazırlarken ağlardım o ölecek bu onun son kahvaltısı diyordum
Dışarıda arı görürdüm içime girdi organlarımı yiyor diyordum su içerdim ciğerime kaçtı derdim
Yaşamak ne aptalca ne gereksiz deyip tek lokma yemedim sürekli ağlardım dünyanın sonu gelmiş kimsenin haberi yok ne aptal insanlar derdim
Herşey ama herşey beni çok korkutuyordu kesin delirdim derdim aynaya bakamadım kendimi tanımıyordum ellerimden çok korkuyordum ya neyi anlatayım daha neler neler yaşadım
Ama vallahi geçti geçecek sende iyi olacaksın
o durumda zorla da olsa kendinizi dışarı atsanız bir sahil kenarında gidip nefes alsanız değişik insanlar görseniz ...tabi anliyorum haliniz olmayabilir ama zorlasaniz kendinizi belki iyi gelebilir veya namaz kilsaniz kuran okusanız ilaç tedavisi olmuyormusunuz ..sukredinki colugunuz çocuğunuz yok napardinizHiç bir günlük iş yapamıyorum kilitlenmiş gibiyim
Yataktan çıkamıyorum gün boyu yatıyorum ama uyku gibi değil
Acıkmıyorum susamıyorum sadece dudaklarım ve ağzım kuruyunca anlıyorum susuzluğumu
Banyo bile yapamıyorum
Herşey çok zor bir bardak su almak mutfaktan kaf dağına tırmanmak gibi
Sürekli karamsar düşünceler herşeyin kötü olacağı hiç iyileşemeceğim suçluluk cezalandırılmış hissi olumsuz şeyler geliyor aklına
Çoğu zaman da ölsem de kurtulsam diyor insan hatta zaman zaman kendini bir yerlerden atmak istiyorsun hayatına devam edemiyorsun. Ölmek istiyorsun.
Hiç kimsenin seni anlamasını bekleme çünkü kimse anlamayacak doktorum kimseyle konuşma seni olumsuz etkiler demişti sonra herkesle konuşmayı bırakıp doktorumu dinledim sabırla bekledim geçeceğiniGeçmesine çok sevindim rabbim tekrarını vermesin. İnşallah benimde geçer geçmeli yoksa böyle yaşanmaz çok zor. Benim çevremde çok anlayışla yaklaşan kimse de yok neyin var elin kolun tutuyor topla kendini gibi şeyler söylüyorlar benim elimde olsa keşke şuan şimdi toplarım kendimi ama benim elimde değil olsa istermiyim bu hale düşmeyi olsa istermiyim çocuguma bir yemek bile hazırlayamamayı böyle nefes alan bir ölüye dönmeyi. Topla kendini herşey senin elinde insanlar aç açıkta sokakta savaşın ortasında neyin eksik sürekli böyle şeyler diyorlar daha da kötü oluyorum sanki ben bunu isteyerek yaşıyormuşum gibi....
Var bir çocuğum var çekip çevirmem gereken bir ev bakmam gereken bir çocuk var evde zaten bu durum beni daha perişan ediyor. Sürekli kendimi suçluyorum benim gibi anne olmaz olsun diye. İlaç tedavisi başladım 20 gün oldu diğer mesajlarda var. Dışarı çık kendini zorla önerisine uydum geçen gün ama yapamıyorum az kalsın kazaya kurban gidecektim... Kendimi geçtim başkasına sebep olucaktım.o durumda zorla da olsa kendinizi dışarı atsanız bir sahil kenarında gidip nefes alsanız değişik insanlar görseniz ...tabi anliyorum haliniz olmayabilir ama zorlasaniz kendinizi belki iyi gelebilir veya namaz kilsaniz kuran okusanız ilaç tedavisi olmuyormusunuz ..sukredinki colugunuz çocuğunuz yok napardiniz