Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Majör depresyon kızlar canlı canlı ölüyorum
- Konu Sahibi benil
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Böyle düşünmeyin, sizinki de bir hastalık. Evlilik iyi günde kötü günde değil mi? Sizin elinizde olan bir şey değil sonuçta. İlaçlarınızı kullanın, kendiniz de çaba gösterin suçluluk hissedecek bir durum yok.Evet bu hastalıkların için zaman çok önemli sabır etmek gerekiyor. Çevremizdekilerin de öyle bazen bir ailem olsa alıp çocugu gitsem acaba iyileşmem daha mı kolay olurdu diyorum. Bi anam babam olsaydı sarıp sarmalasaydı o gücü hissedebilseydim belki kendimi daha iyi hissederdim ve daha çabuk iyileşirdim. Bu halimle yük gibi görüyorum kendimi herkese herşeye.
Allah kabul etsin, şifa versin inşallah. İlaçlar etkisini gösterdi mi biraz? Sarı kantaron çayı da depresyona iyi geliyor diye biliyorum. Annem içiyor sinirleri yatıştırıyormuş.Bugün de 786 besmele 999 ya şafii çektim Allah kabul etsin inşallah
Öyle aynen bu da bir hastalık dr da böyle söylüyor senin elinde değil beyin kimyasalları bozulduğu için böylesin ilaçlar etki etmeye başlayınca düzelecek ve sende kendini iyi hissedeceksin diyor.Böyle düşünmeyin, sizinki de bir hastalık. Evlilik iyi günde kötü günde değil mi? Sizin elinizde olan bir şey değil sonuçta. İlaçlarınızı kullanın, kendiniz de çaba gösterin suçluluk hissedecek bir durum yok.
Allah kabul etsin, şifa versin inşallah. İlaçlar etkisini gösterdi mi biraz? Sarı kantaron çayı da depresyona iyi geliyor diye biliyorum. Annem içiyor sinirleri yatıştırıyormuş.
Bu üçüncü atağım olduğu için ilaca karşı biraz direnç kazanmış olabilirmişim bu yüzden etki etmesini beklemem gerekecek.
Çabalıyorum bende kendimce yataktan çıkamam normalde ama bugün çok zorladım kendimi ve kalktım her ne kadar şuan oturuyor ve hiç bir iş yapamıyor olsam da yatmaktan daha iyidir sanırım. Ama şuan herşey bana çok çok zor geliyor...
Bitti bugün 7.gündü besmele zikrini tamamladım. Yanında birde 999 ya şafii çektim. İnşallah etki eder
- 16 Temmuz 2017
- 393
- 164
- 103
Allahın izniyle ruhi sıkıntılara karşı 421 ya Şafi ya alla 313 ya bari ya Allah okuyorumBitti bugün 7.gündü besmele zikrini tamamladım. Yanında birde 999 ya şafii çektim. İnşallah etki eder
Ruh sıkıntısı değil de enerjisizlik iş yapamamak yemek bile yapamamak eve çoluk çocuga bakamamak sürekli yataktan çıkamamak hayata karşı ilgi kaybı mutsuzluk çökkünlük ve keder hali var bende. Bunla ilgili birsey var mıAllahın izniyle ruhi sıkıntılara karşı 421 ya Şafi ya alla 313 ya bari ya Allah okuyorum
Son iki gündür çok kötüyüm. Sanırım artık düzelemeyeceğim. Iyi hissettiğim bi an bile olmadı dayanamıyorum artıkAllahın izniyle ruhi sıkıntılara karşı 421 ya Şafi ya alla 313 ya bari ya Allah okuyorum
İlaç etki etmiyor mu? Güneşli havalarda zor da olsa dışarı çıksanız, uzağa gitmeye gerek yok evin yakınlarında park varsa oturun biraz. Ne bileyim yakınlarda bir bahçe, kafe vs, kızınız 10 yaşındaymış size yardım edebilir.Son iki gündür çok kötüyüm. Sanırım artık düzelemeyeceğim. Iyi hissettiğim bi an bile olmadı dayanamıyorum artık
Merhaba. Çok kötüyüm. Hayır henüz etki etmedi. 75 mg ile başladık şuan 300 ama düzelemedim 1 ay oldu bir arpa boyu ilerleme yok. Gidemiyorum hiç bir yere çıkamıyorum ne enerjim ne halim ne de o istek var. Site oturduğumuz yer sitenin parkı bahçesi vs de var ama inmedim hiç. Güneşli bir günde denerim ama daha önceki dışarı çıkma tecrübelerim pek iyi sonuçlanmadı. Bilmiyorum sonum ne olacak. Beklemekten ve dua etmekten başka bir seçenek yok maalesef...İlaç etki etmiyor mu? Güneşli havalarda zor da olsa dışarı çıksanız, uzağa gitmeye gerek yok evin yakınlarında park varsa oturun biraz. Ne bileyim yakınlarda bir bahçe, kafe vs, kızınız 10 yaşındaymış size yardım edebilir.
E ne güzel sitede oturuyormuşsunuz. Soğuk havada bile çıksanız iyi gelir. Ben depresyon yaşamadım ama bazen kendimi kötü hissederim, hiç dışarı çıkmak istemem ama çıkınca da iyi ki çıkmışım derim çok iyi gelir. Yorgun hasta hissetsem bile o da geçer.Merhaba. Çok kötüyüm. Hayır henüz etki etmedi. 75 mg ile başladık şuan 300 ama düzelemedim 1 ay oldu bir arpa boyu ilerleme yok. Gidemiyorum hiç bir yere çıkamıyorum ne enerjim ne halim ne de o istek var. Site oturduğumuz yer sitenin parkı bahçesi vs de var ama inmedim hiç. Güneşli bir günde denerim ama daha önceki dışarı çıkma tecrübelerim pek iyi sonuçlanmadı. Bilmiyorum sonum ne olacak. Beklemekten ve dua etmekten başka bir seçenek yok maalesef...
Öncelikle çok geçmiş olsun diyerek başlayayım çok yakın bir arkadaşım anlattıklarınızı birebir yaşadı, şu an düzenli kullandığı ilaçlar sayesinde normal yaşamına devam edebiliyor. Ben de bu hastalıkla ilgili bulduğum paylaşımları size de göndermek isterim.
Geçen gün gülten budayıcıoğlu, bir tv programında en çok acı çeken hastalar majör depresyonda olanlardır demişti, onlara hemen müdahale edip acılarını dindirmek isterim, hiç kıyamam onlara demişti, hemen ilaç kullanmaya başlamak gerekir demişti, siz zaten kullanıyormuşsunuz.
Bir çok kişi size kendinizi telkin edin, olumlu düşünün, bir şeyin yok diye kendinizi ikna etmeye çalışın ,dışarı çıkın, gezin diyor, ben de arkadaşıma böyle derdim, ama araştırınca öğrendim ki bunların hiç birinin faydası yokmuş, bacakları kırık birine, sen de amma abarttın, hadi çık dolaş demek gibiymiş, hadi çık dolaş demek.
Eşinize karşı kendinizi mahcup hissettiğinizi yazmışsınız, öyle düşünmeyin , kimin ne olacağı belli değil bu hayatta ,bu sizin elinizde değil, beynine pıhtı atıp bir anda felç geçiren insanlar var, bunun gibi bir durum bu ,elinizde değil, mahcup olmayın
İnşallah ilaçlarınız en kısa sürede iyi gelir
Geçen gün gülten budayıcıoğlu, bir tv programında en çok acı çeken hastalar majör depresyonda olanlardır demişti, onlara hemen müdahale edip acılarını dindirmek isterim, hiç kıyamam onlara demişti, hemen ilaç kullanmaya başlamak gerekir demişti, siz zaten kullanıyormuşsunuz.
Bir çok kişi size kendinizi telkin edin, olumlu düşünün, bir şeyin yok diye kendinizi ikna etmeye çalışın ,dışarı çıkın, gezin diyor, ben de arkadaşıma böyle derdim, ama araştırınca öğrendim ki bunların hiç birinin faydası yokmuş, bacakları kırık birine, sen de amma abarttın, hadi çık dolaş demek gibiymiş, hadi çık dolaş demek.
Eşinize karşı kendinizi mahcup hissettiğinizi yazmışsınız, öyle düşünmeyin , kimin ne olacağı belli değil bu hayatta ,bu sizin elinizde değil, beynine pıhtı atıp bir anda felç geçiren insanlar var, bunun gibi bir durum bu ,elinizde değil, mahcup olmayın
Sakın onlara prim verme. Duaların gücü var. 7 Fatiha, 3 ihlas, 1 Ayetel Kürsü, 1 Felak ve 1 Nas okuyup dua et.Araştırıp muskacı gibi bir Hocaya falan mı gitsem bilmiyorum ki denemediğim bir o kaldı...
Çok sağolun çok iyi anlatmışsınız. Aynı öyle hiç bir faydası olmuyor bacakları kırık örneği tam da uymuş aynı öyle. Gülseren buğdaycıoğlu hoca çok doğru tanımlamış majör depresyon gerçekten acı veren bir rahatszılık ama bedende değil acı ruhta... İnanın dışarı çıkmak gezmek alışveriş yapmak bunları geçtim en basit işleri bile yapamıyorsunuz. Yapamayınca daha da kötü hissedip iyice kötü oluyorsunuz. Elimde değil kesinlikle elimde olsa hemen bundan kurtulurdum. Kim ister ki bu eziyeti elinde olduğu halde çekmek...Öncelikle çok geçmiş olsun diyerek başlayayım çok yakın bir arkadaşım anlattıklarınızı birebir yaşadı, şu an düzenli kullandığı ilaçlar sayesinde normal yaşamına devam edebiliyor. Ben de bu hastalıkla ilgili bulduğum paylaşımları size de göndermek isterim.
İnşallah ilaçlar en kısa sürede etki eder ve düzelirim. Çok zor çünkü... İlaçlarımı alıyorum dua da ediyorum ama başka ne yapmalıyım inanın bilmiyorum. (
Denedim 999 kez ya şafi çektim. Bildiğin varsa başka uygularım. Çok sağolYa Şafi ismi şerifini zikir olarak çekmeyi denedin mi cnm? Yada netten baksan depresyon için hangi esmalar var diye
Tamam yapabilirim hepsini biliyorum ezberden. kaç gün yapılacak günün ne zamanında yapılacak gece mi sabah mı?Sakın onlara prim verme. Duaların gücü var. 7 Fatiha, 3 ihlas, 1 Ayetel Kürsü, 1 Felak ve 1 Nas okuyup dua et.
Ne zaman istersen, bunlar nazar için okunuyor. Ben içimde sıkıntı olduğunda okuyorum.Tamam yapabilirim hepsini biliyorum ezberden. kaç gün yapılacak günün ne zamanında yapılacak gece mi sabah mı?