Hiç kimsenin seni anlamasını bekleme çünkü kimse anlamayacak doktorum kimseyle konuşma seni olumsuz etkiler demişti sonra herkesle konuşmayı bırakıp doktorumu dinledim sabırla bekledim geçeceğini
Geçecekti çünkü bu böyle süremezdi ama sihirli değnek gibi olmasını da beklemedim
Yavaş yavaş iyileştiğini anlayınca çok mutlu oldum 5 dk bile olsa normale dönmeye başladım zamanla o 5 dk bana büyük umut oldu evet dedim bu böyle gidecek iyi olduğum süre artmaya başladı hepsi yavaş oldu ama oldu
Bir gün iyi 3 gün kötü oldum olsun dedim iyi olma sürem artacak ve tamda öyle oldu süreç böyle böyle düzene girdi sabrettim çok sabrettim kimseyle telefonda konuşmadım sadece ama sadece kendimle ilgilendim kendimi dinledim iyi anlamda ve iyileşme i takip ettim
Ve bitti
İlk kontrole gidince doktor her söylediğimi not almıştı ikinci kontrolde bana şu var mı bunu hala hissediyor musun deyince bunları ben mi söyledim demiştim o kadar şaşırmıştım ki hocam bu kadar ağır mı yaşamışım kendim bile anlattıklarımdan korkmuştum
Benil hiç tereddüt etme ve sadece iyileşeceğine inan