Majör depresyon kızlar canlı canlı ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:-( epeydir yoktum keşke iyiyim diyebilsem ama değilim :((
Seninle uzun zamandır konuşuyoruz ben biliyorsun okb depresyon panik atak yaşadım bebek için ilaçları bıraktım o süreçte de azaltmıştım şaka gibi depresyonum geçiyor sanki 🤲

Hayırdır canım bi sıkıntı yoktur inşallah
Bilsem cnm sıkıntı benim ta kendim sanırım iyi miyim kötü müyüm bilmiyorum iki arada bir derede kalmış gibiyim çok zor bir zamana denk geldi bu seferki hastalığım insanların çoğıiu zor durumda corona herkesi mahvetti manevi olarak hayat normal gitmediği için bende normalleştim mi yoksa değül miyim bilmiyorum

Bilsem cnm sıkıntı benim ta kendim sanırım iyi miyim kötü müyüm bilmiyorum iki arada bir derede kalmış gibiyim çok zor bir zamana denk geldi bu seferki hastalığım insanların çoğıiu zor durumda corona herkesi mahvetti manevi olarak hayat normal gitmediği için bende normalleştim mi yoksa değül miyim bilmiyorum
Canım nasılsın

Arkadaşlar çok kötüyüm depresyon atağı geçiriyorum kendimi yok etmek istiyorum ilaca başladım düzelecek herşey geçecek değil mi? Dr a da gittim ilaçları da alıyorum ama uyku yemek düzeni yok ve hiç bir iş yapamıyorum çalışamıyorum nefes bile alamıyorum
çeçecek merak etme hepimşz dpresyon hastasyız

Arkadaşlar çok kötüyüm depresyon atağı geçiriyorum kendimi yok etmek istiyorum ilaca başladım düzelecek herşey geçecek değil mi? Dr a da gittim ilaçları da alıyorum ama uyku yemek düzeni yok ve hiç bir iş yapamıyorum çalışamıyorum nefes bile alamıyorum
Aynı durumu yaşıyorum seninle hiç bitmeyeceğinden korkuyorum çünkü ben tam 3 senedir işlevimi kaybettim çalışamıyorum aynı şekilde hiçbirsey yapamıyorum ne kadar süredir bu durumdasın canım

Öyle aynen bu da bir hastalık dr da böyle söylüyor senin elinde değil beyin kimyasalları bozulduğu için böylesin ilaçlar etki etmeye başlayınca düzelecek ve sende kendini iyi hissedeceksin diyor.
Bu üçüncü atağım olduğu için ilaca karşı biraz direnç kazanmış olabilirmişim bu yüzden etki etmesini beklemem gerekecek.
Çabalıyorum bende kendimce yataktan çıkamam normalde ama bugün çok zorladım kendimi ve kalktım her ne kadar şuan oturuyor ve hiç bir iş yapamıyor olsam da yatmaktan daha iyidir sanırım. Ama şuan herşey bana çok çok zor geliyor...
Seninle aynı durumdayım şu anda benimde 3 atak gectimi ne kadar sürdü çok yoruldum

Merhaba çok mesajlar gelmiş hem mesaj kutuma hem de buraya tedavi için kullanamadım bir süre burayı. Sonra da tabii iyileşince tamamen aklımdan çıkmış.
Suan iyiyim atlattım. Ancak bu sefer doktor ömür boyu ilaç kullanmam gerektiğini ve bir ayağımın hep psikiyatri de olacağını söyledi yani düzenli aralıklarla kontrollere falan gideceğim.
İlerleyen zamanlarda artık belki ilaç dozum da değişiklik olabilirmiş ama artık ömür boyu kullanmam gerekiyormuş.
Alıştım artık bu hastalıkla yaşamaya. Zaten çeşitli aralıklarla 2011 den beri hayatımda. Sinsi bir düşman gibi tam iyi oldum duzeldim hayat normale döndü hersey yolunda diye düşündüğüm an bir süre sonra perdenin arkasından çıkıp kendini hatırlatan ve aslında hep burdayım diyen bir hastalık.
Yapacak birsey yok, Allahtan gelen herseye amenna. Çaresiz dertlerden, dermansız durumlardan korusun rabbim herkesi.
Zor bizde sağlık sistemi çökmüş durumda. Kamu hastaneleri bitik iş yükü çok fazla psikiyatri gibi hassas ve zaman ayrılması gereken bir hastalık alanında kamuda çare bulmak çok zor. Sistemin diğer tarafı insanı paraagaci gibi görüp hastayı sömüren özelleşmiş ve tek amaçları para kazanmak olan bir durumda.
Böyle bir ortamda gerçekten işinin ehli, gözünü para hırsı bürümemiş, hastaya zaman ayıran bir hekim kadrosu ile denk gelmek çok zor. Hepimizin yardımcısı olsun Allah, hastanelere düşürmesin dermansız da birakmasin

Başka konulara yazmış, hatta çocuk istiyormuş. Allah tekrar yaşatmasın, ben de çok üzülmüştüm konusuna. İnşallah tamamen atlatır.
Merhaba, maalesef öyle bir imkanım artık yok. Hem yaş hem de kullandigim psikiyatri ilaçları buna engel. Ne yapalım kısmet....

Merhaba, maalesef öyle bir imkanım artık yok. Hem yaş hem de kullandigim psikiyatri ilaçları buna engel. Ne yapalım kısmet....
Sağlığınız iyi olsun da, her şeyin hayırlısı. İyileşmemize çok sevindim. İlacınızı ihmal etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X