- 23 Aralık 2020
- 22
- 24
- 3
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolun çok. Allah razı olsunGeçmiş olsun, Allah sabır versin inşallah
Hayırdır canım bi sıkıntı yoktur inşallah:-( epeydir yoktum keşke iyiyim diyebilsem ama değilim (
Seninle uzun zamandır konuşuyoruz ben biliyorsun okb depresyon panik atak yaşadım bebek için ilaçları bıraktım o süreçte de azaltmıştım şaka gibi depresyonum geçiyor sanki:-( epeydir yoktum keşke iyiyim diyebilsem ama değilim (
Bilsem cnm sıkıntı benim ta kendim sanırım iyi miyim kötü müyüm bilmiyorum iki arada bir derede kalmış gibiyim çok zor bir zamana denk geldi bu seferki hastalığım insanların çoğıiu zor durumda corona herkesi mahvetti manevi olarak hayat normal gitmediği için bende normalleştim mi yoksa değül miyim bilmiyorumHayırdır canım bi sıkıntı yoktur inşallah
Canım nasılsınBilsem cnm sıkıntı benim ta kendim sanırım iyi miyim kötü müyüm bilmiyorum iki arada bir derede kalmış gibiyim çok zor bir zamana denk geldi bu seferki hastalığım insanların çoğıiu zor durumda corona herkesi mahvetti manevi olarak hayat normal gitmediği için bende normalleştim mi yoksa değül miyim bilmiyorum
Başka konulara yazmış, hatta çocuk istiyormuş. Allah tekrar yaşatmasın, ben de çok üzülmüştüm konusuna. İnşallah tamamen atlatır.Acaba konu sahibi nasıl oldu, düzeldiğini yazmamış sağlığından şüphe ediyorum? Mune
Her yazdığı şey tüylerimi ürpertti Allah kimseye yaşatmasın inşallahBaşka konulara yazmış, hatta çocuk istiyormuş. Allah tekrar yaşatmasın, ben de çok üzülmüştüm konusuna. İnşallah tamamen atlatır.
çeçecek merak etme hepimşz dpresyon hastasyızArkadaşlar çok kötüyüm depresyon atağı geçiriyorum kendimi yok etmek istiyorum ilaca başladım düzelecek herşey geçecek değil mi? Dr a da gittim ilaçları da alıyorum ama uyku yemek düzeni yok ve hiç bir iş yapamıyorum çalışamıyorum nefes bile alamıyorum
Aynı durumu yaşıyorum seninle hiç bitmeyeceğinden korkuyorum çünkü ben tam 3 senedir işlevimi kaybettim çalışamıyorum aynı şekilde hiçbirsey yapamıyorum ne kadar süredir bu durumdasın canımArkadaşlar çok kötüyüm depresyon atağı geçiriyorum kendimi yok etmek istiyorum ilaca başladım düzelecek herşey geçecek değil mi? Dr a da gittim ilaçları da alıyorum ama uyku yemek düzeni yok ve hiç bir iş yapamıyorum çalışamıyorum nefes bile alamıyorum
Seninle aynı durumdayım şu anda benimde 3 atak gectimi ne kadar sürdü çok yoruldumÖyle aynen bu da bir hastalık dr da böyle söylüyor senin elinde değil beyin kimyasalları bozulduğu için böylesin ilaçlar etki etmeye başlayınca düzelecek ve sende kendini iyi hissedeceksin diyor.
Bu üçüncü atağım olduğu için ilaca karşı biraz direnç kazanmış olabilirmişim bu yüzden etki etmesini beklemem gerekecek.
Çabalıyorum bende kendimce yataktan çıkamam normalde ama bugün çok zorladım kendimi ve kalktım her ne kadar şuan oturuyor ve hiç bir iş yapamıyor olsam da yatmaktan daha iyidir sanırım. Ama şuan herşey bana çok çok zor geliyor...
ne zamandır yaşıyorsunuz bu durumu? bir de çözüm olarak neleri denediniz?Seninle aynı durumdayım şu anda benimde 3 atak gectimi ne kadar sürdü çok yoruldum
4 aya yakınır ilaç tedavisi alıyorum gücim oldukca yürüyüş yapıyorum yakınlarımla bulusuyorum ama bitmiyorne zamandır yaşıyorsunuz bu durumu? bir de çözüm olarak neleri denediniz?