• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Majör depresyon kızlar canlı canlı ölüyorum

Nerelerdesiniz kardeşlerim bugün de düzelme yok bende ne yapacağım artık dayanamıyorum...

Mesela yapılması biraz zor bir dua var ayetel kürsi 7 gün okunuyor 70 270 313 gibi artarak ama bizim gibiler için yapması çok güç ama duası geri dönen yok inanarak temiz kalple dualara sığınmak gerek aslında.. 7 gün bismillahirrahmanirrahim 786 tane devam etmek aralıksız Allah bunları önce yapcak güç versin dr
Nasıl yapılıyor canım tek besmele ile mi ve her gün mü 786 tane? Ben de başlarım inşallah.

Siz de de mi var bu majör depresyon
Yok canım panik atak var. İlk zamanlardan daha iyiyim şükür. Ama okul başladığı için ve dualar sayesinde daha iyiyim. Okula gitmek iyi geldi bana yani diğer arkadaşlar diyor ya içinden gelmese de yap diye aynen öyle. Biliyorum çok zor. Benim için de çok zor ama başka çaremiz yok

Yok canım panik atak var. İlk zamanlardan daha iyiyim şükür. Ama okul başladığı için ve dualar sayesinde daha iyiyim. Okula gitmek iyi geldi bana yani diğer arkadaşlar diyor ya içinden gelmese de yap diye aynen öyle. Biliyorum çok zor. Benim için de çok zor ama başka çaremiz yok
Öğrenci misiniz panik atak tedavisi kolay yakınlarımdan biliyorum bir ilacı var ve çok şükür şuan çok iyi. Kendini panik ataktan yerden yere atıyordu kalbi çıkacak gibi atıyordu ama şimdi çok iyi. İnş sizde düzelirsiniz

Öğrenci misiniz panik atak tedavisi kolay yakınlarımdan biliyorum bir ilacı var ve çok şükür şuan çok iyi. Kendini panik ataktan yerden yere atıyordu kalbi çıkacak gibi atıyordu ama şimdi çok iyi. İnş sizde düzelirsiniz
Çok teşekkür ederim. Ben de 10 mg bir ilaç kullanıyorum ama iyi olamadım. Öğretmenim ben. Okullar kapanınca korona korkusu da birleşince çok zor günler yaşadım. Şimdi daha iyiyim ama atlatamadım tam olarak. Sana da rabbim acil şifalar versin kalbini ferahlatsın inşallah

Çok teşekkür ederim. Ben de 10 mg bir ilaç kullanıyorum ama iyi olamadım. Öğretmenim ben. Okullar kapanınca korona korkusu da birleşince çok zor günler yaşadım. Şimdi daha iyiyim ama atlatamadım tam olarak. Sana da rabbim acil şifalar versin kalbini ferahlatsın inşallah
Bende öğretmenim. İnş düzelir iyi olursunuz Benim de depresyon atağım tam 29 Ekim de geldi kilitlendim yapamadım hiç birsey tedaviye başladım 17 18 gün oldu düzelmedi daha. Oldukça kötüyüm. Dayanmaya çalışıyorum :(

Bende öğretmenim. İnş düzelir iyi olursunuz Benim de depresyon atağım tam 29 Ekim de geldi kilitlendim yapamadım hiç birsey tedaviye başladım 17 18 gün oldu düzelmedi daha. Oldukça kötüyüm. Dayanmaya çalışıyorum :(
Amin inşallah çok sağol. Sizin orda açılmadı mı okullar? İnanın okulun açılması bana çok iyi geldi. Sınıfta unutuyorum her şeyi. Evde boş boş kalmak beni daha çok dibe çekmişti. Allah yardımcımız olsun. Depresyon da çok zor bizim durum da. 😔

Amin inşallah çok sağol. Sizin orda açılmadı mı okullar? İnanın okulun açılması bana çok iyi geldi. Sınıfta unutuyorum her şeyi. Evde boş boş kalmak beni daha çok dibe çekmişti. Allah yardımcımız olsun. Depresyon da çok zor bizim durum da. 😔
Açıldı ama gidemiyorum çalışamam ki gün boyu yataktan çıkamıyorum ki. Halim harap ölsemde kurtulsam

Arkadaşlar 20 gün oldu hala iyileşemiyorum... Erken mi sizce 20 gündür ilaç başlandı ama düzelemedim...

Benil biraz daha sık dişini geçecek lütfen buna inan geçecek yaşadım kardeşim geçen sene sürüne sürüne yaşadım hemde biraz daha sabır bugünleri atlatacaksın inşallah sende biliyorsun bunu
Eski Benil olacaksın yine hiç bir sıkıntı sonsuza kadar devam etmez başladıysa bitecektir de

Oğlumu okula göndermek için sabah kalkarım oğlumu hazırlamak için ellerim titrerdi ayakta duramıyorum manası olmayan hiç birşeyi yapmak istemiyordum yapmak zorundaydım okula gidince doğru yatağa sonra ufaklık uyanırdı emzirmeye altını değiştirmeye mecalim olmazdı ağlardım sürekli yapayalnızdım bir gün küçük oğlumu alıp hastaneye koştum yardım için hüngür hüngür ağlamaktan kala kaldım hastane bahçesinde zar zor çıktım psikiyatriye Bi taraftan da ufaklığı tutmaya çalışıyorum tam hareket zamanı öyle zor döneme denk gelmişti ki
Burda yazıp kimseyi olumsuz etkilememek adına detaya girmicem ama seni çok iyi anladığımı ve bunun geçici olduğunu asla unutma zorla çık yataktan git TV karşısına yatmak yerine otur küçük küçükte olsa bişeyler yapmaya çalış lütfen

Back