Çok geçmiş olsun allah size de şifa versin tedavi oluyor musnuz peki. Bende ev işlerimi dahi yapamıyorumYa guzelim Allah sifa versin.Yillar boyunca bu durumu yasiyorum...Bazen agir oluyor o zamanlarda hayattan hic zevk almiyorum..Sonra kendimi namaz ve tekrar kur’ana ve dualara veriyorum.o zaman duzeliyorum.Bende de boyle hoc karsilasmadigim bir uzuntuyle bir olayla karsilasinca tekrarliyor ama her seferinde dua ile ayaga kalkiyorum.Ama epeyce duzelme oldu bende..Cunku neden oyle oldugumu kendim bile anlayamiyordum..
Bence bol bol dua edin.Yasin,rahman,fetih.tebareke surelerini okuyun.yuruyus yapin.spor yapin.Bilyorum cok zor bunlari yapmak.Bazen ev islerimi yapmak bile zor geliyor bana.ama zorluyorum kendimi hem de cok zorluyorum inanin,
Ilk zamanlar iki sene tedavi oldum ama benim doktorum ilacsiz tedavi eden terapi yapan bir doktordu.Fakat sonra ev aldi, tasindik gidemedim doktora..Bana tavsiyesi gunluk yarim saaat yuruyustu...gidemeyorum kendisine bir turlu..sÇok geçmiş olsun allah size de şifa versin tedavi oluyor musnuz peki. Bende ev işlerimi dahi yapamıyorum
Çok sevindim adınıza darısı başıma olsun inşallahIlk zamanlar iki sene tedavi oldum ama benim doktorum ilacsiz tedavi eden terapi yapan bir doktordu.Fakat sonra ev aldi, tasindik gidemedim doktora..Bana tavsiyesi gunluk yarim saaat yuruyustu...gidemeyorum kendisine bir turlu..s
Ama benim asil duzelme gostrmem nasil oldu biliyor musun diyet yaptim.Yillarca veremedigim kilou vermek beni kendime getirdi.Bence burada ki asil neden irademi guclendirdi ve ben de basarabiliyorum duygusu verdi ban..Cunku gunde uc ogun yemek yapmak zorunda kaliyordum..Son 4-5 yildir yemek yapmaya karsi nefretim olustu.Ev islerini yapmaya zorlaniyordum..Sonra spor diyet falan derken epeyce toparlanim.Gerci bazen yine ev isleri gozumde buyuyor.Ozellikle yemek yapmaya karsi inanilmaz bir isteksizlik var..
cunku diyeti biraktim.
benim ilacim diyet,spor.ve namazla birlikte dualar oldu..En azindan guluyorum,uzun sureli mutsuzluk ,sikayetlerim yok..
Dunya basima yikilmis gibi bir halim vardi.Sucluluk duygulari cabasiydi.
vardi da vardi yani..O yuzden savasci olun.birakmayin hayati.Hayat cok guzel..
Canım benim bellii ki oradaki doktor ile bi iletişimsizliğiniz var rica ediyorum ne ilacı kullanıyorsun ve tam olarak ne yaşıyorsun lütfen anlıyorum iş yapamıyorsun uyuyamıyorsun vs ama nevar içinde ne yaşıyorsun düşünüyorsun tam olarakTedavi alıyor musnuz peki
786Çok küçük değil 9 yasında ama bakamıyırum tabii çok zorlanıyorum babası ilgileniyor ama eşimde artık söyleniyor her iş bana kaldı yapamıyorım diye haklı da. Ben de dua ediyorum bir arkadaş 789 kez bismillahi rahmanı rahim çek dedi demin onu yaptım 7 gün tekrar edicem
Güçlü bir antidepresan olan efexor xr 225 mg kullanıyorum artı çok sıkıntı vs olursa trankobuskas alıyorum.Canım benim bellii ki oradaki doktor ile bi iletişimsizliğiniz var rica ediyorum ne ilacı kullanıyorsun ve tam olarak ne yaşıyorsun lütfen anlıyorum iş yapamıyorsun uyuyamıyorsun vs ama nevar içinde ne yaşıyorsun düşünüyorsun tam olarak
Yukarıda resimde paylaştığım tüm belirtielr aynen var bende...
Bugün de yaptım 4.gün oldu
Hayır elif hanım maalesef sadece akşam üstü hafif bir iyilik hali gelirdi tlf elime alıp siteye falan bakardım halen aynı durumdayım. Pek bi fark yokBiraz olsun düzelmedinizmi?
İnş bu iyilik halleri giderek çoğalırHayır elif hanım maalesef sadece akşam üstü hafif bir iyilik hali gelirdi tlf elime alıp siteye falan bakardım halen aynı durumdayım. Pek bi fark yok
Rabbim acil sifalar versin niye bu kadar uzuldunuz yada yasadiginiz bir olay sonucumu boyle oldu kendinizi uzmeyin derti veren rabbim dermani da veriri ilik bir dus alin iki rekat namaz kilin devamli dua ve zikiri elden dusurmeyin insallah atlatirsiniz ne guzel rabbim evlat vermis onunla vakit gecirmeye gayret edin sikildiginiz zaman disira cikip hava alin hic bir dert kalici degil yalan dunya icin kendinizi yormaya uzmeye değmezİnşallah düzelirim inşallah bu derdi çeken herkese Allah şifalar verir çok zor çok...
Amin. Ancak bu bir dert sonucu oluşmadı. Tamemen bir hastalık benim elimde olan bir durum değil... Benim elimde olsaydı inanın hemem şuan şu durumdan çıkar yoluma devam ederdim...Rabbim acil sifalar versin niye bu kadar uzuldunuz yada yasadiginiz bir olay sonucumu boyle oldu kendinizi uzmeyin derti veren rabbim dermani da veriri ilik bir dus alin iki rekat namaz kilin devamli dua ve zikiri elden dusurmeyin insallah atlatirsiniz ne guzel rabbim evlat vermis onunla vakit gecirmeye gayret edin sikildiginiz zaman disira cikip hava alin hic bir dert kalici degil yalan dunya icin kendinizi yormaya uzmeye değmez
Rabbim yardimciniz olsun en kisa surede atlatirsiniz sagliginiza tekrar kavuşursunuz insallah evet size inaniyorum zordur unutma her karanligin sonu aydinliktir bugunleriniz geçecektir sizin icin dua edecegem rabbim sifa versinAmin. Ancak bu bir dert sonucu oluşmadı. Tamemen bir hastalık benim elimde olan bir durum değil... Benim elimde olsaydı inanın hemem şuan şu durumdan çıkar yoluma devam ederdim...
Sağ olun allah razı olsun. Allah dualarımızı kabul etsin inşşallah. Yine uykusuz geçen bir gece daha benimle. Rabbim inşallah şifasına kavuştursun....Rabbim yardimciniz olsun en kisa surede atlatirsiniz sagliginiza tekrar kavuşursunuz insallah evet size inaniyorum zordur unutma her karanligin sonu aydinliktir bugunleriniz geçecektir sizin icin dua edecegem rabbim sifa versin
Allah razı olsun amin inşallah. Onu bende düşündüm ama maalesef başarılı olamadım. Neyi nasıl yapmam gerektiği hakkında karar vermede güçlük yaşıyorum biraz iyi olsam banyo yapmaya çalışıyorum ya da evle ilgili birşeyler yapmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. Bir gün dışarı çıkmak için kendimi çok zorladım yaptım da ama kaza tehlikesi atlattım. Henüz sanırım hazır değilim ve dra giderken bile biri götürmezse gidemem...Allah yardımcınız olsun şifa versin inşallah. Acaba hergün bir iş yapmayı hedef koyarak hergün arttırmayı deneseniz yavaş yavaş nasıl olur? Mesela bugün kalkıp çocugunuzla bir aktivite yapsanız yürüyüş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?