Öncelikle çok geçmiş olsun diyerek başlayayım
çok yakın bir arkadaşım anlattıklarınızı birebir yaşadı, şu an düzenli kullandığı ilaçlar sayesinde normal yaşamına devam edebiliyor. Ben de bu hastalıkla ilgili bulduğum paylaşımları size de göndermek isterim.
Geçen gün gülten budayıcıoğlu, bir tv programında en çok acı çeken hastalar majör depresyonda olanlardır demişti, onlara hemen müdahale edip acılarını dindirmek isterim, hiç kıyamam onlara demişti, hemen ilaç kullanmaya başlamak gerekir demişti, siz zaten kullanıyormuşsunuz.
Bir çok kişi size kendinizi telkin edin, olumlu düşünün, bir şeyin yok diye kendinizi ikna etmeye çalışın ,dışarı çıkın, gezin diyor, ben de arkadaşıma böyle derdim, ama araştırınca öğrendim ki bunların hiç birinin faydası yokmuş, bacakları kırık birine, sen de amma abarttın, hadi çık dolaş demek gibiymiş, hadi çık dolaş demek.
Eşinize karşı kendinizi mahcup hissettiğinizi yazmışsınız, öyle düşünmeyin , kimin ne olacağı belli değil bu hayatta ,bu sizin elinizde değil, beynine pıhtı atıp bir anda felç geçiren insanlar var, bunun gibi bir durum bu ,elinizde değil, mahcup olmayın
İnşallah ilaçlarınız en kısa sürede iyi gelir