maison'un başarı öyküsü...

özlem aç durunca kilo gitmez zaten sık az az ye daha hızlı gidiyor..300gr iyi devam bırakma60 lı kilolarıda göreceksin..:))

özlem aç durunca kilo gitmez zaten sık az az ye daha hızlı gidiyor..300gr iyi devam bırakma60 lı kilolarıda göreceksin..:))

Haklısın cnm ama dün yediklerim abur cuburdu ya ondan dedim hep kola kek bisküvi falandı dedim tamam yine 72 lere çıktım bir baktım tam tersi 300 gr eksik göründü tartıda :lepi:

Haklısın cnm ama dün yediklerim abur cuburdu ya ondan dedim hep kola kek bisküvi falandı dedim tamam yine 72 lere çıktım bir baktım tam tersi 300 gr eksik göründü tartıda :lepi:

sizi burada yakaladım mesaj kutunuz dolu herhalde mesajım gitmiyor haberiniz olsun diye yazdım

bu sabah bende 400 gr eksik çıktım ama asıl ölçüm günüm salı bakalım ne olacak...

Hoşgeldiniz kaydirigubbakcemile2

günaydın bu hafta kaçamaklarım çok fazla oldu ama işin iyi tarafı kilo almadığım gibi 200 gr cık vermişim 61.300 üm....işi sıkınca çok rahat kilo veriliyor en azından bunu biliyorum..

teşekkür ederim hoşbuldukkkk arkadaşım :)

ya bugün kendimi çok kötü hissediyorum.çok azimli başlamıştım bu işe geçen haftadan beri ama akşama dayanamadım tost yedim.tost ekmeğinden.hemde 2 tane :roflol:
akşam iş çıkışı çom acıkmıştım salatalık yeyim dedim ama kesmedi.
eşim kendine yapıyodu sanada yapayim dedi hiç itraz etmedim :)
bugün kendime ceza olarak 45 dak yürüyüş ve ev temizliği veriyorum.
yaaaa evde birinin sürekli karşında bişeler yemesi hiç adil değil ama.
biri yer diğeri rejimi bozar ama yer durumu birazcık.
canımız bişeyi çok istediğinde buraya yazalım o anda topikte kim varsa caydırmaya çalışsın bence :lepi: nasıl?

Ben bu hafta baya abarttım olayı 2 gün önce 62.800 e kadar çıktım sonra yine sıktım kemerleri şimdi yine 61.200 üm.Valla insan verirrken zor veriyor kiloları ama alırken nasıl aldığını anlamıyor en çok da akşam atıştırmaları kilo aldırıyor.Şuan canım neler neler çekiyor anlatamam kızlar.Kekler ,pastalar offffffff ama kararlıyım 2 gündür bu diyetin dışına çıkmıyorum.Yemenin sonu yok iştah yemek yerken açılıyor.1 hafta biraz zorlancam gibi ama sonu iyi olur inşallah.

Bende de aynı dert var canım baktım olacak gibi değil eşimi de diyete soktum:roflol: ay ben diyete giriyorum o karşımda drajeler.kekler yiyor hiç adil değil bence de bende sen son zamanlarda çok kilo almadın mı hayatım evlendik evleneli göbeğin çıktı dedim iş yerinde de aynısını demişler komplekse girdi oda benle aynı diyeti yapıyor oh be kaydirigubbakcemile3 Bu caydırma işi mantıklı bencede

aa bu kadar tanıdık olur :) aynı durum bizdede oldu iş arkadaşları dahil tüm çevresi göbeklendiği ve acil kilo vermesi gerektiğini sürekli söyleyip durdukları için oda benimle diyete girmeye karar verdi.ama günün çoğunu ofis dışında geçirdiği için ister stemez kaçamakları oluyo.o yüzden pek uyamıyo.e birde akşam eve acıkmış olarak geldiği için haliyle yemeklere saldırıyo e bide kesmiyo gece 11 den sonra tost yemek istiyoooo:)
oooo yandım ben.aa olsun şu ağustos ayından çok ümitliyim hedefim 3 kilo.bence hedefi azar azar koymak insanı daha istekli yapıyo.totale bakacak olursam 15 klo fazlam var :çok üzgünüm:
az önce canım çok dondurma istedi ama bir şeftali yedim.inanmazsını şu anda 1 gr canım çekmiyohihoyyyt

Bu diyette akşam meyve ve süt yerine meyveli dondurma yenilebildiğinden ben dün ve bugün dondurmayı tercih ettim.Arada çok kötü tatlı krizim tutuyor.Hedef konusuna gelince haklısın aslında küçük hedefler koymak en güzeli.Ben şu an 61-62 arasında gidip geliyorum 50 kiloya inmem lazım zaten boyum kısa 60 lar hiç çekilmiyor.Kilo direk basen kalçaya gidiyor.:gitme:

1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
2 salatalık
1 kk dan biraz fazla peynir
6 zeytin
sabah kahvaltımmmm:)

öğlende konserve ton balığı ve bol salata var menümde
akşamada 5 kaşık bezelye yemeği yanında ayran yada yoğurtla inşallah

aralardada meyve ve kuru kayısı ile geçiştirmeyi düşünüyorum bugünlük.
cuma gğnğ büyük gün tartı kaç gösterecek bakalım?

70 kilo oldum=(inatla yemeye devam ediyorum sabah 4 dilim pizza yedim,(sonra pişman olup yeşilçay içtim sanki kaloriler geri gidecekmiş gibi=(artık kzalçamı kapatan giysiler giymekten bıktım akşama kadar birşey yemesem yürüyüş bandına binsem ödeşirmiyim kendimle=(

bence aç kalmak işe yaramıyor.bende aynı hataları yapmıştım pizza yiyip diğer gün aç kalmak daha tehlikeli.çünkü 1 gün sonrasındada daha fazla şeyler yemek istiyor canın.
bence diyetine kaldığın yerden devam et.bu tarz kaçamaklar olmazsa zaten insan uzun süreli diyete devam edemez.bunuda öyle gör.kaldığın yerden diyete devam.ama akşama kadar aç kalmak yerine meyveli yoğurt yada 1-2 kepekli galeta ile yanında meyve yiyebilirsin.tabi 1 saatte yürürsen tabiki süper olur.
pizzaların hepsi erimez belki ama bi kısmını enerjiyle harcamış olursun.
ne kadar yüyürsen kar unutma:lepi:

çok teşekkür ederim haklısın ama sanırım regl dönemmde olduğm içinde tohaf bir ruh hali içerisindeyim az önce azıcık dondurma yedim=( yürüyüş bandına koşyorm hemen ,)

Merhaba kızlar.Umarım herkesin keyfi yerindedir ve diyet güzel gidiyordur.Güne çok mutlu uyandım bugün.3 gün önce 62.6 kg. gösteren tartı bugün, 60.5 kg. gösterdi.Sevinmek için çok erken belki ama mutlu oldum işte yinedezemuszemus sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.İtiraf etmeliyim ki ilk iki gün çok zor geçiyor bu diyette ama bugün daha rahatım.En azından kendimi tutabiliyorum bi de işe yaradığını görünce daha bi hırsla sarıldım.Dün 50 tane mekik çektim 50 kere de twister bel incelticiyle dön sağa sola derken 3. güne geldik şükürkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…