• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maison'un başarı öyküsü...

bende diyet miyet kalmadı inanmıyorum kendime...ama yinede 300 gr cık vermişim...50lili kiloları görmek istiyorum..burayıda çok boşladınız kopmayalım kalabalık olunca motive daha çok olunuyor...
sosyologtrendy tebrikler güzel gidiyorsun..

yarın ben de bu diyete başlayacağım inşallah.şu an 59 kiloyum uzun vadede hedefim 45 ama önce bi 50ye düşsem 2 ayda o da yeter bana :)

merhaba benimde7 kilo fazlama var ama her diyetten sonra aaa ne olmuşsun hastamısın yüzün çökmüş benzeri moral bozucu ifadeler duyuyorum yüzüm çökmeden nasıl zayıflayabilirim bana yardım edermisiniz

Selam kızlar kimse uğramıyor artık foruma diyeti bıraktınız mı yoksa?Bazen çok zor oluyor evet ama yine de devam etmeye çalışıyorum ben.

benim diyetten esercik kalmadı ama ..sizden ayrılmayacağım çünkü diyete tekrar başlayacağım..
Deryo tebrikler sanada...

10 ağustostan sonra bende başlıyorum 10-12 kilo vermem lazım 59 um şuan , benim sorunum da sosyal ortamlarda kendimi tutamamam mutlaka bişey yemem, bir de içecek seçimi de sıkıntı, herşeyde ya şeker var ya kafein, 2 sinin olmadıgı şeyleri de ben sevmiyorum yemeğin yanında ille bişey arıyorum genelde de asitli oluyor

diyet yapıp sonucunu almak kadar güzel bir sey olmasa gerek.. uygulamıs oldugunuz diyetin aynısını özel bi hastanenin diyetisyenide bana vermişti.. aslında dikkatli yapılsa gercekten güzel kilo verdiriyor ama irade lazım tabi sabır lazım.. iradenizden ötürü tebrik ederim sizi..alkisalkisalkis

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz:dance: umarım herkes idealindeki kiloya kavuşur.Ben dün ufak bi kaçamak yapıp dondurma yedim üstüne de tavuk göğsü:icecream:şükür kiloma yansımadı.Ama arada sırada bu kaçamaklar olmasa yağsız tuzsuz yemeklere,tazsız tuzsuz salatalara katlanılmıyor:utangac:

kızlar ben 4 gunde 2 kilo 100 gr verdım alkışlar bana.......

Canım tebrik ederim ben de tam 2 kilo 100 gr vermiştim ilk 4 günde ama şimdi duraksadı açıkcası belki son gün yaptığım kaçamaklardandır yinede bırakmıyorum diyete devamkaydirigubbakcemile5

bugün başladım sabah kahvaltıda 13.00 da :) 4 yeşil 4 siyah zeytin yarım kibrit kutusu(incecik) light peynir, 5 cherry domates 1 yeşil biber, yedim şekersiz çay içtim ekmek yemedim. Arada bi tane meyveli soda içtim Öğlen de 3 kaşık ıspanak yemeği yedim. (16.00 civarı) Birazdan biraz aha ıspanak yicem sanırım az az sık sık yiyim diyorum. Umarım dışarıda yada akşamları yoldan çıkmam . Bide şu meyveli sodalara çok fena taktım ama neyse tek derdim o olsun inşallah

10 ağustostan sonra bende başlıyorum 10-12 kilo vermem lazım 59 um şuan , benim sorunum da sosyal ortamlarda kendimi tutamamam mutlaka bişey yemem, bir de içecek seçimi de sıkıntı, herşeyde ya şeker var ya kafein, 2 sinin olmadıgı şeyleri de ben sevmiyorum yemeğin yanında ille bişey arıyorum genelde de asitli oluyor

ozgish selamlar, seninle aynı durumdayım ben de 59 kiloyum ve 51e falan düşmek istiyorum. önce bi başladım başladığımda 61-62 idim, şimdi motivasyonum bozuldu, beraber bu diyeti yapalım mı ne dersin?

ozgish selamlar, seninle aynı durumdayım ben de 59 kiloyum ve 51e falan düşmek istiyorum. önce bi başladım başladığımda 61-62 idim, şimdi motivasyonum bozuldu, beraber bu diyeti yapalım mı ne dersin?

süper olur bende 58.5 kiloyum şuan 48 e kadar yolum var daha çok incelmm gerekiyor, şimdi yine bir 3 kaşık ıspanak yemeği yicem :) siz ne zamandır yapıyosunuz

süper olur bende 58.5 kiloyum şuan 48 e kadar yolum var daha çok incelmm gerekiyor, şimdi yine bir 3 kaşık ıspanak yemeği yicem :) siz ne zamandır yapıyosunuz

ben 3 hafta kadar çok güzel programlı bi diyet yaptım, buradaki programa benziyordu ancak akşam da 1 dilim ekmek vardı mesela. çalıştığım için yürüyüş yapamıyordum ve 3 haftada 3 kilo verdim. sonra bi anda motivasyonum bozuldu diyet havasından uzaklaştım. hedeflerimiz hemen hemen uyuyor ama 48 çok zayıf değil mi :) ben 48 olsam aşırı zayıf olurum kaldı ki boyum 160. senin boyun kaç?

Back