Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerdesiniz bayanlar...
sabah menüm aynı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1domates+salatalık
2 parmak genişliğinde y.yağlı beyaz peynir..
form plus çay+yeşil çay...
kızlar uğrayan yok ne oldu ...bende bugün şehir dışına çıkıyorum 1 hafta sonra görüşrüz..iyi diyetler...
bak ben seni nerede buldum yine hep aynı konularda geziniyoruz kaydirigubbakcemile3 2 çocuk annesi çıtır hala şikayetçi :umursamaz: ben ne yapayım 71 oldum diye seviniyorum bile sempatiksalakcinni
merhab arkadaşlar.bende size bir öneri.evinizde düzenli temizlik yapın ama sağlamından.bu size hem kilo verdirir yani yediklerinizi temizlikle yakarsınız hem eviniz tertemiz olur hem de kadına para vermemiş olursunuz.işte de tam gaz çalışmanızı tavsiye edrim o da kilo verdirir. hem de işte de başarılı olursunuz.hem alışveriş hem fiş hesabı..asıl bomba geliyor akşam saat 6 dan sonra 1 porsiyon meyve harici birşey yemeyin.ajda pekkan da böyle kilosunu koruyor.gündüz ise aburcubur hariç heerşeyi yiyin.bunu uygulamaya başlayın ilk günler karnınız guruldayarak uyuyacaksınız ama sonra yavaş yavaş mideniz küçülecek hemen doyacaksınız.sabhları da kalın bir dilim ekmeği geçmeyin kahvaltıda.herşeyden yiyin .atın olisteleri kafanızdan.o listeler size hazırlanmış tuzaklar.sağlılı beslenme herşeyden az ve sık yemektir.o listeleri takip ettikçe daha çok acıkıyoruz.ben uyguladım ve ideal kiloma indim çok şükür.tabi eğer spor da yaparsanız vücut gençleşir ve sıkılaşır .işte o daha çok disiplin isteyen bişey.ama yapabilene ne mutlu.herkese sevgileropuyorumnanaktan
takıl buraya..kaydirigubbakcemile3
4 kilo daha vermem gerek ..çıtırmıyım bilemedim..doğum öncesi kilomdayım ama 50li kilocuklara dah iyi bana..bayanssulusmilekaydirigubbakcemile2
71 çok iyi devam et yüzmek süper kilo verdiriyor..yazı iyi değerlendir..olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
kızlar arada kaçamaklarım olsada bugün itibariyle ilk 1 kilomu vermiş bulunuyorum..:teytey::sm_cool:
sabah :
1 dilim tam buğday ekmeği.
1 yumurta
3 parmak genişilğinde y.yağlı beyaz peynir..
1domates+salatalık
1 bardak form plus çay
ve şimdi bir bardak yeşil çay..
öğlen nesfit yiyeceğim..
akşam belli değil..
kızlar arada kaçamaklarım olsada bugün itibariyle ilk 1 kilomu vermiş bulunuyorum..:teytey::sm_cool:
sabah :
1 dilim tam buğday ekmeği.
1 yumurta
3 parmak genişilğinde y.yağlı beyaz peynir..
1domates+salatalık
1 bardak form plus çay
ve şimdi bir bardak yeşil çay..
öğlen nesfit yiyeceğim..
akşam belli değil..
süper 1 kilo gitmiş bile darısı başımıza
bugun yasız kaşarlı tost yedim
şimdi yeşil çay içicem öğlene yemek yapmadım ne yesem
ben hiç sağlıklı beslenmiyodum bu diyet çok sağlıklı düzenli yemen lazım
diyete uymak için bi sebze yemeği yapayım barikaydirigubbakcemile2
spor yapmıyomusunuz
Takılayım değil mi? :))
Oooo bir kiloyu vermişsin bile tebrikler kaydirigubbakcemile5 ben takılınca kaçacaksın en fazla 15 günde verirsin sen bu kiloları aklinialirimsmile
Bende yazsam mı?
1 dilim reçelli kepek ekmeği :kedi: (kızma ama tatlısız kahvaltı yapamam)
7-8 yaprak marul
peyniri nasıl desemki klasik tabiriyle 2 kibrit kutusu kadar peynir 2,5 ta olabiir :kedi:
Az sonra 5 i bir yerde çayım eşliğinde bir nektarin yiyebilirim yerimseniben
Spor konusunda gündüzleri genelede yüzerim ama birkaç gündür gidemedim... Akşamlarıda 10-11 arası yürüyorum döndükten sonra ısınmış vücutla 30 -35 mekik çekiyorum... Artıracağım git gide inş. Bende kara kara ne yiyeceimi düşündüm yayla çorbası yesem ne olur ki?! Derya cevap verir belki nerdesin zuzu ?? zemuszemus
süper 1 kilo gitmiş bile darısı başımıza
bugun yasız kaşarlı tost yedim
şimdi yeşil çay içicem öğlene yemek yapmadım ne yesem
ben hiç sağlıklı beslenmiyodum bu diyet çok sağlıklı düzenli yemen lazım
diyete uymak için bi sebze yemeği yapayım barikaydirigubbakcemile2
spor yapmıyomusunuz
takıl takıl kaçmam canım..opuyorumnanaktanbende arada reçelli ekmek yiyorum fazlada kasma..kaydirigubbakcemile5
benim sporum iki çocuk hiç oturmuyorum desem buraya yazarken bile kaçkere oturup kalkıyorum sayısı belli değil ..bol su içiyorum sıcaklardan 4 litreye çktı su tüketimim..
arada derken enimki 24 saati geçmiyor :kedi:
Benimde yaramazlıkta 2 çocuğa bedel bir cadı kızım var :))) hee birde geceleri sauna şortumu söylemeyi unuttum giyip yatıyorum onuda yazayım..