• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maison'un başarı öyküsü...

daha önce çok zayıftım ben sonra birden aldım 48 kilo ken çok iyiydim ne zayıf ne kilolu zaten benim boyum da 1,57 falan :) ben de pilates yapıyorum 1 aydır ama düzensiz, ama yine de kalçamdan 2 cm gitmiş, karnım da sanki eskisine göre daha çok içeri giriyor gibi geldi

bu hafta başı 61.700 görmüştüm diyete tekrar başlayınca bu sabah 61.200 olmuşum..bi düzen kuramadım..yokssa 50 li kilolardaydım.:(((

Son düzenleme:
kızlar herkese merhabalarrrr

birisi bana 3-4 gün içerisinde 400-500 gramları nasıl verebiliyor bana anlatabilirmiiiiiiiiii?bilmiyorumkismile
şöyle özetleyim günde yediğim ekmek 4 dilimi geçmiyor.oda tam buğday ekmeği.
tatlıdan nefret ederim canım hiç öekmez.
sabah klasik diyet kahvaltı yapıyorum
öğlen 5-6 kaşık sebze yemeği yanında ayran yada yoğurt
akşamada çok hafif geçiştiriyorum
aralarda ise 3-5 adet diyet kraker yada meyve yada kuru kayısı tarzında atıştırmalık
günde 2,5 lt su ve
haftada en az 3 kerede 45 dak koşu bandında yürüyüş

işte tüm bunlara rağmen 1 haftada 1 tam kilo veremedim yaaa artık pes etme noktasına geldim valla ama yaaaaaasenağlama

merhaba bir endokrinoloji uzmanına gidip (dahiliye) hormonlarınıza baktırsanız belki ondandır

birisi bana 3-4 gün içerisinde 400-500 gramları nasıl verebiliyor bana anlatabilirmiiiiiiiiii?bilmiyorumkismile
aralarda ise 3-5 adet diyet kraker yada meyve yada kuru kayısı tarzında atıştırmalık
günde 2,5 lt su ve

işte tüm bunlara rağmen 1 haftada 1 tam kilo veremedim yaaa artık pes etme noktasına geldim valla ama yaaaaaasenağlama

bu diyeti yapanlar her gün tartılıyor musunuz ? her gn birkç yüz gr bile zayıflıyor musunuz ? yada haftada bir falan mı tartılıyorsunuz

bu diyeti yapanlar her gün tartılıyor musunuz ? her gn birkç yüz gr bile zayıflıyor musunuz ? yada haftada bir falan mı tartılıyorsunuz

hergün tartılmak moral bozuyor çünkü çok sağlıklı değil.gün içinde içtiğin su,bitki çayları hatta tuvalete çıkıp çıkmadığına göre bile değişebiliyor.
dr bana haftada 1 tartıl diyordu.
sabah aç karnına ve tuvalet ihitiyacını giderdikten sonraki kilo en doğru olanı.

2 ay öncesine kadar zaten diyetisyene gidiyordum bıraktım
kontroller yapıldı hiçbir problem yok.
normal çıktı değerler.

o zaman vücudun direncinin en yüksek oldugu bir dönem oluyo ya ne yapılsa kilo verilmiyor o noktaya gelmiş olabilir vücut direnci kırıldıktan sonra hızla verirsiniz eminim bir de adet dönemine 1 hafta kala dan itibaren vücut su tuttugu için kilo verilemeyebiliyor

günde 2,5 lt su ve

canım ben çok çabuk kilo verebilen bir yapıya sahibim ve geride öyle tabiri caizse dana gibi yiyeceğimki alacağım..
sabah hafif kahvaltı yapıyorum öğle normal yiyorum akşama bazen meyva bazen kuş kadar yemek yiyorum ve bu sürekli uyguladığım yöntem değil..bu şekilde 1 ay beslensem ve yazdığınız gibi spor yapabilsem ki benimde evde koşu bandı var ama yapamıyorum aylık net 4-5 kilo gider..gelelim niye böyleyim:
1.si gençkızlığımdan evlenene kadar hep 50 kiloydum ve sürekli spor yapan birisiydim..ve hep denegel,ibeslenirdim..bu kilolarım benim doğum kilosu onun içinde hızlı gidiyor..ilk bebeğimde 20 kilo aldım verdim hepsini şimdide 1 yaşında oğlum var ve 18 de bunda aldım onuda verdim ...4 aylık bir diyet ve santevit acai berry kulandım 2 kutuda 7 kilo toplamda 13.5 kilo verdim ..şimdi ise başak bebek düşünmediğim için 56 kiloya inip bırakacağım..onuda burda ki arkadaşlarla başaracağım..

bu hafta hergün tartıldım desem aslında hiç yapmam ama bi bakıvereyimdedim gerçekten bir ara 62.100 gördüm inanamadım bugün tartılam günümdü aslında onun için korkarak çıktım..birde adet öncesi dönemdeyim onun içinde ibre bukadar oynuyır..
normali haftada 1 aynı saatte aynı kıyafetle tartılmak..

günaydın kızlar izindeydim yazamadım sizlere ama döner dönmez hepsini okudum :) kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. izindeyken malesef çok kaçırdım ama bi taraftanda yüzdüğüm için hiç kilo almamışım 73,600 şuanki kilom. ancak malum ramazan geldi ve oruç tutmak istiyorum ve nezaman oruç tutsam kilo alıyorum :(

3. günüm.. dün biraz fazla kaçırdım dışarıda olunca.. o anlarda yoldan çıkmamak için acilen çok güçlü bir motivasyon kaynağı bulmam lazım

günaydın..ya yazın diyet yapmak dahamı zormuş anlamadım..ne davet bitiyor ne doğum günü kutlaması ..:((((

Ramazan dolayısıyla hiç kilo veremiyorum.60.2 de takıldım kaldım.:çok üzgünüm: Nekadar yediğime dikkat etsemde ye yat derken kilo kaçınılmaz.Kilo almıyorum ama veremiyorumda...Neyse en azından aç kalarak zayıflayamayacağımı anladım

Ramazan dolayısıyla hiç kilo veremiyorum.60.2 de takıldım kaldım.:çok üzgünüm: Nekadar yediğime dikkat etsemde ye yat derken kilo kaçınılmaz.Kilo almıyorum ama veremiyorumda...Neyse en azından aç kalarak zayıflayamayacağımı anladım

bende sahurda ye yat kilo aldım..:((
bayramıda atlatıp yeniden diyete başlamalı..olumunekankayizsmile

1.GÜN
Sahur : Et ve tavuk suyuna pilav (1 tabak) 1 kase cacık
İftar : 1 dilim pide, 1 kase çorba ½ tavuk (ızgara veya haşlanmış) elma

2. GÜN
Sahur : Et veya tavuk suyuna pilav, 1 tabak (hazır bulyon olmayacak)
İftar : 1 dilim pide, 1 kase çorba etli fasulye, 1 kase salata, 1 portakal

3. GÜN
Sahur : 1 tost (peynirli) ve ayran
İftar : 1 dilim pide, 1 kase çorba 1 tabak kıymalı ıspanak 1 kase salata, 250 gram meyve

4. GÜN
Sahur : 1 tost, 1 ayran
İftar : 1 dilim pide, 1 kase çorba, kabak, biber, veya patlıcan dolması 1 kase salata, 250 gram meyve

5. GÜN
Sahur : Tavuklu sandviç, çay
İftar : 1 dilim pide, 1 kase çorba 6 kalem kuzu pirzola, salata, 250 gram meyve

6. GÜN
Sahur : Tavuklu sandviç, çay
İftar : 1 dilim pide, 1 kase çorba 1 kase salata (isteğe bağlı) Balık veya bonfile

7. GÜN
Sahur : 2 dilim börek (içine lor veya çökelek peyniri konacak) Ayran, çay
İftar : 1 dilim pide, 1 kase çorba, 8 adet ızgara köfte (ekmeksiz ve yağsız kıymadan olacak), 1 kase salata, 250 gram meyve

Ramazanda kilo vermek isteyenlere harika ve sağlıklı bir diyet arkadaşlar,biz eşimle yapıyoruz,çok rahat yapılabiliyor,ramazan kilo alma konusunda herzaman kabusumdu artık değil

denemenizi şiddetle tavsiye ederim

İftara davet edildiğinizde herşeyden az yiyerek diyeti devam ettirin,ben kilo verdim2,5

Back