Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar herkese merhabalarrrr
birisi bana 3-4 gün içerisinde 400-500 gramları nasıl verebiliyor bana anlatabilirmiiiiiiiiii?bilmiyorumkismile
şöyle özetleyim günde yediğim ekmek 4 dilimi geçmiyor.oda tam buğday ekmeği.
tatlıdan nefret ederim canım hiç öekmez.
sabah klasik diyet kahvaltı yapıyorum
öğlen 5-6 kaşık sebze yemeği yanında ayran yada yoğurt
akşamada çok hafif geçiştiriyorum
aralarda ise 3-5 adet diyet kraker yada meyve yada kuru kayısı tarzında atıştırmalık
günde 2,5 lt su ve
haftada en az 3 kerede 45 dak koşu bandında yürüyüş
işte tüm bunlara rağmen 1 haftada 1 tam kilo veremedim yaaa artık pes etme noktasına geldim valla ama yaaaaaasenağlama
merhaba bir endokrinoloji uzmanına gidip (dahiliye) hormonlarınıza baktırsanız belki ondandır
bu diyeti yapanlar her gün tartılıyor musunuz ? her gn birkç yüz gr bile zayıflıyor musunuz ? yada haftada bir falan mı tartılıyorsunuz
2 ay öncesine kadar zaten diyetisyene gidiyordum bıraktım
kontroller yapıldı hiçbir problem yok.
normal çıktı değerler.
kızlar herkese merhabalarrrr
birisi bana 3-4 gün içerisinde 400-500 gramları nasıl verebiliyor bana anlatabilirmiiiiiiiiii?bilmiyorumkismile
şöyle özetleyim günde yediğim ekmek 4 dilimi geçmiyor.oda tam buğday ekmeği.
tatlıdan nefret ederim canım hiç öekmez.
sabah klasik diyet kahvaltı yapıyorum
öğlen 5-6 kaşık sebze yemeği yanında ayran yada yoğurt
akşamada çok hafif geçiştiriyorum
aralarda ise 3-5 adet diyet kraker yada meyve yada kuru kayısı tarzında atıştırmalık
günde 2,5 lt su ve
haftada en az 3 kerede 45 dak koşu bandında yürüyüş
işte tüm bunlara rağmen 1 haftada 1 tam kilo veremedim yaaa artık pes etme noktasına geldim valla ama yaaaaaasenağlama
Ramazan dolayısıyla hiç kilo veremiyorum.60.2 de takıldım kaldım.:çok üzgünüm: Nekadar yediğime dikkat etsemde ye yat derken kilo kaçınılmaz.Kilo almıyorum ama veremiyorumda...Neyse en azından aç kalarak zayıflayamayacağımı anladım
bende sahurda ye yat kilo aldım..(
bayramıda atlatıp yeniden diyete başlamalı..olumunekankayizsmile