Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özlem aç durunca kilo gitmez zaten sık az az ye daha hızlı gidiyor..300gr iyi devam bırakma60 lı kilolarıda göreceksin..:))
Haklısın cnm ama dün yediklerim abur cuburdu ya ondan dedim hep kola kek bisküvi falandı dedim tamam yine 72 lere çıktım bir baktım tam tersi 300 gr eksik göründü tartıda :lepi:
bu sabah bende 400 gr eksik çıktım ama asıl ölçüm günüm salı bakalım ne olacak...
Hoşgeldiniz kaydirigubbakcemile2kızlar bütün yazdıklarınızı tek tek sayfa sayfa okudum
bende karar verdim başlıyorummmmmm:)
zaten diyetteydim ama burada sizlerle beraber sanırım çok daha eğlenceli olacak.
benim metabolizmam çok yavaş çok zor veriyorum hatta böyle 1 ayda 7-8 kilo vermek bana hayal gibi geliyor.hatta bu yüzden diyetisyene bile gittim ama onunda verdiği bu listeden farklı değil.onu 1 ay denedim 1 kg verdim.şimdi sizlerle beraber bunu denemek istityorum
lütfennnnnnn birbirimize destek olalımda gitsin şu kilolar.
bende hemen yazıyorum bugünkü listemi
sabah 1kk peynir domates salatalık 2 zeytin
arada sütlü kahve
öğlen 4 köfte salata ayran
arada 1 fincan çilekli yeşil çay
akşamada 6 yemek kaşığı patlıcan yemeği yemeyü düşünüyorum
bide 45 dak yürüyüş yapcam.
herkese kolay geleeeeeeekaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim hoşbuldukkkk arkadaşım :)
ya bugün kendimi çok kötü hissediyorum.çok azimli başlamıştım bu işe geçen haftadan beri ama akşama dayanamadım tost yedim.tost ekmeğinden.hemde 2 tane :roflol:
akşam iş çıkışı çom acıkmıştım salatalık yeyim dedim ama kesmedi.
eşim kendine yapıyodu sanada yapayim dedi hiç itraz etmedim :)
bugün kendime ceza olarak 45 dak yürüyüş ve ev temizliği veriyorum.
yaaaa evde birinin sürekli karşında bişeler yemesi hiç adil değil ama.
biri yer diğeri rejimi bozar ama yer durumu birazcık.
canımız bişeyi çok istediğinde buraya yazalım o anda topikte kim varsa caydırmaya çalışsın bence :lepi: nasıl?
Bende de aynı dert var canım baktım olacak gibi değil eşimi de diyete soktum:roflol: ay ben diyete giriyorum o karşımda drajeler.kekler yiyor hiç adil değil bence de bende sen son zamanlarda çok kilo almadın mı hayatım evlendik evleneli göbeğin çıktı dedim iş yerinde de aynısını demişler komplekse girdi oda benle aynı diyeti yapıyor oh be kaydirigubbakcemile3 Bu caydırma işi mantıklı bencede
ya arkadaşlar tartılırken sabah aç karnına tartılıyosunuz değilmi?
aa bu kadar tanıdık olur :) aynı durum bizdede oldu iş arkadaşları dahil tüm çevresi göbeklendiği ve acil kilo vermesi gerektiğini sürekli söyleyip durdukları için oda benimle diyete girmeye karar verdi.ama günün çoğunu ofis dışında geçirdiği için ister stemez kaçamakları oluyo.o yüzden pek uyamıyo.e birde akşam eve acıkmış olarak geldiği için haliyle yemeklere saldırıyo e bide kesmiyo gece 11 den sonra tost yemek istiyoooo:)
oooo yandım ben.aa olsun şu ağustos ayından çok ümitliyim hedefim 3 kilo.bence hedefi azar azar koymak insanı daha istekli yapıyo.totale bakacak olursam 15 klo fazlam var :çok üzgünüm:
az önce canım çok dondurma istedi ama bir şeftali yedim.inanmazsını şu anda 1 gr canım çekmiyohihoyyyt
70 kilo oldum=(inatla yemeye devam ediyorum sabah 4 dilim pizza yedim,(sonra pişman olup yeşilçay içtim sanki kaloriler geri gidecekmiş gibi=(artık kzalçamı kapatan giysiler giymekten bıktım akşama kadar birşey yemesem yürüyüş bandına binsem ödeşirmiyim kendimle=(