maison'un başarı öyküsü...

slm maıson gercekten bu dıyetle 1 ayda 6 kılo verebıldın mı? ben sabahları kepeklı tost ögle 3 4 kasık yemek aksam ıse hıcbsy yemıorm ama maalsf hc ıncelemıorm gb gelıo :S ne yapmam gerekıo anlamadım 1.5 ayım var 5 kılo vermem lzm :S

hiçbirşey yemiyorum derken akşamı atlama bence ..6 öğün düzenli beslen kilo aynı gibi görünüyor birden gidiyor....1 haftada 1 kilo gitti benden hemde birsürü kaçamağım olduğu halde...ama ana öğünlerde abartmadım hiç atlamdımda...

Kızlar 600 gr vermeme ragmen diyete hiç uyamadım hep şehir dışına çıktık yeniden toparlanmam lazım offfffff diyete harfiyen uyasam bu hafta 2 kilo rahat gitmişti

ya bi düzene sokamadım diyeti devamlı bişey çıkıyo akşam misafr geldi onlarla oturdum börek tatlı falan yedim gecenin 10 da offf of

arkadaşlar ben geçtiğim 18 gün izinliydim tatilde sabahları istediğim şekilde kahvaltı yaptım,öğlen tek çşit sebze yemeği yedim,akşamları çok hafif geçiştirdim,günde 1 fincan yeşil çay içtim,kendi özel karışımım inceltici kremimi uyguladım,günlük tam 2,5 litre su içtim ve 18 günde 4 kilo verdim şu an çok iyi hissediyorum:dance:

Kızlar 600 gr vermeme ragmen diyete hiç uyamadım hep şehir dışına çıktık yeniden toparlanmam lazım offfffff diyete harfiyen uyasam bu hafta 2 kilo rahat gitmişti
kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlarr=)) 1,200gr vermişim sositososito
vereliniortakalkisalkisalkis

buyrunnnnnnnnnalkisalkisalkis

kızlar müjde fazla olmasada 78,200 gr olmuşum ay aylardır bukadar sevinmemiştim uçucam sevinçten hafifledimmi ne kaydirigubbakcemile3

benimde zayıflamam lazım,ipin ucunu kaçırmadan ... 4-5 kg fazlam var ( yarın bende balıcam bu diyete inşallah başarırımkaydirigubbakcemile5

Bende buğün tam olmasada başladım...
Yani farklı bir şey uygulucaktım ama bu listeyi görünce vazgeçtim.
Ve öğleden itibaren bu listeye başladım.
Bakalım ne olucak merakla bekliyorum.

Buğünki menüm

09:00 Bir kupa domates çorbası
10:30 Bir kase yoğur bir ceviz
12:30 13:00 Bir kase çorba ve tavuklu salata + bir dilim kızarmış ekmek
15:00 Bir tane şeftali
16:00 Bir tane şeftali

2 büyük kupa yeşilçay (1 litreye denk geliyor hemen hemen)
1,5 litre su

Akşam muhtemelen sebze yemeği + salata olcak ama evde ne varbilmiyorum bakmam lazım.
Yarın daha düzenli başlayıp hergün paylaşıcam menümü.

Bu aralar sapıttım zararlı bikaç şey yedim ve 72 lere tekrar çıktım...
Bu sabah yeniden...
2 domates
2 salatalık
2 kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim reçelli ekmek
kahvaltımdan çok ödün veremem :))

Bu aralar sapıttım zararlı bikaç şey yedim ve 72 lere tekrar çıktım...
Bu sabah yeniden...
2 domates
2 salatalık
2 kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim reçelli ekmek
kahvaltımdan çok ödün veremem :))

Siz de benim gibisiniz kahvaltıdan ben de pek ödün veremiyorum.yerimseniben Bu diyette ara öğünler çok önemli ara öğünleri kaçırdı mı insan daha çok acıkıyor ve fazla yiyor

kahvaltıdan bende ödün vermem..
sabah.
1 dilim uno light denge
1 yumurta
1 domates
formplus çay
çocukala kahvaltı hazırlarken kaşar peyniri tırtıkladım bir kaç dilim..
ara eşimle çay içtim
öğle:
yine domates peynir ve onu light denge 1.5 dilim yedim.
akşam şu an belli değil....

Siz de benim gibisiniz kahvaltıdan ben de pek ödün veremiyorum.yerimseniben Bu diyette ara öğünler çok önemli ara öğünleri kaçırdı mı insan daha çok acıkıyor ve fazla yiyor

Ara öğünde fazla yedim sanırım zaten benim her öğünüm zengin bu aralar :kedi: sempatiksalakcinni

Bende 2 salkımcık üzüm yedim biri beyaz diğeri kara abarttığımın farkındayım ama malum günüm yaklaşıyor ve tatlı krizim baş gösterdi yine olmazsa var ya :bbo: 5 i bir yerdem de hazır az sonra içeceğim sonra tavuklu patates var yemeğim ama ekmek yemem sanırım :kedi:
Sen çok iyi gidiyorsun cnm ya kaydirigubbakcemile5 dur bakalım gazalacağım az kaldı

kızlar bütün yazdıklarınızı tek tek sayfa sayfa okudum
bende karar verdim başlıyorummmmmm:)
zaten diyetteydim ama burada sizlerle beraber sanırım çok daha eğlenceli olacak.
benim metabolizmam çok yavaş çok zor veriyorum hatta böyle 1 ayda 7-8 kilo vermek bana hayal gibi geliyor.hatta bu yüzden diyetisyene bile gittim ama onunda verdiği bu listeden farklı değil.onu 1 ay denedim 1 kg verdim.şimdi sizlerle beraber bunu denemek istityorum
lütfennnnnnn birbirimize destek olalımda gitsin şu kilolar.
bende hemen yazıyorum bugünkü listemi
sabah 1kk peynir domates salatalık 2 zeytin
arada sütlü kahve
öğlen 4 köfte salata ayran
arada 1 fincan çilekli yeşil çay
akşamada 6 yemek kaşığı patlıcan yemeği yemeyü düşünüyorum
bide 45 dak yürüyüş yapcam.
herkese kolay geleeeeeeekaydirigubbakcemile3

bugünyediklerim sabah ılık su içerek başladım saat 8:20 kahvaltı: sahanda yagsız bir yumurta çok az peynir biraz tereyağ 3 dilim ekmek domates biber siyah çay 2 upa içine çubuk tarçın atıp içiyorum ara: yarım armut öğlen: bir kase mercimek çorbası soganlı domates salatası tavada yagsız tavuk ara:1 kase ev yapımı muhallebi akşam: 3 yemek kaşıgı boncuk makarna yagsız domatesli bir kase tarhana çorbası öglenden kalan bir parça tavuk 2 kaşık havuç salatası bol su içim spor olarakta kızım bana yetiyor saol olsun

bu hafata tam diyet yapamdım kızlar hergün dondorma götürüyorm mesela..sabahalrı iyim ama misafirm vardı birgün öncede annmelerdeydim kaçamak çok oldu yani bakalım bu hafta ne olacak

Dün klasik domates, salatalık, peynir, reçelli bir dilim ekmeğimle kurallara uydum sonra meyvamı yedim ama deniz kenarına gidince kola ve kek bisküvi falan öğle yemeğim berbattı... Sonra akşam öğününde mangal yapmışlardı dayanamdım yanında yine kola ve salata eşiliğinde ekmeksiz yedim 2 yudumda alkollü birşeyler aldım.. Akşam yürüyüşümüde yapmadım ama yüzmüştüm... Sabah tartıda yinede 300 gr gitmiş ve 71 olmuşum :))) Tam 1 sene önce doğuma giderken 92 kiloydum bunada şükür :)
Bu sabah klasik kahvaltım.. Arada nektarin.. Öğle çok sıcaktı canım birşey yemek istemedi karpuz yedim ( Geç kalkmamında etkisi ile düzen şaştı bakalım ne olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…