maison'un başarı öyküsü...

ikindi aram bir girisini ve yarım nektarin...
akaşama sebze çorbası içmeyi düşünüyorum çünkü kızımla dondurma yedim...:kedi:

nerdesiniz bayanlar...
sabah menüm aynı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1domates+salatalık
2 parmak genişliğinde y.yağlı beyaz peynir..
form plus çay+yeşil çay...

nerdesiniz bayanlar...
sabah menüm aynı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1domates+salatalık
2 parmak genişliğinde y.yağlı beyaz peynir..
form plus çay+yeşil çay...

benimde kahvaltım 1 küçük domates 1 salatalık kibrit kutusunun yarısı kadar yarım yağlı beyaz peynir 3 zeytin yeşil çay 1 dilim kepek ekmeği .Ara öğün 1 muz .:kedi:Bugün forum boş kızlar nerde acaba?Şimdi de 1 fincan türk kahvesi içiyorum napim ben de bundan vazgeçemiyorum

ara yok yüne
öğle bir kase nesfit ve yarım yağlı süt..
ikindi arasında az bir miktar yağszı tavuk göğsü ve yoğurt..
akşam 1 kaşık patates yemeği yanında 2 kaşık y.yağlı yoğurt..
şimdide 1 girisini ve tarçınlı y.yağlı süt..

kızlar uğrayan yok ne oldu ...bende bugün şehir dışına çıkıyorum 1 hafta sonra görüşrüz..iyi diyetler...

kızlar uğrayan yok ne oldu ...bende bugün şehir dışına çıkıyorum 1 hafta sonra görüşrüz..iyi diyetler...

bak ben seni nerede buldum yine hep aynı konularda geziniyoruz kaydirigubbakcemile3 2 çocuk annesi çıtır hala şikayetçi :umursamaz: ben ne yapayım 71 oldum diye seviniyorum bile sempatiksalakcinni

bende başladım iki hafta oldu iki hafta sonra kontrole gidicem bakalım nekadar vericem

bak ben seni nerede buldum yine hep aynı konularda geziniyoruz kaydirigubbakcemile3 2 çocuk annesi çıtır hala şikayetçi :umursamaz: ben ne yapayım 71 oldum diye seviniyorum bile sempatiksalakcinni

takıl buraya..kaydirigubbakcemile3
4 kilo daha vermem gerek ..çıtırmıyım bilemedim..doğum öncesi kilomdayım ama 50li kilocuklara dah iyi bana..bayanssulusmilekaydirigubbakcemile2
71 çok iyi devam et yüzmek süper kilo verdiriyor..yazı iyi değerlendir..olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

haftasonu bozdum ben malesef
bugun geri döndüm ama diyete uyduğum söylenemez yarın kesin başlıyorum
sabah yağsız beyaz peynir ve domatesli tost bir yumurta yeşil çay
ara nescafe küçük dilim kek
öğle yok
akşam 5 tane yaprak sarma yarım ekmek bir domates yedim
akşam meyve yerim artık

:lepi:

kızlar arada kaçamaklarım olsada bugün itibariyle ilk 1 kilomu vermiş bulunuyorum..:teytey::sm_cool:
sabah :
1 dilim tam buğday ekmeği.
1 yumurta
3 parmak genişilğinde y.yağlı beyaz peynir..
1domates+salatalık
1 bardak form plus çay
ve şimdi bir bardak yeşil çay..
öğlen nesfit yiyeceğim..
akşam belli değil..

Takılayım değil mi? :))

Oooo bir kiloyu vermişsin bile tebrikler kaydirigubbakcemile5 ben takılınca kaçacaksın en fazla 15 günde verirsin sen bu kiloları aklinialirimsmile

Bende yazsam mı?
1 dilim reçelli kepek ekmeği :kedi: (kızma ama tatlısız kahvaltı yapamam)
7-8 yaprak marul
peyniri nasıl desemki klasik tabiriyle 2 kibrit kutusu kadar peynir 2,5 ta olabiir :kedi:
Az sonra 5 i bir yerde çayım eşliğinde bir nektarin yiyebilirim yerimseniben

süper 1 kilo gitmiş bile darısı başımıza
bugun yasız kaşarlı tost yedim
şimdi yeşil çay içicem öğlene yemek yapmadım ne yesem
ben hiç sağlıklı beslenmiyodum bu diyet çok sağlıklı düzenli yemen lazım
diyete uymak için bi sebze yemeği yapayım barikaydirigubbakcemile2
spor yapmıyomusunuz

Spor konusunda gündüzleri genelede yüzerim ama birkaç gündür gidemedim... Akşamlarıda 10-11 arası yürüyorum döndükten sonra ısınmış vücutla 30 -35 mekik çekiyorum... Artıracağım git gide inş. Bende kara kara ne yiyeceimi düşündüm yayla çorbası yesem ne olur ki?! Derya cevap verir belki nerdesin zuzu ?? zemuszemus

takıl takıl kaçmam canım..opuyorumnanaktanbende arada reçelli ekmek yiyorum fazlada kasma..kaydirigubbakcemile5

çorbanın hertürlüsü yenebilir dedi geçen bir diyetisyen ekmeksiz yiyebilirsin .yada 1 kase çorba 1dilim ekmek ve yoğurt mutlaka yiyin derim çok işe yarıyor..

benim sporum iki çocuk hiç oturmuyorum desem buraya yazarken bile kaçkere oturup kalkıyorum sayısı belli değil ..bol su içiyorum sıcaklardan 4 litreye çktı su tüketimim..

takıl takıl kaçmam canım..opuyorumnanaktanbende arada reçelli ekmek yiyorum fazlada kasma..kaydirigubbakcemile5

Arada derken enimki 24 saati geçmiyor :kedi:
benim sporum iki çocuk hiç oturmuyorum desem buraya yazarken bile kaçkere oturup kalkıyorum sayısı belli değil ..bol su içiyorum sıcaklardan 4 litreye çktı su tüketimim..

Benimde yaramazlıkta 2 çocuğa bedel bir cadı kızım var :))) Hee birde geceleri sauna şortumu söylemeyi unuttum giyip yatıyorum onuda yazayım..

arada derken enimki 24 saati geçmiyor :kedi:

Benimde yaramazlıkta 2 çocuğa bedel bir cadı kızım var :))) hee birde geceleri sauna şortumu söylemeyi unuttum giyip yatıyorum onuda yazayım..

geçen ki bez maceranızı okudum ne garip bu çocuklar değilmi..
Sauna şortu giyip yatarsm uyuyamam bu sıcakta bravo sana..kışa incecik ol..hatta bayrama..

arada derken haftada 1 sabah uno light dengeye sürüp yiyorum ...yada 2 haftada bri yani arda dediği o ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…