- 27 Ekim 2008
- 614
- 187
- 323
kızlar başladınızmı diyete ben daha başlamadım birlikte başlayalım
bende 6 kilo verdim 3 ayda
ama diyet vs birşey yapmadan kendiliğinden oldu umarım bu kiloda kalabilirim daha zayıflamamalıyım :/
bende 6 kilo verdim 3 ayda
ama diyet vs birşey yapmadan kendiliğinden oldu umarım bu kiloda kalabilirim daha zayıflamamalıyım :/
Pardon canım ya zayıflamamalıyım demişsin ben zayıflamalıyım diye okumuşum dervişin fikri neyse zikride o olurmuş ya zayıflamaya takmışım aklımıkaydirigubbakcemile3
kızlar yarın bende başlıorum 60.5 kilom inş hepimiz veririz kilolarımızıııııızemuszemus benimde idealim 55 ama 58 yaptım az görünsün çok çabuk verim die 58 iniyim 55 yapıcam
ehuah :kedi: sağlık olsun inşallah istediğiniz kiloya gelirsiniz kızlar sizde bir evel ben biraz normalin altındayım 43 kiloyum :/ ama gel gör bu kiloya koca bir göbeğim var! kaydirigubbakcemile3
Evet aslında iyi fikir canım ulaşılabilecek bir hedef belirlemek.Haftada 1 kilo verilecek olsa ilk 1 ayda 4 kilo vermek ideal sanırım.O zaman yarın hepimize kolay gelsin kaydirigubbakcemile2
ehuah :kedi: sağlık olsun inşallah istediğiniz kiloya gelirsiniz kızlar sizde bir evel ben biraz normalin altındayım 43 kiloyum :/ ama gel gör bu kiloya koca bir göbeğim var! kaydirigubbakcemile3
anammm kızlar olarak hiç derdimiz bitmioki demi amakaydirigubbakcemile3 kilon süper hatta normalin altında gene bir aksilik çıkıyor kaydirigubbakcemile3 göbek egzersizleri hiç denedinmi canım belkim işine yarar eriyiverir göbeğinolumunekankayizsmile
43 kiloya ne göbeği olcak canım benim ilahi sen kendine dert yapmışsındır bence.Teşekkür ederim iyi dileklerin için buarada.Kilonun kıymetini bil benceyerimseniben
ay hakkatten öyle ya 49 kiloyken gönderdim sevgilimi askere 3 ay kadar geçti... şafak 64 kaldım 43 kilo bu sefer kilo değişimleri nedeniyle hafif olan çatlaklarım büyüdü gibi sanki amaaaaaan bitmiyo ki dertler...! kafamçokkarıştı
elff ; Evet canım. Bence öyle yapalım.
Ben ayriyetten spor da yapacağım.
Bence sen de başla.
Sporuda hep beraber yapalım hatta. hihoyyyt
Senin kilo kaçtı canım ?
slm kızlar.dün nete giremediğim için bugün haberdar oldum grup halinde başlanacağındanama bende sanırım katılabilirim aranıza sabah: 1dilim kızarmış ekmek 6-7 tane zeytin ve yarım kibrit kutusu büyüklüğünde peynir yedim. yarım saat kadar önce orta bi kahve içtim. şekersiz çay ve kahve tüketimi serbest dimi bu diette??
azönce yemekte kendini bişi sanan bi iş arkaşım kilomla dalga geçtimotivasyonum dağıldı
azönce yemekte kendini bişi sanan bi iş arkaşım kilomla dalga geçtimotivasyonum dağıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?