maison'un başarı öyküsü...

bende 6 kilo verdim 3 ayda
ama diyet vs birşey yapmadan kendiliğinden oldu umarım bu kiloda kalabilirim daha zayıflamamalıyım :/

ama diyet vs birşey yapmadan kendiliğinden oldu umarım bu kiloda kalabilirim daha zayıflamamalıyım :/

zayıflarsın canım neden olmasın topiği yeni okudum kızlar yarın başlıyormuş .Ben de yarın başlıyorum sen de katıl birbirimize destek oluruz hem.Bu diyeti ben daha önce denedim çok sağlklı 5 günde 2 kilo verdim.

Pardon canım ya zayıflamamalıyım demişsin ben zayıflamalıyım diye okumuşum dervişin fikri neyse zikride o olurmuş ya zayıflamaya takmışım aklımıkaydirigubbakcemile3

Pardon canım ya zayıflamamalıyım demişsin ben zayıflamalıyım diye okumuşum dervişin fikri neyse zikride o olurmuş ya zayıflamaya takmışım aklımıkaydirigubbakcemile3

ehuah :kedi: sağlık olsun inşallah istediğiniz kiloya gelirsiniz kızlar sizde bir evel ben biraz normalin altındayım 43 kiloyum :/ ama gel gör bu kiloya koca bir göbeğim var! kaydirigubbakcemile3

kızlar yarın bende başlıorum 60.5 kilom inş hepimiz veririz kilolarımızıııııızemuszemus benimde idealim 55 ama 58 yaptım az görünsün çok çabuk verim die 58 iniyim 55 yapıcam

kızlar yarın bende başlıorum 60.5 kilom inş hepimiz veririz kilolarımızıııııızemuszemus benimde idealim 55 ama 58 yaptım az görünsün çok çabuk verim die 58 iniyim 55 yapıcam

Evet aslında iyi fikir canım ulaşılabilecek bir hedef belirlemek.Haftada 1 kilo verilecek olsa ilk 1 ayda 4 kilo vermek ideal sanırım.O zaman yarın hepimize kolay gelsin kaydirigubbakcemile2

ehuah :kedi: sağlık olsun inşallah istediğiniz kiloya gelirsiniz kızlar sizde bir evel ben biraz normalin altındayım 43 kiloyum :/ ama gel gör bu kiloya koca bir göbeğim var! kaydirigubbakcemile3

anammm kızlar olarak hiç derdimiz bitmioki demi amakaydirigubbakcemile3 kilon süper hatta normalin altında gene bir aksilik çıkıyor kaydirigubbakcemile3 göbek egzersizleri hiç denedinmi canım belkim işine yarar eriyiverir göbeğinolumunekankayizsmile

Evet aslında iyi fikir canım ulaşılabilecek bir hedef belirlemek.Haftada 1 kilo verilecek olsa ilk 1 ayda 4 kilo vermek ideal sanırım.O zaman yarın hepimize kolay gelsin kaydirigubbakcemile2

saol canım sanada kolay gelsinnnnnnn ilk defa denicem ben bu diyeti haftaya bugün 58 olsam okadarda çok sevinirimki:ecrin_bebek:

43 kiloya ne göbeği olcak canım benim ilahi sen kendine dert yapmışsındır bence.Teşekkür ederim iyi dileklerin için buarada.Kilonun kıymetini bil benceyerimseniben

ay hakkatten öyle ya 49 kiloyken gönderdim sevgilimi askere 3 ay kadar geçti... şafak 64 kaldım 43 kilo bu sefer kilo değişimleri nedeniyle hafif olan çatlaklarım büyüdü gibi sanki amaaaaaan bitmiyo ki dertler...! kafamçokkarıştı

43 kiloya ne göbeği olcak canım benim ilahi sen kendine dert yapmışsındır bence.Teşekkür ederim iyi dileklerin için buarada.Kilonun kıymetini bil benceyerimseniben

valla canım çok doğru söledin kilonun kiymetini çok ii bil bence artık yemek yemeye korkar olduk kilo alcaz die vermesi okadar zorki alması ise çok ama çok kolay yapışıverio hemencik:sinifsinif:

ayyyyyy allah kavuştursun canımmmmm benimkide agustosta gitcek inş çok zordur umarım şimdiden benim içimde de bir his var napıcam onsuz bilmiom valla:gitme:

sosyologtrendy ; Ben yarın başlayacağım canım.Herkesde öyle sanırım.
Bir de sabah aç karnına tartılalım bakalım.
Ah ah çok heyecanlandım.sositososito
Kurtulalım şu fazlalıklardan.
Eylül'e kadar 8 kilo vermem lazım.Umarım başarabilirim.

slm kızlar.dün nete giremediğim için bugün haberdar oldum grup halinde başlanacağından ama bende sanırım katılabilirim aranıza sabah: 1dilim kızarmış ekmek 6-7 tane zeytin ve yarım kibrit kutusu büyüklüğünde peynir yedim. yarım saat kadar önce orta bi kahve içtim. şekersiz çay ve kahve tüketimi serbest dimi bu diette??

elff ; Evet canım. Bence öyle yapalım.
Ben ayriyetten spor da yapacağım.
Bence sen de başla.
Sporuda hep beraber yapalım hatta. hihoyyyt
Senin kilo kaçtı canım ?

evet canım haklısın sporda yapmam lazım 4 ay önce doğum yaptım ve kocaman bir göbeğim var
ben enson 64 kiloydum ama tartım bozuldu tartılamıyorum ama 64 heralde hala 55 kilo olmam lazım
sabah 1 dilim ekmek yumurta ve 2 zeytin yedim evde tahıllı ekmek yoktu mecbur beyaz ekmek yedim arada bebişle ilgilenmekten fırsat bulup meye yiyemedim şimdi taze fasulye yicem yarım dilim ekmekte yerim
bugun ilk gün aksaklıklar olabilir ama düzene sokarız inşallah
bide evde benim stepprim var ondan yapmaya başlıycam mekik çekicem ve akşam kızımla yürüyüşe çıkıcam tempolu olmaz ama yinede yürümek olsun
hihoyyyt

evet serbest canım konuyu açan arkadaş iştah kesmesi için canı bişeyler istedikce sade nescafe içmiş ben emzirddiğim için çok içemem ama mutlaka 2 fincan yeşil çayımı içcem

azönce yemekte kendini bişi sanan bi iş arkaşım kilomla dalga geçti motivasyonum dağıldı

Kendiyle dalga geçsin bence o.
Terbiyesiz.Büyümüş ama terbiye alamamış.
Boşver canım sen onu.
Daha da hırslan ve onu utandır bu hırsınla.
Ben de sabah 1 dilim etimek,1 domates,1 salatalık ve 2-3 zeytin yedim.
Öğle yemeğine kadar 1-2 porsiyon elma yedim.
Öğlen fasulye ve 1 etimek yedim.Yanında da 1 kase yoğurt.
Ondan sonra 1 elma ve 2 tane erik yedim.
Şimdi de bol limonlu kıvırcık salatası yaptım kendime yanında da yağsız peynirimle onu yiyeceğim.
Gece acıkırsam 1 elma yemeyi düşünüyorum.
Bundan da bir şey olmaz herhalde. -tatlicadiarzu-
Bu arada bugün havuza gittim ve tamı tamına 1.5 saat yüzdüm. sengözlerimebaksanab
Şimdi gerçekten kendimi çok rahatlamış hissediyorum.
Unutmadan şuana kadar toplam 2 lt.ye yakında su tükettim. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…