tamam ozaman..Ay çok sağol canımın içi yaa.
Bu bile yetti valla hi bana. opuyorumnanaktan
Oğluşunu da öperim yanaktan.
Hadi bakalım yarın başlıyoruz.
Allah yardımcımız olsun inşallah.
Başlangıcımız 22 Temmuz.
Hadi hayırlısı. :teytey:
olumunekankayizsmilekızlar yarın bende başlıorum 60.5 kilom inş hepimiz veririz kilolarımızıııııızemuszemus benimde idealim 55 ama 58 yaptım az görünsün çok çabuk verim die 58 iniyim 55 yapıcam
katıl katıl hoş geldin..slm kızlar.dün nete giremediğim için bugün haberdar oldum grup halinde başlanacağındanama bende sanırım katılabilirim aranıza sabah: 1dilim kızarmış ekmek 6-7 tane zeytin ve yarım kibrit kutusu büyüklüğünde peynir yedim. yarım saat kadar önce orta bi kahve içtim. şekersiz çay ve kahve tüketimi serbest dimi bu diette??
azönce yemekte kendini bişi sanan bi iş arkaşım kilomla dalga geçtimotivasyonum dağıldı
Kendiyle dalga geçsin bence o.
Terbiyesiz.Büyümüş ama terbiye alamamış.
Boşver canım sen onu.
Daha da hırslan ve onu utandır bu hırsınla.
Ben de sabah 1 dilim etimek,1 domates,1 salatalık ve 2-3 zeytin yedim.
Öğle yemeğine kadar 1-2 porsiyon elma yedim.
Öğlen fasulye ve 1 etimek yedim.Yanında da 1 kase yoğurt.
Ondan sonra 1 elma ve 2 tane erik yedim.
Şimdi de bol limonlu kıvırcık salatası yaptım kendime yanında da yağsız peynirimle onu yiyeceğim.
Gece acıkırsam 1 elma yemeyi düşünüyorum.
Bundan da bir şey olmaz herhalde. -tatlicadiarzu-
Bu arada bugün havuza gittim ve tamı tamına 1.5 saat yüzdüm. sengözlerimebaksanab
Şimdi gerçekten kendimi çok rahatlamış hissediyorum.
Unutmadan şuana kadar toplam 2 lt.ye yakında su tükettim. yerimseniben
arkadaşlar benim ciddi bir şekilde basen sorunum varkilom 50den 61e çıktı basenin genişledi çok kötü durumda bu diyeti yaparsam basenimde gidermi:S
yarın sabahtan itibaren bende başlıyorum kızlar ben bu sabah tartıldım 80.100 9 ay oldu doğum yapalı hiç kilo veremedim yarın görüşmek üzere iyi geceler
azönce yemekte kendini bişi sanan bi iş arkaşım kilomla dalga geçtimotivasyonum dağıldı
günaydın kızlarr mesajlarınızı okudum hepinize çooookk teşekkür ederim.dün ara öğünleri yiyemedim.akşam bol salata yedim ancak yanında azıcık kızartma kaçırdım :sabah 5 zeytin 1 dilim kepek ekmeği 1 de yumurta ile güne başladım. hepimizee booll kilo vermeler =)
kilo tickerimi değiştim...
neden dayanamayasın..ilk başlarda zor gibi görünüyor ama inanın ilk haftayı atlatınca otomatikman oturuyor herşey..sabır ve azim..bende 73 kiloyum aslında 6 kilo versem süper olur..dayanabilirmiyim sizece?
evet teşekkür ederim..sıra 58 de...74 ten 62 yemi indiniz süpersiniz...
kaydirigubbakcemile3merhaba kizlar bende dun baslayamadim evde olmadigim icin bugun basladim sabah 3 zeytin bir dilim kepek ekmek bir dilim peynir ve bir domates yedim arada bir dilim karpuz ogle ise bir kucuk tabak sebze yemegi ve bir bardak ayran simdilik buakdar gorusuruz kizlarrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
olur inşallah benimhdefte 58 olmak..olumunekankayizsmileÖğün atlamamam lazım ama canım hiçbir şey yemek istemiyor.Yine de zorla 3 tane küçük nektarlardan yedim.birazdan 2 kaşık taze fasulye yanına 1 kaşık yoğur yicem.Yılmak yok kızlar 1 ay sonra bakalım nekadar kilo vercez.Buarada şuan 61.2 kiloyum.hedefim ilk ay için 56 kilo umarım başarırımkaydirigubbakcemile2
kızlar bende buna benzer bir diyet yapıyorum... hasta olduğum için kullandğım ilaçlar baya bir kilo aldırmıştı. şuan kilo almıyorum ama şöyle bir sorunum var. canım bşi yemek istemiyor ve ara öğünlerimi hiç yiyemiyorum. çoğu zaman öğle yemeğide yemeden akşam yemeği falan uyuyorum. günlük ortalama 800-1200 kalori alıyorum. diyetisyenimde zaten 1400 kalorilik bir diyet hazırlamıştı. ve diyete tam olarak 5 gündür uyuyorum. sizce kilo vermeye başlamam gerekmiyormu? yada farklılığı ne zaman farkedeceğim. bir iki hafta içinde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?