maison'un başarı öyküsü...

arkadaşlar benim ciddi bir şekilde basen sorunum var kilom 50den 61e çıktı basenin genişledi çok kötü durumda bu diyeti yaparsam basenimde gidermi:S

tamam ozaman..
kızlar yarın bende başlıorum 60.5 kilom inş hepimiz veririz kilolarımızıııııızemuszemus benimde idealim 55 ama 58 yaptım az görünsün çok çabuk verim die 58 iniyim 55 yapıcam
olumunekankayizsmile
katıl katıl hoş geldin..
azönce yemekte kendini bişi sanan bi iş arkaşım kilomla dalga geçti motivasyonum dağıldı

alsanaalsanasmileterbiyesiz insan çok..boşver hırs yap konuşanlar çatlasın..kaydirigubbakcemile5

sabah :
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 domates +salatalık
tarçınlı karanfilli yeşil çay..
ara yapamadım dışardaydım
öğle malesef
5adet kanat ızgara 2 kaşık pilav ve bol salata..
ekemek yokpilav yediğm için
ara bir tane şeftali
akşam yine malesef 1 adet adana ama ekmeksiz sadece etleri yanında y.yağlı 2 kaşık yoğurt ..
3 fncan yeşil çay 1 tane form çay ve 3 litre suyumu içtim..
spor iki tane melek ve bol misafir..totom yeri yeni gördü şükür ..

Son düzenleme:
]

tabi öyle hissedersin diyet güzel yüzmek süper kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

yarın sabahtan itibaren bende başlıyorum kızlar ben bu sabah tartıldım 80.100 9 ay oldu doğum yapalı hiç kilo veremedim yarın görüşmek üzere iyi geceler

arkadaşlar benim ciddi bir şekilde basen sorunum var kilom 50den 61e çıktı basenin genişledi çok kötü durumda bu diyeti yaparsam basenimde gidermi:S

Canım aynı sorun bende de var bende platese başlıcam o yüzden.Ben de 46 kilodan 61 kiloya çıktım:çok üzgünüm: son 5 yıl içinde ama artık dur demenin vakti geldi basenler de kiloyla beraber muhakkak gidecektir.

yarın sabahtan itibaren bende başlıyorum kızlar ben bu sabah tartıldım 80.100 9 ay oldu doğum yapalı hiç kilo veremedim yarın görüşmek üzere iyi geceler

Başarılar canım şimdiden umarım hedefine ulaşırsınkaydirigubbakcemile2 Ben bugün başlayamadım dışarıdaydım hep o yüzden ben de sabah başlıcam

azönce yemekte kendini bişi sanan bi iş arkaşım kilomla dalga geçti motivasyonum dağıldı

Bence de hırs yapmalısın zayıflayıp istediğin şekilde giyinip arkadaşının karşısına geçeceğin günü düşün bunun için yıllar geçmesine gerek yokki kuzum.Sadece biraz irade motivasyon boşver sen o densizişakkıdı

günaydın kızlarr mesajlarınızı okudum hepinize çooookk teşekkür ederim.dün ara öğünleri yiyemedim.akşam bol salata yedim ancak yanında azıcık kızartma kaçırdım : sabah 5 zeytin 1 dilim kepek ekmeği 1 de yumurta ile güne başladım. hepimizee booll kilo vermeler =)

Günaydın kızlar bende şu an kahvaltımı ediyorum domates zeytin salatalık peynir ve 1 yumurta tabi hepsinden azar azar.Yanında yeşil çay aldım metebolizbayı hızlandırıyormuşkaydirigubbakcemile2

bende pzaretsi 62.200 grdım bakalım bu pazratesi kaç olucak .benimde doğum sonrası kilo yanlız şu anda hamile kaldığım kiloma gelmeyi başardım artık hedef 50li kilolar..
sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1domates+salatalık
tarçın karanfilli yeşil çay
arada sadece form plus çay içtim..
öğle:
bir kase mercimek çorbası
iki çatal ucu rus salatası
1 dilim uno ligth denge ..ve 1 litre su içtim şu ana kadar..

bu diyete tam uyarsan bir ayda net 4 kilon gider ..1 ay dediğinde nedirki değilmiyerimseniben..hep beraber atalım şu kalan fazlalıkları...kaydirigubbakcemile2

bende 73 kiloyum aslında 6 kilo versem süper olur..dayanabilirmiyim sizece?

merhaba kizlar bende dun baslayamadim evde olmadigim icin bugun basladim sabah 3 zeytin bir dilim kepek ekmek bir dilim peynir ve bir domates yedim arada bir dilim karpuz ogle ise bir kucuk tabak sebze yemegi ve bir bardak ayran simdilik buakdar gorusuruz kizlarrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

Öğün atlamamam lazım ama canım hiçbir şey yemek istemiyor.Yine de zorla 3 tane küçük nektarlardan yedim.birazdan 2 kaşık taze fasulye yanına 1 kaşık yoğur yicem.Yılmak yok kızlar 1 ay sonra bakalım nekadar kilo vercez.Buarada şuan 61.2 kiloyum.hedefim ilk ay için 56 kilo umarım başarırımkaydirigubbakcemile2

kızlar bende buna benzer bir diyet yapıyorum... hasta olduğum için kullandğım ilaçlar baya bir kilo aldırmıştı. şuan kilo almıyorum ama şöyle bir sorunum var. canım bşi yemek istemiyor ve ara öğünlerimi hiç yiyemiyorum. çoğu zaman öğle yemeğide yemeden akşam yemeği falan uyuyorum. günlük ortalama 800-1200 kalori alıyorum. diyetisyenimde zaten 1400 kalorilik bir diyet hazırlamıştı. ve diyete tam olarak 5 gündür uyuyorum. sizce kilo vermeye başlamam gerekmiyormu? yada farklılığı ne zaman farkedeceğim. bir iki hafta içinde mi?

bende 73 kiloyum aslında 6 kilo versem süper olur..dayanabilirmiyim sizece?
neden dayanamayasın..ilk başlarda zor gibi görünüyor ama inanın ilk haftayı atlatınca otomatikman oturuyor herşey..sabır ve azim..
74 ten 62 yemi indiniz süpersiniz...
evet teşekkür ederim..sıra 58 de...
kaydirigubbakcemile3
olur inşallah benimhdefte 58 olmak..olumunekankayizsmile

bir haftada fark olur arada kaçamak yapmazsan tabi..haftada bir tartıl..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…