• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maison'un başarı öyküsü...

Konu sahibini tebrik ediyorum..
darısı kilo vermek isteyenlere ,isteyipte veremeyenlere,diyete pazartesi sabah başlayıp öğleden sonra bozanlara:)
bende 2 yılda 87 kilodan 64 kiloya düştüm ............
beslenme tarzımı değiştirmedim sadece yediklerimin yarısını yedim :)

bende başlıyorum hemen hangi sebzeleri yediniz ve nasıl yaptınız:lepi:

Canım ben kış olduğu için ne varsa pırasa,ıspanak,kabak,brokoli,lahana vs. yedim,
yemeğimi yaparken teflon tencereleri tercih ediyordum çünkü soganı kavururken çoooooooooook az yag koyuyordum,sonra malzemeyi atıp pişirdim

Canım tebrik ederim. Umarım istediğin kiloya ulaşır ve hep orda kalırsın a.s. Canım aralarda yeşil çay içmişsin. Bu poşet çaylardan mı yoksa aktardan falan mı aldın? Bende yapıyorum bu diyeti ama yeşil çay içmiyordum :uhm: Birde akşamları bazen 1 tane pastanelerde satılan ekler den falan yiyorum bazende çiğ köfte yiyorum. Çok canım istiyor sıkmıyorum kendimi daha katımı olmalıyım acaba :uhm:

aktardan aldımyeşil çayımı poşet çay bir türlü sevememişimdir,akşam kaçamakları biraz tehlikeli ama çok nadir bende yapıyordum

selam . ben diyet demek istemiyorum ...sağlıklı yaşamaya adım atmak diyorum. sabah mutlaka kahvaltımı yapıyorum. sabah işe giderken , akşam iş dönüşü en az 20 dakika yürüyorum.gece yatmadan önce 1 saat egzersiz yapıyorum. hızlı parçalar açıp evin içinde hopluyorum. sabah ve akşam B vitamini ve balık yağı kapsül içiyorum.gece yatmadan koca 1 bardak süt içiyorum ...

SABAH
08:00 08:30 - sınırsız domates salatalık 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir(yada bir haşlanmış yumurta) 5 adet zeytin 1 dilim kepek ekmeği (uno lıght)

10:00- bir porsiyon meyve

12:00 13:00- 6 kaşık sebze yemeği, yoğurt veya corba salata

15:00- bir porsiyon meyve

16:00- bir porsiyon meyve

19:00- iki köfte büyüklüğünce ızgara et yada sebze yemeği bol salata

ve yatana kadar bir porsiyon meyve ve bir bardak süt hakkınız var.(bu meyve ve sütü meyveli bir kase dondurmaylada değişebilrisniz:)

Arkadaşlar bu diyeti uygulayarak 6 kilo verdim,çok güzel bir diyet,günde 2 kez 1 fincan yeşil çay içtim,karnım çok açıktığında şekersiz ve sütsüz sade nescafe içtim müthiş iştah kesiyor,hiçbirşey yemek istemiyorsunuz,bu diyeti ben KK'den aldım uyguladım gerçekten çok sağlıklı bir diyet,içinde herşey var,ben spor yapmadım ama çok hareketli bir hayatım var,spor yapıldığında dahada etkili olabilir
Sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyenlere bu diyeti öneriyorum....

maison tebrikler, ben de bi kaç yıl önce diyetisyenimden buna benzer bir diyet almış ve 1,5 ayda 6-7 kilo vermiştim. arkadaşlar sadece kilo değil yaktığınızın yağ olması da önemli ben tamamen yağ yakmıştım. o dönem ders çalışmam gerekiyordu, çok tatlı istiyordu canım.
benim diyetim de;
sabah: 1 k.k. peynir+domates+salatalık+1 ceviz+4 kayısı veya 5 hurma+çay+2 dilim ekmek

arada: 1 çay bardağı süt+2 yulaflı biskuvi (light falan değil)

öğlen: sebze ya da et yemeği+ salatalık+az yoğurt+salata+1 dilim ekmek

arada: 1 elma+2 galeta+ 5 hurma

akşam: sebze ya da et (öğlene bağlı)+salata+1 dilim ekmek

son öğün: 1 çay bardağı süt+ 2 galeta+ 6 çilek+6 erik

diyetisyenimin bana dediği şuydu; ekmekten bol vitamin alıyoruz, öğünlerde hiç ekmek yememek insanı zayıflatmaz! vücudu bi araba gibi düşün, ek enerji yakması için dışardan enerji de ister..

ben diyet boyunca canım hiç tatlı çekmeden zayıfladım.günde 1 saat yürüyüş başka bişey yapmadım. 6-7 kilo tamamen yağ yaktım.hurma yerine bazen kuru kayısı da yiyordum. hergün 1 elma yediğim için cildim harika olmuştu. öğleden sonraki ara öğünü iple çekiyordum :) şimdi de hemen hemen aynı diyeti uyguluyorum, daha 2-3 gün oldu hemen yarım kilo vermişim :) evlilik sonrası aldığım kiloları verdikten sonra da koruma programına geçicem, başarı öykümü yazarım inş. :) hepinize başarılar..olumunekankayizsmile

tamda benim istediğim şey 1 ayda 6 kilo versem eski kiloma geri dönerim süppperr olur peki yürüyüş vs yaptınmı yaa bende başlamak istiyorum inş veririm 6 kilomu istediğim bu benim sadece göbekten var hamileliğimden kaldı şuan 61 im bence düzenli olarak yapılırsa verilir kaçamak vs. olmıcak temmuz başı bende başlıcam buna

merhaba arkadaşlar bende 79 kilo idim öyle harıl harıl diyet yapmadım ama hern akşam üzeri düzenli spor yaptım sadece yediklerime dikkat ettim tabağa yemek koyarken dolu dolu almadım ve ekmeği yiyeceğim kadar alıp gerisini almıyordum ve böylece 20 günde 4 klio verdim ve kendimi ödüllendirdim tabiki şimdi spora ve yedikleme dikkat etmeye devam ediyorum... öyle ağır diyetlere gerek yok bence sadece yediklerimizin ölçüsüne dikkat etmek gerekiyor. bence sizlerde yapabilirsiniz.. deneyin derimmm

2-3 kilo vermem gerek...ama..ipin ucunu kçırdım son zamanlarda..ailemin yanına geldim iştahım açıldı..ama yakında spor salonuna başlıcam..vereceğimde..inat ettim işte vercem banane..kaydirigubbakcemile2

çok doğru bir yöntem bende aynen bu tarz bi yöntemle 2 ayda 10 yani 1 ayda 5 kilo verdim. halada devam ediyorum 47 kilo olana kadar kaydirigubbakcemile3

ama yemekten ziyade beni uyku düzeni düzeltti. sabah 6da uyandım 7buçuğa kadar yatakta oyalandım, akşmada 11 buçuk oldumu yattım. eskiden sabah 6 gibi yatar öğlen 2 3 gb kalkardım farkında olmadan 15 kilo almışım..
uyku düzenide cok önemli arkadaşlar..guclubacismile

ahh ahh beni bu hale getiren düzensiz uyku ..hipotroid
kırk yıl düşünsem kilo ile ilgili bir sorunumun olacğı gelmezdi aklıma
o kadar zayıfttık ki 2 yıl önce 45 kg. dan yukarıya çıkmazdım
artık bende ömür boyu diyet uygulamam gerek
detoks yapıyorum 3gündür
baya hafiflemş hisediyorum kendimi
kızlar sizde deneyın..kiraz detoksu
sanıırm temmuz ayında yine gerçekleşecek
tarihi belli değil ama; zayıflamadan evvel vucudunuzdaki toksinleri atın ki daha iyi sonuç alasınız
herkese kolay gelsin...
maratona devam...

sağlıklı bir diyet...bende denemeye başlıcam yarından itibaren zaten dikkat ediyorum...8 kg vermem lazım..

1 Porsiyon meyvenin karşıkları:

Çilek 12 tane

Malta Eriği 6 tane

Dut 1/2 su bardağı

1 küçük muz

1 dolu yemek kaşığı kuru üzüm

1/2 greyfurt

1 küçük boy elma

200 gr karpuz (yani bir dilim)

1 orta boy ayva

yarım küçük boy nar

5 tane hurma

1 orta boy portakal

14 tane vişne

1 dilim kavun

12 tane kiraz

1 tane kuru incir

yarım su bardağı böğürtlen

1 büyük boy mandalina

1 orta boy portakal

5 tane yeşil erik

1 ortaboy şeftali

1 tane incir

5 tane kuru erik

1 orta boy kivi

tebrıkler maison.ben ara öğün olarak hep aynı meyveyımı yedın yoksa degistirerekmı.yanı her ara öğünde baska meyve tüketerekmı yaptın bu dıyetı merak ettım
malum yaz meyvelero yeterınce sekerlı oluyo

her meyveyi 1 porsiyon yedikten sonra istediğin meyveyi yiyebilirsin. arkadaşlar bi kaç meyveyi yazmışlar yukarda, onları deneyebilirsin arzux

yarın sınava gircem pazartesi bu diyete başlıyacağım 4 ay önce doğum yaptım 64kiloyum 54 kilo olmak istiyorum boyum 1.65 bakalım yaparım inşallah

Back