Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende başlıyorum hemen hangi sebzeleri yediniz ve nasıl yaptınız:lepi:
Canım tebrik ederim. Umarım istediğin kiloya ulaşır ve hep orda kalırsın a.s. Canım aralarda yeşil çay içmişsin. Bu poşet çaylardan mı yoksa aktardan falan mı aldın? Bende yapıyorum bu diyeti ama yeşil çay içmiyordum :uhm: Birde akşamları bazen 1 tane pastanelerde satılan ekler den falan yiyorum bazende çiğ köfte yiyorum. Çok canım istiyor sıkmıyorum kendimi daha katımı olmalıyım acaba :uhm:
SABAH
08:00 08:30 - sınırsız domates salatalık 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir(yada bir haşlanmış yumurta) 5 adet zeytin 1 dilim kepek ekmeği (uno lıght)
10:00- bir porsiyon meyve
12:00 13:00- 6 kaşık sebze yemeği, yoğurt veya corba salata
15:00- bir porsiyon meyve
16:00- bir porsiyon meyve
19:00- iki köfte büyüklüğünce ızgara et yada sebze yemeği bol salata
ve yatana kadar bir porsiyon meyve ve bir bardak süt hakkınız var.(bu meyve ve sütü meyveli bir kase dondurmaylada değişebilrisniz:)
Arkadaşlar bu diyeti uygulayarak 6 kilo verdim,çok güzel bir diyet,günde 2 kez 1 fincan yeşil çay içtim,karnım çok açıktığında şekersiz ve sütsüz sade nescafe içtim müthiş iştah kesiyor,hiçbirşey yemek istemiyorsunuz,bu diyeti ben KK'den aldım uyguladım gerçekten çok sağlıklı bir diyet,içinde herşey var,ben spor yapmadım ama çok hareketli bir hayatım var,spor yapıldığında dahada etkili olabilir
Sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyenlere bu diyeti öneriyorum....