• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maison'un başarı öyküsü...

diyet spor vs. üzerinde durdukça kilolar yerinde duruyor
bu sıralar diyet yapmayacam
zaten yazın pek yemek yenilmiyor
ama detoks yapacam inş.
ama hamilelik öncesi 7 kilo vermem gerek
malum kulandığım folikplus beni çok kilo aldırdı
zaten bebğimde yaşamadı...kürtajdan sonra sanki daha çok kilo aldım
şimdi tekrrar sil baştan..bu sefer hamilelik öncesi folikplus kullanmayacam
herkese kolay gelsin
umarım yazın mevsiminden yararlanırız
sağlıcakla

Kızlar şu diyeti yeniden yapmak istiyorum ben 5 günde 2 kilo vermiştim evlenmeden önce.Balayında açık büfelerden yiye yiye yine kilo aldım.Bana katılmak isteyen varsa beraber yapalım.Hem diyetin zorluğunu daha rahat atlatmış oluruz.Gerçekten çok etkili bir diyet bu hem sağlıklı da olduğunu düşünüyorum.1 ay yapıp 1 gün ara vermeyi düşünüyorum.Kimler katılmak ister?

Kızlar şu diyeti yeniden yapmak istiyorum ben 5 günde 2 kilo vermiştim evlenmeden önce.Balayında açık büfelerden yiye yiye yine kilo aldım.Bana katılmak isteyen varsa beraber yapalım.Hem diyetin zorluğunu daha rahat atlatmış oluruz.Gerçekten çok etkili bir diyet bu hem sağlıklı da olduğunu düşünüyorum.1 ay yapıp 1 gün ara vermeyi düşünüyorum.Kimler katılmak ister?

Ben de bu diyete başlayacağım.63 kiloyum ve 55 olmak istiyorum.
Bu diyeti 1 ay yapmam yeterli benim için.Geçen sene aynı bu listeyle 8 kilo vermiştim.
Eğer istersen beraber başlayabiliriz.
zemuszemus

Bu diyeti 1 ay yapmam yeterli benim için.Geçen sene aynı bu listeyle 8 kilo vermiştim.
zemuszemus
benimde şu anki kilom 62.200 ve 56 olmak isitiyorum..daha önce bu diyeti uyguladım ve santevit acai kulandım1.5 ayda 2 ayda 11 kilo verdim..
üç haftadrı diyet fşilan yapmıyorum ve doğumgünü gezme arada kaçıyor yani ve kilo almadım..ama tekrar baişlayıp kalnıda vermem gerek..

ben katılmak isterim hatta bu sabah başladım..burdan haberim yoktu biribirimize destek oluruz daha iyi olur..
daha önce karbonhidrat diyetine katıldım ve iki günde 2 kilo gitti geride gelmedi ama onun sağlıksız olduğuyla ilgili çok yazı okuduğum için devam etmedim..sadece iki gün yaptım zaten..arada direnç kırmak için denenebilir.

diyet spor vs. üzerinde durdukça kilolar yerinde duruyor
bu sıralar diyet yapmayacam
zaten yazın pek yemek yenilmiyor
ama detoks yapacam inş.
ama hamilelik öncesi 7 kilo vermem gerek
malum kulandığım folikplus beni çok kilo aldırdı
zaten bebğimde yaşamadı...kürtajdan sonra sanki daha çok kilo aldım
şimdi tekrrar sil baştan..bu sefer hamilelik öncesi folikplus kullanmayacam
herkese kolay gelsin
umarım yazın mevsiminden yararlanırız
sağlıcakla

geçmiş olsun ..yanlız folicplus kilo yapmaz hata hamilelilikten 3 ay önce kulanılmaya başalnıyor tekrar bebek istediğine göre kullan derim..
kilon folicplustan değilde gebeliğinendir aynı durumu bende yaşadım çünkü..
bu hamileliğinde bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..katıl bize ver 7 kilocuğu kaydirigubbakcemile3

sakaleynmaster ; İkimizinde hedefleri aynı. ( : Ne güzel bu daha da iyi oldu.
Ben maalesef bugün başlayamayacağım.
Kardeşimin doğum günü ve diyette olmama kızıyor.
Ben kesinlikle yarın başlayacağım.
İstersen beraber başlayalım. Ne dersin ? sositososito

sakaleynmaster ; İkimizinde hedefleri aynı. ( : Ne güzel bu daha da iyi oldu.
Ben maalesef bugün başlayamayacağım.
Kardeşimin doğum günü ve diyette olmama kızıyor.
Ben kesinlikle yarın başlayacağım.
İstersen beraber başlayalım. Ne dersin ? sositososito

olur
bende bugün az karıştırdım akşamada annemlere gideceğiz yememzlik olmaz ..yarın başalayalım ..

elff ; Evet canım. Bence öyle yapalım.
Ben ayriyetten spor da yapacağım.
Bence sen de başla.
Sporuda hep beraber yapalım hatta. hihoyyyt
Senin kilo kaçtı canım ?

Benim de eylüle kadar 55 olmam gerek.
Çok korkuyorum. :(
Motivasyonum hiç yok bu sefer.
Sanki veremeyecekmişim gibi.
Önümde sadece 8 kilo var.
Ama sanki ölüm gibi geliyor.
8 tane 1 kilo. senağlama

benim spor zor 1 yaşında bebeğim ve 7 yaşında kızım var..totuş yer görmüyor zaten..yarın başlıyoruz ama yarın benim işlerim var ancak akşama girip bilgi veririm

Benim de eylüle kadar 55 olmam gerek.
Çok korkuyorum. :(
Motivasyonum hiç yok bu sefer.
Sanki veremeyecekmişim gibi.
Önümde sadece 8 kilo var.
Ama sanki ölüm gibi geliyor.
8 tane 1 kilo. senağlama

böyle düşünme bu gece motive et kendini..artılk sağlıklı besleneceğim ve daha sağlıklı olacağım de incecik olduğunu düşün..ve bu sefer istediğim kiloma istediğim sürede ulaşacağım de.yarın tartıl ölçül bir kağıda yada deftre yaz ..tarihte at ve hangi tarihte kaç kilo olmak istediğini yaz.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3...oğlum bırakmıyorki daha yazarımda..sempatiksalakcinni

Ay çok sağol canımın içi yaa.
Bu bile yetti valla hi bana. opuyorumnanaktan
Oğluşunu da öperim yanaktan. :1:
Hadi bakalım yarın başlıyoruz.
Allah yardımcımız olsun inşallah.
Başlangıcımız 22 Temmuz.
Hadi hayırlısı. :teytey:

zemuszemus

tamam canım beraber başlayalım.Ben de 60 kiloyum ama 52-53 benim idealim.Nezaman başlıyoruz?

Back