- 27 Ekim 2008
- 614
- 187
- 323
çok teşekkürler.süper olur akşamada tavuk yemeği düşünüyordum birde senin tarifinle deneyelim bakalım.malum bu ara etlerde problem var uzuuuuunca bir süre et almayı düşünmüyorum.
balık ve tavuk daha iyi hem bizede çok faydası olur.diyet açısından.
kızlar bu arada diyetisyene gidenler olarak işin püf noktalarını paylaşsak doktorlarımızın şiddetle tavsiye ettikleri , önerileri belki bilmediğimiz birşey öğrenmiş oluruz.
ben aklıma geldikçe yazacağım.
bazen listemde verdiği kadarını yiyemiyorum.doymuş oluyorum ve 2 ekmekten 1 dilimini yemiyorum mesela.ona kızıyor yemen lazım diyor.
birde gün içerisinde 2 bardak ayran yada 1 kase yoğurt 1 bardak ayran olduğu için akşam
süt içme mutlaka meyve ye dedi.önceden akşam yatmadan tarçınlı süt içiyodum.bıraktım.birde ip atlamayı önerdi.
sabah kalkar kalkmaz 50 kere,aşam yemeğinden yarım saat sonra 50 kere birde yatağa girmeden 50 kere.
bunada bu hafta başlayacağım.:dance:
merhaba arkadaşlar bugün ilk günümü geçirdim.sanırım 1.gün olduğu için fazlasıyla zorlanıyorum,yürüyüş yapıcaktım ama yapamadım.sabah kahvaltıyı aynen yaptım,arada 1 elma yedim öğle:3 kaşık fasulye,3 kaşık pilav yedim malesef ,arada 2 yulaflı biskuvi ve çay ,akşam:havuç çorbası,fasulye ve yoğurt yedim yatmadan öncede 1 elma yicem.sizin nasıl gidiyor arkadaşlar ?
Arkadaşlar Benim diyet listemde buna çok yakın şuan uyguladığım öğünler için bazı seçenekler var bu seçenekten birini seçerek daha rahat yapabilyorum çünkü çalışan biriyim..
güne başlarken 2 bardak su
gün içinde adaçayı nane, limon, kekik, kuşburnu 2-4 fincan yeşil ç ay
şekersiz çay kahve serbest öğün aralarınnda
kahvaltı : 7.30 8.30 arası
2 dilim yağsız peynir 50-60 gr
1 adet yumurta
1 dilim çavdar veya tam buğday ekmeği veya cavdar ekmeği (kepekli olmasın dedi niye bilmiyorum )
yağsuz az tuzlu veya tuzsuz bol yeşillik domates salatalık biber ..
ara öğün 9-10 arası
2 porsiyon meyve (2 küçük elma yada 1 büyük elma muz, armut, vs )
öğle yemeği 12.30 - 13.30
4 adet köfte yada tavuk et veya 6 ck etsiz sebze yemeği
200 gr balık veya l60 grm ton balığı 1 kase yoğurt
yağsuz büyük porsiyon salata (sirke nar ekşisi serbest) 1 dilim esmer ekmek
1 dilim esmer ekmek veya 1 kepçe çorba yağsız büyük porsiyon salata
ara öğün l5.30 - l6.30 2 bardak su
2 dilim az yağlı peynir veya 2 adet karper 2-3 adet grisini şekersiz çay
akşam 18.30 - 19.30
6 ck etsiz sebze yemeği veya 4 kaşık bakliyat yemeği.
1 kase yoğurt - çacık -ayran
1 dilim ekmek veya 1 kücük kepçe çorba
Yağsız büyük porsiyon salata
yemekler 1 kg sebzeye 2 kaşık yağ ile yapılacak
yemekten sonra rezene çayı
ara öğün 20 00 20.30
bir porsiyon sebze ve 1 su bardağı yağsız süt
son ara öğün yatmadan 2 saat önce tamamlanmalı
güne başlarken ara öğün sonrasında ana öğün öncesinde ve aralarda su içilecek
2 saat aralıklarla öğün yapılacak
4 yk baklagil = 1 dilim ekmek artı 1 köfte kadar et
1 dilim ekmek = 1 kepçe çorba = 2 yk pilav -makarna
merhaba arkadaşlar.Ben dün baya zorlandım ama bugün rahat geçirdim.Dün sabah aç karnına 86 kg.dım,bu sabah bende dayanamayıp tartıldım 85,4.bişey sorucam ben iş yerinde sulu yemek yiyemyorum yanımda beyaz peynirle yağsız olarak hazırlanmış tost götürsem öğle yemeği niyetine.sizce olur mu?
cevap verdiğin için teşekkürler.Ben vejeteryan olduğum için et ürünleri yemiyorum,ama salata yapıp götürebilirim.
Kızlar ben dün diyete az çok uydum
- kahvaltıda yarım domates, 1 salatalık, 3 zeytin,1 tatlı kaşığı tulum peyniri, yeşillik, biber, 1 dilim çavdar ekmeği
- Ara ogun 10:00 da yesil elma
- ogle arasinda yarım kase corba, 2 kaşık pilav, 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık kıymalı patlıcan ve salata yedim.
- Ara ogun 16:00 da yesil elma
- Aksam 18:00 da 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt salata
- Aksam 21:00 da 1 meyve
19:00 da 1 saat yürüyüş
Ve ben bunlara rağmen 100 gr bile vermemişim hala 56.6 gorunuyorum. baskulu bile oynattım acaba aynı kiloyu hafızasina yazdı da onu mu gosteriyor die
Bugun de ogle yemegi biraz farklı olarak az cok dunkune benzer yedim. 1,5 saat spor yaptım aksam. 2,5 litre de su bakalım yarın da 56,6 yı gorursem aglıcam ama
Merhaba arkadaslar , bende 1.65 boyundayim ve 63 kiloyum. Ikinci dogumum sezeryan olunca 2 yildir bu kilolardayim. Ideal kilom 57 insallah en yakin zamanda zayiflayabilirim. 3 gündür diyetteyim yürüyüs yapiyorum ve ip atliyorum ama henüz 300 gr verebildim. Sizden destek alarak umarim basarabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?