Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
krom hapi ne? zayiflama hapi mi? eger oyleyse o ilaclara karsiyim korkarim :hulya:
neden haftaya ptesi de bugun deil? ben de katilirim size
tamam başlayalım..olumunekankayizsmileBen de ne güzel 59 a düşmüştüm ibre 61.900 ü gösteriyordu sabah aç karna.Offff iştahım benimde tavan yaptı.Ben hazırım canım tamam başlayalım hiç bırakmamacasınavereliniortak Buarada zayıflamaya yardımcı bitki çayları falan da içelim.Kuru kuru diyetle olmuyor.Ben biraz da plates yapmayı düşünüyorum.Videolarını indirdim yapabildiğim kadar artık.
kaydirigubbakcemile5ben de varım yarın tekrar başlıyorum
bu ay formsantede mullberry zuccarin diye bir üründen bahsediyordu. Zayıflama hapı değil bilimsel açıklamaya dayanıyor diye. Akdut yapraklarının içeriği şeker emilimini azaltıyormuş, yemeklerden sonra şeker dengesini sağlamak amacıyla geliştirilmiş doğal bir ürünmüş. 54 tl diyor fiyatı almak var aklımda
tamam başlayalım..olumunekankayizsmile
metabolizma hızlandırcı çay çok etkili..
2 yeşil elma
1 ruola tarçın
1 çay kaşığı tane karabiber..
1 çay kaşığı karanfil..ve bir adet limon
bunları 1.5 litre suda elmalar pörsüyene kadar kaynatıyoruz ve altını kapatıp süzüyoruz yemeklerde sonra 1 baradak içiyoruz ..genelde bu ölçü 2 gün yetiyor ve gerçekten işe yarıyor..ben bunuda yapacağım..yerimsenibenkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5
hım neymişki bi dneyin bakalım bizide bilglendirisiniz..
Tamam bu çayı deneyelimvereliniortak
kızlar merhaba,
bende bendeee demek istiyorum.araya ramazanın girmesiyle bide netteki problemlerden dolayı uzak kalmıştım bu topikten.
bende bugün itibari ile aranıza katılıyorum ama burayı çok boşlamayalım.
her cuma kilomuzu yazsak diğer zamanlardada yiyip içtiklerimizi ve ekstradan neler yapıyoruz paylaşsak gün içinde tabiki imkanlar dahilinde çok iyi olur hepimize.
bende iş çıkışı malzemeleri alıp yapıyorum bu çayı:lepi:
bu arada diyetisyenede başladım baktım kendi kendime 500 gr verip 300 almakla olmucak bu iş bide buöyle deneyelim bakalım.bu sefer çok ama çok inatla savaşacağım.
haydiii bakalım :teytey:
Yarın şu 1 ayda 6 kilo diyetine başlıyorum bayanlar ben.Katılmak isteyenlere duyurulur.Bayram öncesinde başlayıp 3 kilo kadar verip bırakmıştım zaten.Birazdan korka korka tartıya çıkıp kilomu yazcam:a015: Aslında aç karnına mı tartılsam yarın sabah bilemedim:uhm: Zayıfladıktan sonraki resmimi bugün çekildiğim resimle birlikte öncesi ve sonrası şeklinde motivasyon resimleri bölümünde yayınlamayı düşünüyorum.
o 3 kiloyu kac gunde vermistin?
ilk 3 günde 2.1 kg vermiştim.Sonraki 2 günde de 900 gr verdim.Yani 3 kiloyu 5 günde vermiş oldum.Bu diyetin dışına çıkmadım ama sonra araya ramazan girdi ve ben dikkat etmedim yediklerime.Baklavalar,pastalar yağlılar derken geri aldım.
diyete bende başladım..dün tartılmayı unutmuşum..ama bu sabah itibariyle 62.400 olarak başladım..
size vardiğim çay tafrifi çok etkili onuda bugün yapacağım bakalım..tartılma günü cuma mı olacak onu netleştirelim..
kahvaltımı ekleyeyim hemen
yarım domates +yarım salatalık
2 parmak y.yağlı beyaz peynir..
1 yumurta..
form plus çay +tarçın karanfilli yeşil çay..
ne güzel yaaa valla ben veremiyorum kısa zamanda.
benim 3 kiloyu verebilmem için 1 ay kasmam lazım :)
ben bugün çok fena bişe yaptım kızlar
öğlen arasında ofiste 1 dilim suböreği yedim :kedi: çok pişmanımmmm kaç kaloridir şimdi yaa uffff :çok üzgünüm: akşam sadece meyve ve yoğurt ile geçiştiricem artık.
ben kilo ile ilgili açılışı yapayim bari.
77.5 laelaelaelaelae