maison'un başarı öyküsü...

kızlar merhaba,

herkes nerelerde yaww
ben bu metabolizma hızlandırıcı çayı akşam yaptım
tadı bu kadar güzel olamaz yaniiii
karabiberden dolayı acı olur zor içerim sanıyordum ama tam tersine
ılıdığında 1 bardak içiverdim hemen
bide soğuk yada buzlu olsa bu sıcaklarda hepsi aynı gün bitecek alkisalkisalkis
ben düdüklüde yaptım 10 dak kadar kaynadı.
süpperrrrrrr kesinlikle tavsiye ederim.faydasınıda böyle süper olursa ne alaaa :sm_cool:

Merhabalar, ben de cok begendim diyet listenizii hem cok saglıklı gorunuyor. Buna benzer bi şey uygulamayı düşünüyorum. Sabah tartıldım 56.7 kiloydum. Ama bu sabah sirketin açık büfe kahvaltısı vardı, her ceşit peynirdi, yumurtalı ekmekti, gozlemeydi derken bayaa bi kacırdım malesef, kesin almısımdır Aksam 6 gibi bi gazla 1.5 saat spor yaptım. Ben de yakın hedef olarak 52 olmak istiyorum. Umarım bu diyetle 1 ay sonrasinda bu rakamı tartıda gorurum.

Calistıgım sirket erkek yogunluklu oldugu icin biraz zorlanıyorum malesef Onlar her ne hikmetse yemekhanede ne yemek çıksa alıyorlar ve hepsini bitiriyorlar, ben onlardan daha az yemek yememe ragmen ben kilo alıyorum onlar almıyor. Ben de bazen onların gazına gelip ben de alıyorum. Ama kendime dur demem gerekiyor. Zaten kolestrolum de cıktı 1 ay onceki kontrolumde Bu diyetle hem kolestrolum duser hem de saglıklı bir vucuda kavusurum. Bende yarın baslıyorum. Umarım 1 ay sonra hedefimi gerceklestirdigimle ilgili mesajı yazarım. Kolay gelsin hepimize :lepi:

Sanırım bu diyet listesini bütün diyetisyenler veriyor. bende Cuma günü gittiğim diyetisyen harfiyen aynı listeyi verdi...Ve Cu.martesi günü başladım bu diyete İlk günden işe yaradığını söyleyebilirim. Bende aşırı gaz ve şişkinlik olurdu. bunun gittiğini gördüm.. ve akşam tartıldığımda 87 00 kg olduğumu gördüm kesinlikle işe yarıyor.. ilk verdiğim kiloların yağdan olduğunu sanmıyorum.. şişkinliğim gitti büyük ihtimal ama kesinlikle işe yarıyor... 1 ay devam edeceğim. ben bu diyetle kesinlikle 6-8 kg vereceğime inanıyorum. 2 günde 2 kg nun gittiğini varsayarsak zor olmayacak

Ben yemeklerimi kendime göre yapılyorum. 1 kg sebze yemeğine 1 kaşık yağ koyuyorum.. öğün aralarında çok acıkınca sade nescafe şekersiz içiyorum..

kilo vermeye başlamak için en uygun zaman bence yaza kadar yavaş yavaş vereceğim kiloları ve bir daha asla kilolu olmayacağım... büyük bedenimiz yok diyemiyecek kimse bana cünkü büyük beden giymeyeceğim artık :))

Başlangoıç kilom : 89 00
Hedefim : 70

Bütün kızlar toplanmış ne güzelzemuszemus
Ben azaltarak yavaş yavaş diyete başlayım diyordum ama olmuyormuş.Bu hafta eşimin iş yerinden hayırlı olsuna geldiler (evleneli 3 ay oldu) bu yüzden pastalar kekler derken şuan itibariyle 63.800 oldum.senağlama Eşimde de aynısı olunca bu sefer ikimizde karar verdik zayıflayana kadar tatlı ve ekmek yok diye.İkimiz birden anlaşınca daha iyi oluyor biri yiyip öbürü bakınca daha zor.Yeni evlenenler kilo alır derlerdi de inanmazdım.Evlendim evleneli 5 kilo aldım offfff.Diyet menümü dolabın üstüne ascam şimdi.Gelip gidip gözüme çarpsın diye.Bi de yürüyüşlere başlayabilsem keşke...Motivasyonumu kaybettiğim anda başlıyorum yemeye.İyiki varsınız sizin azminizi gördükçe ben de kendime geliyorum.:enbuyukkk:

merhaba arkadaşlar.bende yarından itibaren bu diyete başlıyorum .Benim vermem gereken çoook fazla kilo var,inş. burda hep beraber veririz kiloları.Gelişmeleri mutlaka paylaşıcam.

merhaba arkadaşlar.bende yarından itibaren bu diyete başlıyorum .Benim vermem gereken çoook fazla kilo var,inş. burda hep beraber veririz kiloları.Gelişmeleri mutlaka paylaşıcam.

Hoşgeldinizkaydirigubbakcemile5 yarın hepimiz burda buluşalım diyetin ilk günü nasıl gidiyor burdan sohbet eder birbirimizi motive ederiz arkadaşlar

Aldığım yeni kilolarla beraber tickerımı değiştirdim umarım yarın güzel bi gün olurvereliniortak

offfffffffff ya diyet yapmaktan bıktımmmmmmmm............ramazandan once 9 kilo verdim ama simdi yine sistimmmmmmmmmmmm...........offfff offffffffff bayanların en büyük sorunu kilo..............

Arkadaşlar ben bugün diyetime başladım.İlk olarak sabah erkenden kalktım 1 saat yürüyüşümü yaptım.Sabah kahvaltımda diyete harfiyen uydum.Şimdi suyumu yavaş yavaş yudumlarken size yazıyorum Neden bukadar geç kaldım başlamak için bilmiyorum ama zararın neresinden dönersek kardır .Bugün kendimi çok iyi hissediyorum.Birazdan öğlen yemeği menümü hazırlicam.Sizden de haber bekliyorum

Arkadaşlar herkeze diyetinde başarılar.. Ben C.tesi günü başlamıştım... şuan için akşam zor gecsede zorlanarak devam ediyorum.. geceleri uyanıyorum. açlıktan ama yinede bozmuyorum... ve karşığlını almaya başladım.. 89 ile başladğım diyetimde bugün 86,300 gedğimi görünce motivasyonum acayip artttı kesinlikle durmak yok yola devam..

herkese merhaba
bende bu yeni haftaya 600 gr vermiş olarak başlıyorum.
bugün tam olarak 77 yi gördük çok şükür.
2 günden beride metabolizma çayı içiyorum.
sabah 8 akşam 6 çalışıyorum ve eve git yemek ortalık toparla bebişle ilgilen onu uyut derken saat 11 oluyor ve o saatten sonra yürüyüşe vakit kalmıyo.ondan çok veremiyorum.ama hafta sonları kızımı uyutup hemen koşubandına...pazartesi hemen farkediyor.gerçekten yürüyüş olmadan ben çok zor veriyorum.
yanlız şunu farkettim eskiden haftada 3-4 kere 45 dak yürürdüm.
bi ara bunu bırakıp hergün 30 dak ya indirdim daha hızlı kilo vermeye başladım
diyetisyenimde zaten 30 dak nın üzerrine çıkmana gerek yok demişti öyleymiş valla.
kendimizi zorlamaya gerek yok.
yürüyüş yapanlara duyurulurrrr:)
öğlen menümde zeytinyağlı barbunya var
akşama ne yesek ?
kolay hazırlanan ve hafif bişeler önerin bana kızlar yaavereliniortak

helinaa72; çok güzel kilo vermişsin,yürüyüş yaptın mı?bende bugün başladım .sabah dr.a gittim kahvaltım gecikti.harfiyen uydum kahvaltıya ,akşam üstüde yürüyüşümü yapıcam.Gelişmeleri mutlaka paylaşıcam,sizde buralarda olun lütfen.

Tebrikler canım çok güzel gidiyorsun.Şu çayı ben henüz yapamadım akşama denicem.Yeşil çay içiyorum ben de.Kolay hazırlanan bir tarif istiyorsa şunu verebilirim bende öğlen yemeğine yaptım.
2 tane tavuk bonfileyi kuşbaşı doğrayarak yıkayıp tencerenin içine koyun.2 orta boy patatesi doğrayıp tencereye ekleyin.Üstüne arpacık soğanınız varsa onu koyun yoksa normal bir baş soğanı yarım ay şeklinde doğrayarak tencereye koyun.2 biberi ortadan ikiye bölerek koyun.2 tanede domates doğrayarak tencereye koyun.2 dişte sarımsak ekleyebillirsiniz.Üstüne kekik pulbiber karabiber ekleyebilirsiniz.Zeytinyağını da üzerinde gezdirin ve tüm malzemeyi birbiriyle karıştırın.Kısık ateşte yarım saat 40 dk kadar pişsin.Su katmayın kendi suyunda pişsin domates sulanıyor zaten.Harika hafif bir diyet yemeği.Afiyet olsunyerimseniben

Canım 2 günde mi verdin bu kiloyu?Maşallah diyorum sanayerimseniben.Böyle olumlu gelişmeler okudukça mutlu oluyorum.

Yok canım yapamadım ama. bende genelde şişkinlik çok olur. muhtemelen o gitmiştir. perşembe günü dr. gittğimde yağdan ne kadar verdğim belli olur. ben neredeyse hiç yağ almıyorum.. 1 kaşık yemekle yapıyorum yemeklerimi.... listeye harfyen uyuyorum yürüyüşe dün başladım.

Arkadaşlar motivasyon amaçlı resimlerini paylaşmış bazı arkadaşlar topikte gezinirken gördün ona mutlaka bakmalısınız.Çok güzel moral buluyor insan.Buarada eğer sizde isterseniz diyete başlarken bir resmimizi çekelim bir de zayıfladıktan sonra çeker burda yayınlarız.Diyete başlayanların listesini aşağıda yazıyorum.Mümkün oldukça hergün burad buluşup gelişmeleri yazmaya çalışalım arakadaşlar.Hepimize zayıf ve sağlıklı günler diliyorumopuyorumnanaktan

Diyete başlayanlar;
1) Sosyologtrendy
2) Sakaleynmaster
3) Helinaa72
4) Ebruuum
5) Beril78
6) Hanoi
7) ozgish

Şimdilik bukadar sanırım.

çok teşekkürler.süper olur akşamada tavuk yemeği düşünüyordum birde senin tarifinle deneyelim bakalım.malum bu ara etlerde problem var uzuuuuunca bir süre et almayı düşünmüyorum.
balık ve tavuk daha iyi hem bizede çok faydası olur.diyet açısından.
kızlar bu arada diyetisyene gidenler olarak işin püf noktalarını paylaşsak doktorlarımızın şiddetle tavsiye ettikleri , önerileri belki bilmediğimiz birşey öğrenmiş oluruz.
ben aklıma geldikçe yazacağım.
bazen listemde verdiği kadarını yiyemiyorum.doymuş oluyorum ve 2 ekmekten 1 dilimini yemiyorum mesela.ona kızıyor yemen lazım diyor.
birde gün içerisinde 2 bardak ayran yada 1 kase yoğurt 1 bardak ayran olduğu için akşam
süt içme mutlaka meyve ye dedi.önceden akşam yatmadan tarçınlı süt içiyodum.bıraktım.birde ip atlamayı önerdi.
sabah kalkar kalkmaz 50 kere,aşam yemeğinden yarım saat sonra 50 kere birde yatağa girmeden 50 kere.
bunada bu hafta başlayacağım.:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…