merhaba arkadaşlar.bende yarından itibaren bu diyete başlıyorum .Benim vermem gereken çoook fazla kilo var,inş. burda hep beraber veririz kiloları.Gelişmeleri mutlaka paylaşıcam.
offfffffffff ya diyet yapmaktan bıktımmmmmmmm............ramazandan once 9 kilo verdim ama simdi yine sistimmmmmmmmmmmm...........offfff offffffffff bayanların en büyük sorunu kilo..............
herkese merhaba
bende bu yeni haftaya 600 gr vermiş olarak başlıyorum.
bugün tam olarak 77 yi gördük çok şükür.
2 günden beride metabolizma çayı içiyorum.
sabah 8 akşam 6 çalışıyorum ve eve git yemek ortalık toparla bebişle ilgilen onu uyut derken saat 11 oluyor ve o saatten sonra yürüyüşe vakit kalmıyo.ondan çok veremiyorum.ama hafta sonları kızımı uyutup hemen koşubandına...pazartesi hemen farkediyor.gerçekten yürüyüş olmadan ben çok zor veriyorum.
yanlız şunu farkettim eskiden haftada 3-4 kere 45 dak yürürdüm.
bi ara bunu bırakıp hergün 30 dak ya indirdim daha hızlı kilo vermeye başladım
diyetisyenimde zaten 30 dak nın üzerrine çıkmana gerek yok demişti öyleymiş valla.
kendimizi zorlamaya gerek yok.
yürüyüş yapanlara duyurulurrrr:)
öğlen menümde zeytinyağlı barbunya var
akşama ne yesek ?
kolay hazırlanan ve hafif bişeler önerin bana kızlar yaavereliniortak
Arkadaşlar herkeze diyetinde başarılar.. Ben C.tesi günü başlamıştım... şuan için akşam zor gecsede zorlanarak devam ediyorum.. geceleri uyanıyorum. açlıktan ama yinede bozmuyorum... ve karşığlını almaya başladım.. 89 ile başladğım diyetimde bugün 86,300 gedğimi görünce motivasyonum acayip artttı kesinlikle durmak yok yola devam..
helinaa72; çok güzel kilo vermişsin,yürüyüş yaptın mı?bende bugün başladım .sabah dr.a gittim kahvaltım gecikti.harfiyen uydum kahvaltıya ,akşam üstüde yürüyüşümü yapıcam.Gelişmeleri mutlaka paylaşıcam,sizde buralarda olun lütfen.
Tebrikler canım çok güzel gidiyorsun.Şu çayı ben henüz yapamadım akşama denicem.Yeşil çay içiyorum ben de.Kolay hazırlanan bir tarif istiyorsa şunu verebilirim bende öğlen yemeğine yaptım.
2 tane tavuk bonfileyi kuşbaşı doğrayarak yıkayıp tencerenin içine koyun.2 orta boy patatesi doğrayıp tencereye ekleyin.Üstüne arpacık soğanınız varsa onu koyun yoksa normal bir baş soğanı yarım ay şeklinde doğrayarak tencereye koyun.2 biberi ortadan ikiye bölerek koyun.2 tanede domates doğrayarak tencereye koyun.2 dişte sarımsak ekleyebillirsiniz.Üstüne kekik pulbiber karabiber ekleyebilirsiniz.Zeytinyağını da üzerinde gezdirin ve tüm malzemeyi birbiriyle karıştırın.Kısık ateşte yarım saat 40 dk kadar pişsin.Su katmayın kendi suyunda pişsin domates sulanıyor zaten.Harika hafif bir diyet yemeği.Afiyet olsunyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?