- 27 Ekim 2008
- 614
- 187
- 323
tebrikler canımi bugun ben de tartıldım 56.1 cıktım :) ama her gun korkarak cıkıyorumi ya almıssam diye. Malesef o kadar spor yapmama ragmen hala sindirim problemi yasıyorum. Onun vermis oldugu siskinlik ve kilo da olabilir. Bugun sabah da fix kahvaltım yesil cay ve bir dilim ekmegimle bugun yesilliklerime tereyi de ilave ettim iştahımı kesti gibi geldi bana.
Oglen malesef egitimde oldugumuz icin dısarıda yemek zorunda kaldik ve irademe hakim olamayıp kuzu kavurma istedim. Bol yag içinde getirdiler bi sey. yagsız kısımlarından almaya calistim ama 4-5 kusbasi et filan yiyebildim. Yanında buyuk bir bardakta ayran ve mevsim salata. Bi de acili ezme gibi bi sey yedim. Malesef o bayaa bi tuzluydu
Saat 5 de bir elma.
Aksam 6 da 1 kase yogurt + makarna + 1 kucuk kelek + 1 tutam tere
1,5 saat yurudum yine
2,5 litre su
Şimdi de adacayı icicem yatmaya yakın da kaynatilmis 1 elmanın suyunu icip elmasini yicem. Bagırsaklara iyi geldigi soyleniyor.
meraba arkadaşlar...birbirinize destek olmanız çok güzel bişey..benimde gaza ve desteğe ihtiyacım var:1no2:bende 1.68 boyundayım..72 kiloyum...ve zayıflamak istiyorum..öncelikli hedefim 65 kilo olmak...bende başlicam bu diyete inşallah...bende inşallah sonuçlarını burdan paylaşırım..
Merhaba arkadaslar , bende 1.65 boyundayim ve 63 kiloyum. Ikinci dogumum sezeryan olunca 2 yildir bu kilolardayim. Ideal kilom 57 insallah en yakin zamanda zayiflayabilirim. 3 gündür diyetteyim yürüyüs yapiyorum ve ip atliyorum ama henüz 300 gr verebildim. Sizden destek alarak umarim basarabilirim.
günaydın arkadaşlar..diyete bende tam uymamıyorum..eşim evde izinli ve malum ya dışarıdayız yada evde onu yap yiyelim bunu hazılra yiyelim ..ama yinede şu anda 61.900 üm..
benimde doğum kilolarımdan dolayı bunlar ya kızlar
aslında 65 i hiç geçmemiştim şimdiye kadar benim ideal kilomdu
ama evlendikten sonra 8 kilo ve hamilelikte 18 kilo ile coştumda coştum valla.
ne eziyet aslında şu vücudumuza yazık değerini yeni anlamaya başlıyoruz dimi?
ben dün çok fena bişe yaptım ve pizza yedim ama vejeteryan pizza.
2 aydırda yemiyodum.normalde hergün işyerine evden yemek getirmeye çalışıyorum ama dün getirmediğim için dışardan söylemek zorunda kaldım.arkadaşlar aklımı çeldi :kedi:
benimde kandırılasım mı varmış hemen atladım :kedi:
ama pes etmedim öğlen aralarında yarım saat yürümeye çalışıyorum ve artık çorba salata yeni favorim çokta doyuruyor kızlar doymam sanıyosunuz ama sebze yoksa ogün menüde çorba salata ayran üçlüsü fena tıkıyor insanı tavsiye ederim:lepi:
Anladığım kadarıyla fazla bir kilon yok canım rahat verirsin.Buarada hoşgeldina.s. Başlar başlamaz bize yaz nasıl gidiyor bilmek isteriz kolay gelsin
Hoşbuldum çok sağol..:)bunlar benim ilk doğumumdan kalma kilolarım..2.doğumumda aldığım kiloların hepsini verdim..ilk olarak 65 olmak istiyorum..sonra 60 olabilir..:dance:
şimdi yarın ben adet olucam..sizce hemen başliyimmi yoksa bitince mi başlasam?
Bende aksami 6 kasik ispanak yemegiyle atlattim. Cayida nihayet yaninda kek bisküvi olmadan ictim. Cok mutluyum insallah yarina azda olsa kilo vermis olurum kizlar.
Metobolizma hizlandirici cayi anlatirsaniz sevinirim. Bende günde 3 fincan yesil cay iciyorum ama bakalim henüz faydasini göremedim. Neyse umarim yarin sabaha kadar hicbirsey yememeyi basaririm . Iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?