• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maison'un başarı öyküsü...

tebrikler canımi bugun ben de tartıldım 56.1 cıktım :) ama her gun korkarak cıkıyorumi ya almıssam diye. Malesef o kadar spor yapmama ragmen hala sindirim problemi yasıyorum. Onun vermis oldugu siskinlik ve kilo da olabilir. Bugun sabah da fix kahvaltım yesil cay ve bir dilim ekmegimle bugun yesilliklerime tereyi de ilave ettim iştahımı kesti gibi geldi bana.

Oglen malesef egitimde oldugumuz icin dısarıda yemek zorunda kaldik ve irademe hakim olamayıp kuzu kavurma istedim. Bol yag içinde getirdiler bi sey. yagsız kısımlarından almaya calistim ama 4-5 kusbasi et filan yiyebildim. Yanında buyuk bir bardakta ayran ve mevsim salata. Bi de acili ezme gibi bi sey yedim. Malesef o bayaa bi tuzluydu :(
Saat 5 de bir elma.
Aksam 6 da 1 kase yogurt + makarna + 1 kucuk kelek + 1 tutam tere
1,5 saat yurudum yine
2,5 litre su
Şimdi de adacayı icicem yatmaya yakın da kaynatilmis 1 elmanın suyunu icip elmasini yicem. Bagırsaklara iyi geldigi soyleniyor.

Canım yediğin eti dert etme.Okadarcıktan bişey olmaz.Buarada ben de salatalara tuz ve zeytinyağı koyuyorum öbür türlü çok yavan geliyor bana buna rağmen bugünde 300 gr. vermişim üstelik 2 gündür sporumu aksatıyorum.Yani okadar etkili olmaz o yediklerin fıstık gibi olcaz bir kaç ay içinde eminimyerimseniben

meraba arkadaşlar...birbirinize destek olmanız çok güzel bişey..benimde gaza ve desteğe ihtiyacım var:1no2:bende 1.68 boyundayım..72 kiloyum...ve zayıflamak istiyorum..öncelikli hedefim 65 kilo olmak...bende başlicam bu diyete inşallah...bende inşallah sonuçlarını burdan paylaşırım..

Anladığım kadarıyla fazla bir kilon yok canım rahat verirsin.Buarada hoşgeldina.s. Başlar başlamaz bize yaz nasıl gidiyor bilmek isteriz kolay gelsin

Merhaba arkadaslar , bende 1.65 boyundayim ve 63 kiloyum. Ikinci dogumum sezeryan olunca 2 yildir bu kilolardayim. Ideal kilom 57 insallah en yakin zamanda zayiflayabilirim. 3 gündür diyetteyim yürüyüs yapiyorum ve ip atliyorum ama henüz 300 gr verebildim. Sizden destek alarak umarim basarabilirim.

Tatlım benim aldığım kilolar yanında seninkiler hiçbişey inan üstelik bi de doğum yapmışsın.6 kilodan bişey olmaz çabuk verirsin benim 13 kilo fazlam vardı ve bu kiloları son 5 yılda aldım.Doğum yapsam onun arkasına sığınırdım inankaydirigubbakcemile3 Herzaman birbirimize destek oluruz tabiki biz neden burdayız kolay gelsin umarım diyet iyi gidiyordur

günaydın arkadaşlar..diyete bende tam uymamıyorum..eşim evde izinli ve malum ya dışarıdayız yada evde onu yap yiyelim bunu hazılra yiyelim ..ama yinede şu anda 61.900 üm..

Canım merhaba.Nezamandır yoktun nerelere kayboldun?Eşin evde olmasına rağmen çok iyi gidiyorsun bence.Ah bu ramazan beni mavfetti.Ye baklavaları ye tatlıları 63.800 düm en son.Diyete başladım başlayalı bugün 62 oldum nihayet.evlenmeden önce 60 ın yukarısını hayatta görmem diyodum en fazla 59 olup 57 ye geri dönüyodum ama abur cubura düşkün bir kocam var artık benim.Karşı koymak hernekadar zor olsada artık kararlıyım çünkü gidişat iyi değildikaydirigubbakcemile3

benimde doğum kilolarımdan dolayı bunlar ya kızlar
aslında 65 i hiç geçmemiştim şimdiye kadar benim ideal kilomdu
ama evlendikten sonra 8 kilo ve hamilelikte 18 kilo ile coştumda coştum valla.
ne eziyet aslında şu vücudumuza yazık değerini yeni anlamaya başlıyoruz dimi?
ben dün çok fena bişe yaptım ve pizza yedim ama vejeteryan pizza.
2 aydırda yemiyodum.normalde hergün işyerine evden yemek getirmeye çalışıyorum ama dün getirmediğim için dışardan söylemek zorunda kaldım.arkadaşlar aklımı çeldi :kedi:
benimde kandırılasım mı varmış hemen atladım :kedi:
ama pes etmedim öğlen aralarında yarım saat yürümeye çalışıyorum ve artık çorba salata yeni favorim çokta doyuruyor kızlar doymam sanıyosunuz ama sebze yoksa ogün menüde çorba salata ayran üçlüsü fena tıkıyor insanı tavsiye ederim:lepi:

Tatlım bir pizzadan bişey olmaz ama ertesi gün hemen dengele.Benim canımda türk kahvesi çok çekiyor içine 2 kesme şeker atıyorum onu içtiğim için fazladan hareket ederek dengelemeye çalışıyorum. Dün de evde meyveli kek vardı misafirler geldiğinde yapmıştım canım çok tatlı çekti bir ısırık aldım.Eskiden olsa 2 dilim hemen çayın yanına koyardım oh gelsin kilolar.Azla yetinmeyi öğrendim.Canım çok bişey çektiğinde hemen yicem ama bir ısırık abartmadan.Onunda çok kilo yapacağını sanmıyorum.Hem insan nefsini köreltiyor.Zaten haftada bir anca böyle kaçamak olur hergün hergün insanında canı bişey çekmiyor.Salata ve çorba olayını tuttum canım.Bende ayran içiyorum iki gündür yoğurt pek yiyemem de o da tıkıyor insanı

Anladığım kadarıyla fazla bir kilon yok canım rahat verirsin.Buarada hoşgeldina.s. Başlar başlamaz bize yaz nasıl gidiyor bilmek isteriz kolay gelsin

Hoşbuldum çok sağol..:)bunlar benim ilk doğumumdan kalma kilolarım..2.doğumumda aldığım kiloların hepsini verdim..ilk olarak 65 olmak istiyorum..sonra 60 olabilir..:dance:
şimdi yarın ben adet olucam..sizce hemen başliyimmi yoksa bitince mi başlasam?

Hoşbuldum çok sağol..:)bunlar benim ilk doğumumdan kalma kilolarım..2.doğumumda aldığım kiloların hepsini verdim..ilk olarak 65 olmak istiyorum..sonra 60 olabilir..:dance:
şimdi yarın ben adet olucam..sizce hemen başliyimmi yoksa bitince mi başlasam?

Bence bitince başla canım.Adetten dolayı vücut su toplicaktır bir miktar şişkinliğin falan olur.En iyisi bitsin öyle başla

Öğlen kahvaltı ettim arkadaşlar geç kalkınca.Domates salatalık peynir ceviz ve çay
Arada 1 muz,metabolizma hızlandırıcı çayımı yapıp ondan içtim.Yarım yeşil elma
Akşam tavuklu patates yemeği yanında mercimek çorbası
Ama her geçen gün biraz daha zor oluyor canım deli gibi tatlı istiyor valla ne çubuk tarçın ne de meyve kar etmiyor ah ahhhh:çok üzgünüm:

Bende aksami 6 kasik ispanak yemegiyle atlattim. Cayida nihayet yaninda kek bisküvi olmadan ictim. Cok mutluyum insallah yarina azda olsa kilo vermis olurum kizlar.
Metobolizma hizlandirici cayi anlatirsaniz sevinirim. Bende günde 3 fincan yesil cay iciyorum ama bakalim henüz faydasini göremedim. Neyse umarim yarin sabaha kadar hicbirsey yememeyi basaririm . Iyi geceler...

Bende aksami 6 kasik ispanak yemegiyle atlattim. Cayida nihayet yaninda kek bisküvi olmadan ictim. Cok mutluyum insallah yarina azda olsa kilo vermis olurum kizlar.
Metobolizma hizlandirici cayi anlatirsaniz sevinirim. Bende günde 3 fincan yesil cay iciyorum ama bakalim henüz faydasini göremedim. Neyse umarim yarin sabaha kadar hicbirsey yememeyi basaririm . Iyi geceler...

Canım metabolizma hızlandırıcı çay için ; 2 lt suya 2 yeşil elma 1 limon 1 çay kaşığı tane karabiber 1 çay kaşığı karanfil ve 1 çubuk tarçın ekle.Elmalar pörsüyünceye kadar kaynat sonra süzüp suyunu gün içinde iç.Elma ve limonu kabuk ve çekirdekleriyle dörde bölüp kaynat.

Günaydın arkadaşlar aslında öğlen oldu ama ben yine geç kalktım.Böyle olunca kahvaltı etmek de istemiyor canım.1 muz yedim şimdilik.12 gibi eşim öğlen yemeğine gelecek ozaman da kahvaltı ederim artık-tatlicadiarzu-buarda bugün kilom sabit 62 yim hala.neyse 5 günde 1.800 kilo vermiş oldum bunada şükür

Günaydin sabah ac karnina tartildim 61.900 yüm sevindim tabi. Kahvaltimi yaptim yesil cayimi ictim birazdan kizim okuldan gelicek onu almaya gidicem hemde yürüyüs yapicam. Benden simdilik bu kadar görüsmek üzere kizlaropuyorumnanaktan

ben bugün sabah aç karnına tartıldım kızlar

76,5 immmmmmm

:teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile2:dance:

Kızlar ben kendimi patak manyagı yapmak istiyorum zar zor verdigim kiloları neden bi gazla yeri almayı basarabiliyorum :(
Dün sabah aç karnına tartildim ve 55.8 çıktm. Sonra sabah da normal kahvaltımı yaptım. 12.30 da yine egitim oldugu icin dısarıda yedik yemekleri güzel bi yere gittik gruptakiler de yemesine içmesine düşkündür. Malesef yemek konusunda coştum.

yemek öncesi bir içli köfte, 2 çiğ köfte, ezme
2 tavuk baget, bulgur pilavı, közde biber,
üstüne de çeyrek dilim künefe

Bütün bunları yedikten sonra aksam da bi arkadasın veda yemegi vardı.
20.00 de ön aparatif 1 kaşık rus salatasi, yarım sarma, yarım beyaz peynir, şeftali suyu
yarım kaşarlı pane (kızartma ühüüü)
ana yemek 1, 5 parça soslu tavuk gögsü

3 günde alacagım kaloriyi ben bi günde almayı başardım :gitme::gitme:

ve bu sabah tartıldım haliyle 56.5 çıktım. Bugun yine normal domates, salatalık yeşillik, peynir, 1 dilim cavdar ile kahvaltı yaptım. Arada 1 elma. Ögle salata ve semizotlu yogurt. Ara 4 fındık. Aksamda hafif gecistiricem spor yapıcam artık.

Şükür eğitim bitti normal yeme duzenime geri donebilirim. Şirkette ne yemek cıkacagı belli en azından.. Kilo veremeyince moralim bozuluyor, millete uyup böyle yiyorum. Benim motive olmaya çok ihtiyacım var :(

ayy çok mutluyum dunku iradem ve spor işe yaradı bu sabah ac karnına tartildim. 55.5 çıktım hihoyyyt

önceden olsa cok yedim zaten diip devam ederdim. Olay aslında basitmis, bi gun cok yediysen ki aslında yapmamak lazım, ertesi gun az yiyeceksin. Zaten yediklerimiz henuz sindirilmemis oldugundan onun enerjisi ertesi gune de yeter.

Umarım boyle devam eder her gun 100 gram bile olsa veririm :)

Bugün ailem geldi İzmir'den piknikteydik.Dolayısıyla ekadar dikkat emeye çalışsamda birektir mangaldır biraz abarttık sanırım yemeği.Ama yarın dengelerim bende:kedi:

merhaba. benim diyet yaparken sorunum şu yaklaşık 10 kg kadar verdikten sonra artık veremiyorum diyeti bırakıp pes ediyorum mesela şubat 2010 da 68 kiloydum 2 ayda 58 oldum sonra da kilo veremedim ve diyeti bıraktım şimdi 62 kiloyum boyum da 1.63 yani 52 yada 53 kilo olmam gerekiyor yani 10 kilo fazlam var inşallah yarın diyete başlıycam ve kilolarımdan kurtulcam :hulya:

ben bugun yine 55.5 çıktım ama10 gundur tatilde olan bi arkadasım geri dondu ve beni gorunce zayıflamıssın sen yaa dedi bi gaza geldim :)

- Sabah 8:00 da kahvaltı : yarım domates, 1 salatalık, yesillik, 1 biber, 1 dilim cavdar, 1 kibrit kutusu kadar tulum peyniri, 1 bardak yesil cay.
- 10 dan sonra okuldaydım ders arasinda 1 buyuk bardak sıcak cikolata ictim :( cok tatlı geldi sonradan pişman oldum ama :(
- 12.30 öğle yemeği : 1 kase domates corbasi, yarım imambayıldı, 1 kase yogurt, 1 domates, 1 salatalık,
- 15:30 1 bardak yesil cay
- 17:00 1 incir
- 18:30 3 kaşık semizotu kavurmasi + 1 acur
- 20:00 1 mandalina
- 21:30 1 bardak maydanoz suyu

Bugun de hastalanmısım, yarın muhtemelen siskin olucam. İnsallah fazla cıkmam moralim bozulur yoksa

Back