- 27 Ekim 2008
- 614
- 187
- 323
tebrikler canımi bugun ben de tartıldım 56.1 cıktım :) ama her gun korkarak cıkıyorumi ya almıssam diye. Malesef o kadar spor yapmama ragmen hala sindirim problemi yasıyorum. Onun vermis oldugu siskinlik ve kilo da olabilir. Bugun sabah da fix kahvaltım yesil cay ve bir dilim ekmegimle bugun yesilliklerime tereyi de ilave ettim iştahımı kesti gibi geldi bana.
Oglen malesef egitimde oldugumuz icin dısarıda yemek zorunda kaldik ve irademe hakim olamayıp kuzu kavurma istedim. Bol yag içinde getirdiler bi sey. yagsız kısımlarından almaya calistim ama 4-5 kusbasi et filan yiyebildim. Yanında buyuk bir bardakta ayran ve mevsim salata. Bi de acili ezme gibi bi sey yedim. Malesef o bayaa bi tuzluydu
Saat 5 de bir elma.
Aksam 6 da 1 kase yogurt + makarna + 1 kucuk kelek + 1 tutam tere
1,5 saat yurudum yine
2,5 litre su
Şimdi de adacayı icicem yatmaya yakın da kaynatilmis 1 elmanın suyunu icip elmasini yicem. Bagırsaklara iyi geldigi soyleniyor.
Canım yediğin eti dert etme.Okadarcıktan bişey olmaz.Buarada ben de salatalara tuz ve zeytinyağı koyuyorum öbür türlü çok yavan geliyor bana buna rağmen bugünde 300 gr. vermişim üstelik 2 gündür sporumu aksatıyorum.Yani okadar etkili olmaz o yediklerin fıstık gibi olcaz bir kaç ay içinde eminimyerimseniben