• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maison'un başarı öyküsü...

1.GÜN
Sahur : Et ve tavuk suyuna pilav (1 tabak) 1 kase cacık
İftar : 1 dilim pide, 1 kase çorba ½ tavuk (ızgara veya haşlanmış) elma

2. GÜN
Sahur : Et veya tavuk suyuna pilav, 1 tabak (hazır bulyon olmayacak)
İftar : 1 dilim pide, 1 kase çorba etli fasulye, 1 kase salata, 1 portakal

3. GÜN
Sahur : 1 tost (peynirli) ve ayran
İftar : 1 dilim pide, 1 kase çorba 1 tabak kıymalı ıspanak 1 kase salata, 250 gram meyve

4. GÜN
Sahur : 1 tost, 1 ayran
İftar : 1 dilim pide, 1 kase çorba, kabak, biber, veya patlıcan dolması 1 kase salata, 250 gram meyve

5. GÜN
Sahur : Tavuklu sandviç, çay
İftar : 1 dilim pide, 1 kase çorba 6 kalem kuzu pirzola, salata, 250 gram meyve

6. GÜN
Sahur : Tavuklu sandviç, çay
İftar : 1 dilim pide, 1 kase çorba 1 kase salata (isteğe bağlı) Balık veya bonfile

7. GÜN
Sahur : 2 dilim börek (içine lor veya çökelek peyniri konacak) Ayran, çay
İftar : 1 dilim pide, 1 kase çorba, 8 adet ızgara köfte (ekmeksiz ve yağsız kıymadan olacak), 1 kase salata, 250 gram meyve

Ramazanda kilo vermek isteyenlere harika ve sağlıklı bir diyet arkadaşlar,biz eşimle yapıyoruz,çok rahat yapılabiliyor,ramazan kilo alma konusunda herzaman kabusumdu artık değil

denemenizi şiddetle tavsiye ederim

İftara davet edildiğinizde herşeyden az yiyerek diyeti devam ettirin,ben kilo verdim2,5

Çok teşekkürler ama ben bu menüyü eşime hazırlasam beni topa tutar açken çekilmiyorkaydirigubbakcemile3 Bu 1 ayda 6 kilo konusunu açan sizdiniz sanırım.Kiloları geri aldınız mı?Buarada tebrik ederim aslında insan nefsini tutsa harika bir diyet.

sahurda pirinç pilavı önermiyorum. bulgur olsa neyse...kahvaltılık türü daha hafif ve önerilir. bir de sevgili arkadaşlar lütfen su içmeyi ihmal etmeyin. ramazan dolayısıyla çok ihmal ediliyor. birden değil belirli aralıklarla yudum yudum için. 2 litre su hazırlayın kendinize ve iftardan sahura kadar tüketin.

Son düzenleme:
Haklısın canım Ramazanda diyet olmuyor biz bayramdan sonra yine asılalım bu diyete.olumunekankayizsmile

tamam ..yoksa olmuyor ben 1.300 gr cık geri aldım üzgünüm..:çok üzgünüm:ama bayram sonrası baya baya yapalım şu diyetide istediğimiz kiloy gelelim ok..olumunekankayizsmile

korkudan tartılamıyorum vermek bi yana almayayım yeter diyiyorum
aslında azda yiyorum ama şu kahrolası tatlı varya
hep eşim yüzünden ikimizde tatlıyı pek sevmeyiz ama ramazanda yemeden duramıyoruz
resmen tartılmaktan korkuyorum

Maison , tebrik ederim, gercekten iyi kilo vermişsin,:lepi:
Benimde 6-7 kilo fazlam var, benim tek derdim hareketsiz olmam
İşim hep oturmalı, resmen oturmaktan yoruluyorum akşama kadar
Yedikelrimi azalttım, ekmeği kestim sadece kepekli yiyorum, akşamda 7 den sonra birşey yemiyorum, ancak meyve salatalık falan yiyorum, artı bolca beyaz leblebi tüketiyorum
sabah domates salatalık, 3 zeytin birazda peynir,
aralarda leblebi yada meyva türü
öğlen salata yada tavuk sote gibi şeyler ekmeksiz, ( kepek ekmeği en fazla 2 dilim)
aralarda leblebi... ( bu arada günlük 2,5 litre su tüketiyorum )
akşam 6-7 arası çorba yada tavuk yada evde ne varsa bir tabak yiyorum....

Çayı çok içiyorum vazgecilmezim, acaba verebilirmiyim, senden akıl alayım başka ne yapayım
:kedi:

Selam bayanlara.s. Bayram sonrası diyete dönecek olanları göremiyorum burda.Bana arkadaş olabilecek kimse yok mu?Ramazanda verdiğim bi kaç kiloyu geri alarak eski formuma!!! kavuştum ama ne form:utangac: Yeniden diyete dönmek istiyorum.Bakalım bu kürde kaç kilo verebilcem.Sizler ne alemdesiniz*

Selam bayanlara.s. Bayram sonrası diyete dönecek olanları göremiyorum burda.Bana arkadaş olabilecek kimse yok mu?Ramazanda verdiğim bi kaç kiloyu geri alarak eski formuma!!! kavuştum ama ne form:utangac: Yeniden diyete dönmek istiyorum.Bakalım bu kürde kaç kilo verebilcem.Sizler ne alemdesiniz*

ben varım ben..bu sefer olur inşallah..

haftaya pazaretsi tartılıp diyete başlayalım diyorum..olmazmı....hem okulda açılıyor benim iki çocuk birisi bebek birisi 2. sınıfa geçti birisi okulda olunca diğerinide uyutup sporumuda yapmalıyım diye düşünüyorum..
bugünlerde iştah tavan yaptı en son 62.500 düm..malesef..gereçkten 1 ayda 6 kilo başlığına uymuş durumdayım tam 6 kilo vermem gerek ..

kilo tickerimide yenidne yaptım..artık işi sıkı tutsam iyi olacak ..iyi bir motivasyna ihtiyacım var..:((

nasil kilo veriosunuz yaa sempatiksalakcinni
11 aylik kizim var sezeryan oldum. hamilelik oncesi max. gordugum kilo 55 idi bilmiyorumkismile suan 72.5 kiloyum. ocak basinda iznim bitio ise baslicam ekimde kuzenin dugunu var ve ben cok kiloluyum mafoldumben

nasil kilo veriosunuz yaa sempatiksalakcinni
11 aylik kizim var sezeryan oldum. hamilelik oncesi max. gordugum kilo 55 idi bilmiyorumkismile suan 72.5 kiloyum. ocak basinda iznim bitio ise baslicam ekimde kuzenin dugunu var ve ben cok kiloluyum mafoldumben

bende sezeryanlıyımö ve ikinci doğumum..oğlum 14 aylık oldu bu ay..
bize katıl veririsin ..sabır azim ve disiplin gerektiriyor..ama sonucu düşününce hiçde zor olmuyor ilk haftada biraz belki zorlanırsın ama sonra çok güzel alışkanlık oluyor..mayıs ayında 73.750 idim ve 59.5inmeyi başarmışken işin ucunu kaçırıp diyeti bıraktım
madem öyle niye bıraktın dersende oğlum geceleri hiç uyumuyor ve ben çok yoruldum bünyem zayıf düştü ..şimdi tekrar devam..
..

bende sezeryanlıyımö ve ikinci doğumum..oğlum 14 aylık oldu bu ay..
bize katıl veririsin ..sabır azim ve disiplin gerektiriyor..ama sonucu düşününce hiçde zor olmuyor ilk haftada biraz belki zorlanırsın ama sonra çok güzel alışkanlık oluyor..mayıs ayında 73.750 idim ve 59.5inmeyi başarmışken işin ucunu kaçırıp diyeti bıraktım
madem öyle niye bıraktın dersende oğlum geceleri hiç uyumuyor ve ben çok yoruldum bünyem zayıf düştü ..şimdi tekrar devam..
..

diyete basladiginda emziriyor muydun?
ben emiriyorum diye cok yanasamadim acikcasi ama artik gunduz emmiyo. gece uyandiginda emiyo diye baslayayim diyorum. gerci benim isim daha zor sanirim esim tam bir tatli manyagibilmiyorumkismile
hicbir kiyafetim olmuyo. hepsi 34-36 beden :sinifsinif: goren tanimiyo desem yeridir

diyete basladiginda emziriyor muydun?
ben emiriyorum diye cok yanasamadim acikcasi ama artik gunduz emmiyo. gece uyandiginda emiyo diye baslayayim diyorum. gerci benim isim daha zor sanirim esim tam bir tatli manyagibilmiyorumkismile
hicbir kiyafetim olmuyo. hepsi 34-36 beden :sinifsinif: goren tanimiyo desem yeridir

2 ay emizerbildim..diyete başladığımda emzirmiyordum..inan gerçekten sabır azim disiplin..ve biz istersen pazartesi bizle başla..birde emziiriken krom hapı kullanılabiliniyorsa onu al derim.

2 ay emizerbildim..diyete başladığımda emzirmiyordum..inan gerçekten sabır azim disiplin..ve biz istersen pazartesi bizle başla..birde emziiriken krom hapı kullanılabiliniyorsa onu al derim.

krom hapi ne? zayiflama hapi mi? eger oyleyse o ilaclara karsiyim korkarim :hulya:
neden haftaya ptesi de bugun deil? ben de katilirim size

haftaya pazaretsi tartılıp diyete başlayalım diyorum..olmazmı....hem okulda açılıyor benim iki çocuk birisi bebek birisi 2. sınıfa geçti birisi okulda olunca diğerinide uyutup sporumuda yapmalıyım diye düşünüyorum..
bugünlerde iştah tavan yaptı en son 62.500 düm..malesef..gereçkten 1 ayda 6 kilo başlığına uymuş durumdayım tam 6 kilo vermem gerek ..

Ben de ne güzel 59 a düşmüştüm ibre 61.900 ü gösteriyordu sabah aç karna.Offff iştahım benimde tavan yaptı.Ben hazırım canım tamam başlayalım hiç bırakmamacasınavereliniortak Buarada zayıflamaya yardımcı bitki çayları falan da içelim.Kuru kuru diyetle olmuyor.Ben biraz da plates yapmayı düşünüyorum.Videolarını indirdim yapabildiğim kadar artık.

Back