mainbo Meme Büyütme Estetiği

arkadaslar bu arada cidden benim silikonlu halimle göğüslerim kac kup olur acaba.325-350 cc ile C kup olabilsem keske

350cc lik silikon senin şu anki gögüs bedeninden 2 beden büyütür.Yani şu anda a cup kullanıyorsan c cup olursun yani.Bu sana yeter korkma.350cc iyi yani kafan karışmasın canım.Ben sana link gönderdim orda görmüşsündür 350cc lik protezin nasıl durdugunu,neden kafaya takıyorsun bu kadar rahat olll.Gizeml gögüslerinede 350cc takıldı gerçekten çok güzel duruyor.Ama kesinlikle c cup olur,merak etme canım.

meme dokum yok ki hiç benim dışardan görünen göğüslerim,aslında südyenin kendisi ama yine de umutluyum.insallah güzel olcak . C kup olsun , pariolar bölgem biri anyaya biri konyaya bakmasın,izlerim de cok belirgin olmasın,baska ne isterim ki

ben de kas altı oldum 310 cc konuldu. denildiği kadar acısız değil bugun 4.gunum haa canım acıyor. harika gözüküyolar cok doğallar bakmaya doyamıyorum şiş olmalarına rağmen ama herkese söylüyorum.çok iyi düşünülmesi lazım öncesinde.

slm arkadaşım geçmiş olsun peki ka.a mal oldu

geçmiş olsun ninoni.cok ağrın oldu mu

evet badenın dedıgı gıbı teknolojı ılerledı ve artık dıren kullanmıyo cogu doktor..benımde doktorum dıren kullanmadı ve enfeksıyon kapma rıskıde fazla dıren kullanıldıgında..

Dren olayın sıcak bakıyorum ben.Bence sonuçta orada bir işlem yapılıyor,kesilip biçiliyor.Dren bizim sigortamız gibi birşey.Kapsül olayı kan birikmesinden dolayı oluyor arkadaşlar.Dren eger orada kan birikmesi varsa o bölgeyi temizliyor ve kapsül olayını en aza indiriyor.Ben şahsen dren olayına sıcak bakmayan doktoru siliyorum kafadan.Riske atmamak lazım..dimi ama??

Meme büyütme ameliyatında dren kullanılması cerrahın tecrubesınede baglı bence eger kanamayı kontrol altında tutabılıyosa gerek yok dıren kullanmasına..kullanıldıgında ıse enfeksıyon rıskı var..
kapsul olusacaksa dıren kullanılsada olusur kullanılmasada..yanı dırenın kapsul olusmasını onleyıcı bır etkısı yok..duz yuzeylı sılıkonlarda genelde kapsul olusuyo ama bunuda cogu doktor tercıh etmeyerek pürtüklü yüzeyli silikonları tercıh edıyo..
bbenım doktorum kullanmıyo dırenı ve 5 ay ooldu amelıyat olalı bı sorun olsa bende olurdu kı hıc bı sorunum sıkayetım yok..
arzumcum bu konuda aklına takılanlar varsa doktor sıtesınden doktorlara maılle ulasabılırsın..hepsı bırbırınden degerlı cerrahlar ve sorularını cevapsız bırakmazlar..
ama dıren kullanılmaması kapsule neden olmuyo..maıl atacagın doktorlarda bole soleyecektır ve coguda kullanmıyo dırenı cok kanamalı bır hasta olmadıkca

Doktorun ve hastanın tecih meselesi tabiki.Ben fikrimi söyledim tabi,güvence olsun diye.Ben o ameliyatı olacaksam dren takılması beni rahatsız etmez.Orada bir kan birikmesi söz konusu olmasın diye sesimi çıkarmam tabi.Evet bazı doktorlar dren kullanıyor,bazıları hiç kullanmıyor..Hatta bazı doktorlar 2 gün kadar dreni tutuyorlar.Ameliyat şeklinede baglı bence.Bilgilerin için teşekkür ederim gizeml..Sonuçta seçtigimiz doktor ne derse o uygulanacak..Ahhh birde doktorumu seçebilsemm.Bende kafa durdu valla

vallahi bu işte en kolayı ameliyat olmak bence,en zor olanı ise doktoru seçmek.. doğru doktoru bulduktan sonra gerisi daha kolay bence.. sana araştırmalarında kolaylıklar diliyorum..inşallah içine sinen bi doktor bulursun kısa sürede

Kıyamam yaa arzum77 okuyorum burada seni hep böyle üzülüyorum üstelik onca doktora gidip bir sürüde Muayene Ücreti Ödemişsindir Eh bir yandanda Operasyon Ücreti Denkleştirmende var okudum hep görüyorum çünkü Sen birde Baya bir büyük istiyorsun farkındayım Canımcım Allah Gönlüne Göre Versin Doktor Seçmekte Zorlanma Artık Karar Ver Üzüntüden Kurtul Bu arada Arzum77 bana Dren takıldı takılacakmı takılırmı diye sorduğum vakit gidişata göre bakılır kanamana göre karar verilecek demişti doktorum hiçte bişey olmadı Dren Takıldığında Geçti gitti Dren olayı Neti ce MUHTEŞEM şimdi burada drenle ilgili Ahkam kesmek istemem Bilmişlik taslamıyım Hiç Sevemem Tek Söyleyeceğim Gayet Rahatım Bunlarla Doğmuş Gibiyim 2 ay oldu bu Operayonu Geçireli Darısı Başına Hayatım En Kısa Zamanda Umarım Sende Arzu Ettiğin Göğüslere Kavuşursun

Arkadaşlar,güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum öncelikle.Dren korkum yok,ister takılsın ister takılmasın.Doktor o duruma göre takılması nı uygun görürse takar.Beni asıl düşündüren konu evet ben biraz büyük bir gögüs istiyorum,doktora gittigimde 350cc dedigim zaman doktor gözlerini açarak bana dik dik bakıyor Bütün doktorların söyledigi şey-Senin gögüsün zaten yeterince var,350cc takarsak çoook büyük olur,diyorlar.Bende korkuyorum,ya ameliyattan sonra uyandıgımda gögüslerim istedigim boyutta olmazsa diye:26: Yoksa gögsüm esnek çocuk emzirdigim için.Derimde kalın.400cc bile alır demişti doktor.Bakalım ya,sonuçta bir gün burada-Kızlar ameliyat oluyorum.. diye müjdeli haberi verecegim.İnşallah bende sizler gibi hayallarime kavuşacagım,yazın dekolte kıyafetleri,bikinileri rahatlıkla giyecegim.Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum iyi dilekleriniz ve destekleriniz içinİyiki kadınların paylaşacagı böyle güzel bir forum sitesi var.Burada sitenin yöneticilerinede teşekkürlerimi sunuyorum.Hepiniz iyiki varsınız arkadaşlar.Yaa sanki biryere gidiyormuşunda vedalaşıyorum gibi hissettim kendimi,hayırr gitmiyorum buradayım.Benden şimdilik bu kadar..

kızlar yarın sabah 9 da ameliyata giriyorum.dualarınızı esirgemeyin benden.öptüm hepinizi

Arkadaşlar ben de yaklaşık bir sene önce silikon taktırdım. Karar süreci çok zor biliyorum. Yıllarca araştırdım. Önce çok pahalı sanıyordum. Sonra para biriktirip doktor seçmek kaldı. Bu forumları defalarca okudum ben de:)
Benim boyum 1,60 kilom yaklaşık 48 kg. Anlıyacağınız minyon sayılırım. Doktor hanımla görüşmemiz sonucu 225cc yi uygun buldu. Bana bayağı küçük gelmişti ilk duyduğumda. Ama yinede hiç olmamasından iyidir diyerek ameliyat oldum. Meme dokum çok çok azdı. 70 bedenin bile içini doldormuyordu.
Ameliyat sonrası aşırı ağrım olmadı ama doğal olarak birkaç gün yardım alarak yatıp kalkıyor insan. Ama sonuç her şeye değer bence. Şimdi 225 cc ile 70 bedenden 80 bedene çıktım, düşünün. Dışarıdan bakınca büyük değiller ama çamaşır ve bikini ile inanılmaz dokgun oluyor sonuç. Yani silikon ile büyük değil de inanılmaz dolgun göğüsleri oluyor insanın. Dışarıdan gören arkadaşlarım da hiçbirşey anlamıyor, ilk halini bilenler bile. Kilo aldım diyorum. Vay be diyorlar...
O yüzden doktorunuzun verdiği ölçüye güvenin bence. Her gün kaç meme protezi takıyorlar. Eminim bizden daha tecrübelidirler:) Ben bunun daha büyüğünü düşünemiyorum mesela
Şans yanınızda olsun. Uygun zamanda doğru doktorla inşallah...

merhaba, baktigim fotograflarda meme dokusu olmayanlara uygulanan kas ustu metodu ile ilgili biraz yapay duran sonuclara rastladim. benim meme dokum hic yok degil ama zayif ve narin yapiliyim. yani hemen hemen ayni olculerde sayiliriz. merak ettigim, top gibi bir gorunum oldu mu sende? dekolte kismi nasil duruyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…