slm arkadaşım geçmiş olsun peki ka.a mal oldu15 gün önce izmirde cemil tugaya ameliyatımı yaptırdım korkularım hat safhadaydı kolunu kıpırdatamazsın işte direnler vs,çok ağrın olacak gibi olumsuz birçok şey,fakat sadece ama sadece 3 gün kalkarken ve yatarken birilerinn yardımıyla kalkıyorsun öle dayanılmayacak acılar değil ertelenecek gibi hiç değil verdikleri ağrı kesicilerle minimum seviyeye indirgeniyor herşey,ayrıca diren bile takılmadı bana gelişen teknik sayesinde ameliyatını 40 dk daha uzatan işlemlerle direnden de kurtuldum anlayacağın ve çoktan iyileştim herşey çok yolunda dr araştırmasındaysan cemil tugayı tavsiye ederim..detaylı bilgi isterseniz yardımcı olmaya çalışırım sağlıklı günler..
ben de kas altı oldum 310 cc konuldu. denildiği kadar acısız değil bugun 4.gunum haa canım acıyor. harika gözüküyolar cok doğallar bakmaya doyamıyorum şiş olmalarına rağmen ama herkese söylüyorum.çok iyi düşünülmesi lazım öncesinde.
Dren olayın sıcak bakıyorum ben.Bence sonuçta orada bir işlem yapılıyor,kesilip biçiliyor.Dren bizim sigortamız gibi birşey.Kapsül olayı kan birikmesinden dolayı oluyor arkadaşlar.Dren eger orada kan birikmesi varsa o bölgeyi temizliyor ve kapsül olayını en aza indiriyor.Ben şahsen dren olayına sıcak bakmayan doktoru siliyorum kafadan.Riske atmamak lazım..dimi ama??
Doktorun ve hastanın tecih meselesi tabiki.Ben fikrimi söyledim tabi,güvence olsun diye.Ben o ameliyatı olacaksam dren takılması beni rahatsız etmez.Orada bir kan birikmesi söz konusu olmasın diye sesimi çıkarmam tabi.Evet bazı doktorlar dren kullanıyor,bazıları hiç kullanmıyor..Hatta bazı doktorlar 2 gün kadar dreni tutuyorlar.Ameliyat şeklinede baglı bence.Bilgilerin için teşekkür ederim gizeml..Sonuçta seçtigimiz doktor ne derse o uygulanacak..Ahhh birde doktorumu seçebilsemm.Bende kafa durdu valla
Kıyamam yaa arzum77 okuyorum burada seni hep böyle üzülüyorum üstelik onca doktora gidip bir sürüde Muayene Ücreti Ödemişsindir Eh bir yandanda Operasyon Ücreti Denkleştirmende var okudum hep görüyorum çünkü Sen birde Baya bir büyük istiyorsun farkındayım Canımcım Allah Gönlüne Göre Versin Doktor Seçmekte Zorlanma Artık Karar Ver Üzüntüden KurtulDoktorun ve hastanın tecih meselesi tabiki.Ben fikrimi söyledim tabi,güvence olsun diye.Ben o ameliyatı olacaksam dren takılması beni rahatsız etmez.Orada bir kan birikmesi söz konusu olmasın diye sesimi çıkarmam tabi.Evet bazı doktorlar dren kullanıyor,bazıları hiç kullanmıyor..Hatta bazı doktorlar 2 gün kadar dreni tutuyorlar.Ameliyat şeklinede baglı bence.Bilgilerin için teşekkür ederim gizeml..Sonuçta seçtigimiz doktor ne derse o uygulanacak..Ahhh birde doktorumu seçebilsemm.Bende kafa durdu valla
kızlar yarın sabah 9 da ameliyata giriyorum.dualarınızı esirgemeyin benden.öptüm hepinizi
kızlar yarın sabah 9 da ameliyata giriyorum.dualarınızı esirgemeyin benden.öptüm hepinizi
doktorum tuğrul turandı. benim hiç meme dokum olmadığı için kesin kas altı olur die düşünüyordum ve çok fazla korkuyordum.Bide kansız olduğum için genel anesteziden de korkuyordum. tuğrul bey beni daha muayene etmeden kas üstü olacağını söyledi vücut yapıma bakarak. ağrısız olacak, doğal duracak, lokal anestezi olacak dedi. ne söylediyse o oldu. yatıp kalkarken 2 gün çok acıdı o kadar. 300 cc, yuvarlak, high profil, kas üstü, meme altı kesisiyle, lokal anestezi yöntemiyle konuldu silikon. önceden 30 cc meme dokum olmasına, kas üstü olmasına ve henüz 1,5 hafta olmasına rağmen gayet doğal duruyolar.bedenim yani göğüs altı ölçüm 70 cm benim. cup olarakta b cup oldum. göğüs ölçüm tam 90 oldu çok mutlu oldum. tabi şu sporcu sütyeni çıksa daha iyi olacak. sıkıyor biraz. bide meme uçlarım çok hassaslaştı acıyolar kıyafet değdikçe.