- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.057
ameliyat olalı 8 gün oldu allaha çok şükür beklediğim gibi zor günler geçirmedim kas altı olmasına rağmen:) ama 2 gündür sol göğsümde bi ağrı var özellikle yataktan kalkarken kesiyolar sanki neden böyle oldu bilmiyorum inşlh hemen geçersağ göğsüm çok şükür iyi :)
orada doktorun kasınla fazla oynamıstır o yusden bole bır agrı yasıyosun..gecer merak etme..cok gecmıs olsun ve gule gule kullana.s.
ameliyat olalı 8 gün oldu allaha çok şükür beklediğim gibi zor günler geçirmedim kas altı olmasına rağmen:) ama 2 gündür sol göğsümde bi ağrı var özellikle yataktan kalkarken kesiyolar sanki neden böyle oldu bilmiyorum inşlh hemen geçersağ göğsüm çok şükür iyi :)
mrb bende ameliyat olalı 6 gün oluyo ve aynı şeyleri düşünüorum seninle beklediğimden daha az acı çektm ve sol göğsüm aynen senin dediğin gibi sağ gögsüme göre daha çok ağrıyo ve bıraz daha şiş sanırım dokundugum zaman elime gelen şişlik silikon tırsıyrum açıkcası öle kalıcak die..ama biraz sabretmemiz gerekio sanırım çünkü daha 1 hafta gibi bi süre gecirdik..yarın kontrole gıdıcem şikayetlerimi dr umla da paylaşıcam bakalım o ne diycek..masaj olayıda başlıycakmış yarın gögsüme ben doğru dürüst dokunamıyorum masajı nasıl yapıcaz ciden merak ediorum..ikimizede çok geçmiş olsun darısı diğer yaptırmak isteyenlere..mutluyum mutluluktan uçuyorum artık uçan memelilerdenimm :)))
geçmiş olsun canım ne boyutta takıldımrb bende ameliyat olalı 6 gün oluyo ve aynı şeyleri düşünüorum seninle beklediğimden daha az acı çektm ve sol göğsüm aynen senin dediğin gibi sağ gögsüme göre daha çok ağrıyo ve bıraz daha şiş sanırım dokundugum zaman elime gelen şişlik silikon tırsıyrum açıkcası öle kalıcak die..ama biraz sabretmemiz gerekio sanırım çünkü daha 1 hafta gibi bi süre gecirdik..yarın kontrole gıdıcem şikayetlerimi dr umla da paylaşıcam bakalım o ne diycek..masaj olayıda başlıycakmış yarın gögsüme ben doğru dürüst dokunamıyorum masajı nasıl yapıcaz ciden merak ediorum..ikimizede çok geçmiş olsun darısı diğer yaptırmak isteyenlere..mutluyum mutluluktan uçuyorum artık uçan memelilerdenimm :)))
benimki de 320 cc. 2 ay olacak 20 sinde. çok memnun kalacaksın cnm :)tşk :) 325 cc takıldı cnm
28 ağustos sabahı 9:30 da girdim ameliyata kas altı 300 cc high profil kondu damla şeklinde..uyandığımda bütün vücudum tiriyormuş üşüyordum ve susamıştım .beni uyutun diye bağırıyormuşum .kalçadan iğne ve seruma ağrı kesici koydular ama tüm gün ağrı ve acı berbattı.gece de uyuyamadım ancak ertesi gün kalktım ayağa ama yinede berbattı.3.gün düzelmeye başladım yürümeyede ve eve 3.günün akşamı döndüm.ben bunun bu kadar zor olacağını asla tahmin etmedim burda yazılanları okuyunca ertesi gün rahatlıyacağım sanmıştımneyse bugün 4. günüm kendi başıma yatıp kalkabiliyorum ve tuvalete gidip yemek yemeye başladım.4 gün sonra bandajlar çıkacak.ama fazla kapal değil porcu südyeni var üstümde dr 1 hafta sonra şişlikler inmeye başlar dedi.ama 300 cc de çok büyük değil bu acı 300cc den küçük protez için çekilmezmiş...
bana da doktor kas altı dedi.daha doğrusu dual plan
ben ödemler indikçe Allahım küçülüyorlar diye çok üzülüyordum. sen de bunları yaşayabilirsin diye söylüyorum tatlım şimdi diyorum ki daha büyüğü kesinlikle olmazmiş. sınırda yani. çok memnunum.benim koltuk altından yapıldı. 2,5 ay oldu. ince pembe bir çizgi halinde şu an.en fazla 4 cm dir. doğrusu daha fazla iz bile olsa çok takmazdım ben gamgamcım. umrumda değil hiç geçmese bile. bence çok takma izleri hızla iyileşiyorlar. ilk başta yara gibi duruyordu. bir krem başlayacağım şimdi yeni aldım contratubex diye. gelişmeleri bildiririm canımevt cnm bencede boyut çok doğal daha şimdiden tam istediğim gibi biraz daha inse bile problem olmaz çünkü çok fazla da küçülcegini sanmıyorum:)peki senin nerden takıldı kopy?benim koltukaltı..izlerin ne halde bi düzelme varmı..şimdi de ya çok belli olursa izler kısa kollu giyemezsem die düşünmeye başladım da :S
bu arada yanliş yazmişim göğüs altından oldu canımben ödemler indikçe Allahım küçülüyorlar diye çok üzülüyordum. sen de bunları yaşayabilirsin diye söylüyorum tatlım şimdi diyorum ki daha büyüğü kesinlikle olmazmiş. sınırda yani. çok memnunum.benim koltuk altından yapıldı. 2,5 ay oldu. ince pembe bir çizgi halinde şu an.en fazla 4 cm dir. doğrusu daha fazla iz bile olsa çok takmazdım ben gamgamcım. umrumda değil hiç geçmese bile. bence çok takma izleri hızla iyileşiyorlar. ilk başta yara gibi duruyordu. bir krem başlayacağım şimdi yeni aldım contratubex diye. gelişmeleri bildiririm canım
ben ödemler indikçe Allahım küçülüyorlar diye çok üzülüyordum. sen de bunları yaşayabilirsin diye söylüyorum tatlım şimdi diyorum ki daha büyüğü kesinlikle olmazmiş. sınırda yani. çok memnunum.benim koltuk altından yapıldı. 2,5 ay oldu. ince pembe bir çizgi halinde şu an.en fazla 4 cm dir. doğrusu daha fazla iz bile olsa çok takmazdım ben gamgamcım. umrumda değil hiç geçmese bile. bence çok takma izleri hızla iyileşiyorlar. ilk başta yara gibi duruyordu. bir krem başlayacağım şimdi yeni aldım contratubex diye. gelişmeleri bildiririm canım
yok canım şu ana kadar hiçbir şey kullanmadım. buna da yeni başlıyorum. benim sana tavsiyem sporcuyu bırakma. şekillenmesinde çok önemli. ben daha hala balenli sütyen kullanmadım. bunlara da alıştım açıkçası yatarken bile takıyorum ama sıkı sarmasına dikkat et. istersen sana marka verebilirimpaylaşımın için tşk kopcim.drun sana kenakort a die bi merhem verdimi..benim 3 hafta ldu bu kremi kullancakmışım 2 ay sonra senin belirttiğin contratubex i yazıcakmış...izler 2 buçuk ayda pembeleşiosa süper gerçekten ben koltuk altından oldum..2 buçuk ay sonra izler benimde umrumda olmaz inş :)))
yok canım şu ana kadar hiçbir şey kullanmadım. buna da yeni başlıyorum. benim sana tavsiyem sporcuyu bırakma. şekillenmesinde çok önemli. ben daha hala balenli sütyen kullanmadım. bunlara da alıştım açıkçası yatarken bile takıyorum ama sıkı sarmasına dikkat et. istersen sana marka verebilirim
yok canım şu ana kadar hiçbir şey kullanmadım. buna da yeni başlıyorum. benim sana tavsiyem sporcuyu bırakma. şekillenmesinde çok önemli. ben daha hala balenli sütyen kullanmadım. bunlara da alıştım açıkçası yatarken bile takıyorum ama sıkı sarmasına dikkat et. istersen sana marka verebilirim
bana doktor hiç krem ilan vermedi ve masaajda demedi.kremden bahsettim ama gerek görmedi.1 ay oldu ameliyat olalı yara yerleri bayağı iyi durumda sanırım pembeleşmeye başladılar gibi...sütyeni gece bile giyiyorum sadece yıkarken çıkarıyorum kurutup hemen giyiyorum önden küçük bir fermuarı ve arkadada kopçaları var garip renkte ve kalın askılı bişi...70 tl ye aldım normal sütyene geçene kadar bunu kullanucağım.