çok geçmiş olsun, neyseki bitmiş gitmiş.Benim nerdeyse hiç ağrım olmadı sadece yatıp kalkarken sızlama yanma olmuştu bikaç gün.bende 21 ağustosta ameliyat oldum 11 de ameliyata girdim 11:45 te odamdaydım 16:30 da hastaneden çıktım.2-3 gün yatıp kalkarken yanma oldu o yüzden pek yatmadım kalkması zor olmasın die:) sonrasında çok rahattım.cumartesiydi ameliyatım, pazartesi işe gidecektim kıyafet uyduramadığım için gidemedim ertesi gün bişeyler alıp gittim.28 inde bandajlarım alındı şimdi sporcu sütyenimle çok mutluyum.o da bu hafta sonu çıkacak ve daha rahat edicem inşallah.darısı yaptırmak isteyenlere.bu arada acılar yapılan teknikle ve doktorla alakalı, kendinize eziyet etmeyin bence. iyice araştırıp öyle yaptırın. bu arada 300 cc hakkında bende aynı fikirdeyim 300 cc altı düşünmeyin derim tabi hiç meme dokunuz yoksa.
mayacım önceki sayfalara bakarsan aynen senin konuşmalarını ben de yapmıştım.sonra dr a ilk gittiğimde ölçümlerden sonra 320 dedi. bi şok yaşadım yani.:umursamaz:cok geçmiş olsun themis...bende yarın doktorumla gorusmeye gidicem bakalım neler soyleyecek cok merak edıyorum.inşallah senin gibi kas üstü olurum,aynı gun hastneden cıkmak bence super birşey.
en az 300 cc dedıgın ıcın bıraz kafam karıstı ben 250 cc cıvarı dusunuyorum cok abartılı bırsey olmaması ıcın.dısardan kıyafetlıyken anlayanlar oldu mu pekı??
dun doktorumlar görüştüm..
göğüs kafasim dar bedenim zayıf,göğüs dokum az olunca en uygun protezin 200 250cc olması gerektıgıne karar verdık.bana sordugu ılk soru ne bekledıgımdı,verdiğim cevap ıse abartılı bırsey ıstemedıgımdi.ölçümler yapıldı ve buna karar verdik...
inşallah sonradan keşke demem
Çok geçmiş olsun. Bende bu ameliyatın bu kadar ağrısız olduğuna zaten inanmıyordum senin gibi gerçeği yazan çok az sayıda insan var. Ama neyse atlattın sayılır artık tekrar geçmiş olsun güle güle kullan :)))))))))))
Bu arada doktorun kimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?