mainbo Meme Büyütme Estetiği

miks haklısın benimde ameliyattan çıktığımda üstümdeydi.
gamgamm bu sütyen için 70 tl verdim markasını bilmiyorum ama anlattığım gibi söylersen bulabilirsin sanırım ama medikal satan yerlere bir danış istersen .

miks haklısın o sütyen işte ameliyatan çıktığımda üstümdeydi.
gamgamm markasını bilmiyorum 70 tl ödedim medikallere sor istersen yukarıda anlattığım ggibi tarif et istersen..

15 gün önce izmirde cemil tugaya ameliyatımı yaptırdım korkularım hat safhadaydı kolunu kıpırdatamazsın işte direnler vs,çok ağrın olacak gibi olumsuz birçok şey,fakat sadece ama sadece 3 gün kalkarken ve yatarken birilerinn yardımıyla kalkıyorsun öle dayanılmayacak acılar değil ertelenecek gibi hiç değil verdikleri ağrı kesicilerle minimum seviyeye indirgeniyor herşey,ayrıca diren bile takılmadı bana gelişen teknik sayesinde ameliyatını 40 dk daha uzatan işlemlerle direnden de kurtuldum anlayacağın ve çoktan iyileştim herşey çok yolunda dr araştırmasındaysan cemil tugayı tavsiye ederim..detaylı bilgi isterseniz yardımcı olmaya çalışırım sağlıklı günler..

off içim gitti yaa geçmiş olsun tatlım.
benim 70 göğüslerim emzirmeden sarktı ama istemiyorum bu yazdıklarını okuduktan sonra ..anca olsa olsa toparlama olsun ...oda bu kadar zor olcaksa olmasın.

uff ya böyle acısız sancısız atlatanları gördükçe korkum biraz azalıyo
guclubacismile ben çok korkuyorum ya.ağrıdan sancıdan günlerce feryat figan olcakmışım gibime geliyo :gitme:

uff ya böyle acısız sancısız atlatanları gördükçe korkum biraz azalıyo
guclubacismile ben çok korkuyorum ya.ağrıdan sancıdan günlerce feryat figan olcakmışım gibime geliyo :gitme:

Ay yok yaaa korkmana gerek yok benim 1 hafta oldu fıldır fıldır geziyorum Sporumu Yapıyorum Evimde Mİssssslerrrrrr gibi Doktorumunda ellrine sağlık Darısı Başına hayatım Umarım Bu duyguyu sende yaşarsın Minicik göğüslerden kurtulman dileği ile :içelim:

Slm kopy sütyen markası olarak ne öneriyorsun. Benimki tamamen profesyonel üretien ve medikalcilerde bulunan bir sütyen fakat bir tanede yedek almak istiyorum ne öneriyorsun
mumucum bana dr e3 marka verdi ten ayyıldız ve kom ama ısrarla komu almamı önerdi. kalın askılı bişey. dekoltesi falan yok ama hakkaten önde ve yukarda tutuyor. bir de sporcu değil de toparlayıcı diye geçiyor. büyük göğüsleri toparlamak için hahaha :) duyunca hem çok güldüm hem mutlu oldum. rüya gibi. adı:serena.. kom serena. alıştım artık çıkarmıyorum banyodan banyoya.

mrb arkadaşlar.bende büyütme ameliyatını düşünüyorum.dr dan memnun olanlar isimlerini ve hastaneleri söyleyebilirlermi ?? istanbulda olanlar lütfen

arkadaşlar benim kızım oldu 1.5 ay kadar oldu.ilk gün berbattı tamam ama o gün bile pişman olmamıştı yaptırdığına bu birazda ağrı eşiği ile ilgili olsa gerek ilk günü atlattıktan sonra ömür boyu mutlusun katlanılır bence böyle bir sonuç için...hem herkesde o kadar fazla ağrı olmuyor olsa da 1 gün işte sıkarsın dişini....şimdi öyle mutlu ki giydiği herşey yakışıyor :)daha da önemli olan o kendini iyi hissediyor iyiki yaptırmışız :)bende cesaret edebilirsem ocak ayı gibi burun ameliyatına gireceğim :)

doktorumu bulabilsem minicik memişlerimden kurtulmuş olcam benim şanssızlığım istanbulda olmamak.bulunduğum şehirde doktor alternatifi var ama haklarında doğru düzgün bilgi yok :sinifsinif:

doktorumu bulabilsem minicik memişlerimden kurtulmuş olcam benim şanssızlığım istanbulda olmamak.bulunduğum şehirde doktor alternatifi var ama haklarında doğru düzgün bilgi yok :sinifsinif:

tatlım sen bursada mıydın?

Kızlar merhaba. Bende 1.60 boyunda 54 kiloyum. Meme dokum çok az. Doktorum kas altı 300 cc önerdi..Ama bu kas altı olayından çok korkuyorum. Birde doktorum hastanede kalmayabilirsin dedi. 2 saat sonra eve gidebilirmişim. Buda aslında 1000 tl farkettiriyor. Ama bi yandanda o ağrılarla evde müdahelesiz yaşamak var yanii ???? yorumlarınıza ihtiyacım var..

kızlar ben dual plan olcam ameliyatımı.kas altı yuvarlak değil de dual plan yuvarlak olcak.şekil olarak ileride pişman olur muyum ki ya dual plan uygulanmış hastaların resimlerine nereden ulaşabilirim ki acaba

Bencede pişman olmazsın.Bence en iyi ve en dogal yöntemler,kas zarı altı ve dual plan...

Geçmiş olsuuun :) Mainbo 300 cc kaç bedene denk geldi ? Birde senin önceden meme dokun nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…