15 gün önce izmirde cemil tugaya ameliyatımı yaptırdım korkularım hat safhadaydı kolunu kıpırdatamazsın işte direnler vs,çok ağrın olacak gibi olumsuz birçok şey,fakat sadece ama sadece 3 gün kalkarken ve yatarken birilerinn yardımıyla kalkıyorsun öle dayanılmayacak acılar değil ertelenecek gibi hiç değil verdikleri ağrı kesicilerle minimum seviyeye indirgeniyor herşey,ayrıca diren bile takılmadı bana gelişen teknik sayesinde ameliyatını 40 dk daha uzatan işlemlerle direnden de kurtuldum anlayacağın ve çoktan iyileştim herşey çok yolunda dr araştırmasındaysan cemil tugayı tavsiye ederim..detaylı bilgi isterseniz yardımcı olmaya çalışırım sağlıklı günler..
uff ya böyle acısız sancısız atlatanları gördükçe korkum biraz azalıyo
guclubacismile ben çok korkuyorum ya.ağrıdan sancıdan günlerce feryat figan olcakmışım gibime geliyo :gitme:
mumucum bana dr e3 marka verdi ten ayyıldız ve kom ama ısrarla komu almamı önerdi. kalın askılı bişey. dekoltesi falan yok ama hakkaten önde ve yukarda tutuyor. bir de sporcu değil de toparlayıcı diye geçiyor. büyük göğüsleri toparlamak için hahaha :) duyunca hem çok güldüm hem mutlu oldum. rüya gibi. adı:serena.. kom serena. alıştım artık çıkarmıyorum banyodan banyoya.Slm kopy sütyen markası olarak ne öneriyorsun. Benimki tamamen profesyonel üretien ve medikalcilerde bulunan bir sütyen fakat bir tanede yedek almak istiyorum ne öneriyorsun
Ay yok yaaa korkmana gerek yok benim 1 hafta oldu fıldır fıldır geziyorum Sporumu Yapıyorum Evimde Mİssssslerrrrrr gibi Doktorumunda ellrine sağlık Darısı Başına hayatım Umarım Bu duyguyu sende yaşarsın Minicik göğüslerden kurtulman dileği ile :içelim:
doktorumu bulabilsem minicik memişlerimden kurtulmuş olcam benim şanssızlığım istanbulda olmamak.bulunduğum şehirde doktor alternatifi var ama haklarında doğru düzgün bilgi yok :sinifsinif:
tatlım sen bursada mıydın?
guclubacismile ben çok korkuyorum ya.ağrıdan sancıdan günlerce feryat figan olcakmışım gibime geliyo :gitme:[/QU
bu arada ben istanbulda olmaya karar verdim. ben de korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok. fena halde taktım kafayı. kararsız kalmak daha büyük işkence. kararını verince gözün bişey görmüyor.
guclubacismile ben çok korkuyorum ya.ağrıdan sancıdan günlerce feryat figan olcakmışım gibime geliyo :gitme:[/QU
bu arada ben istanbulda olmaya karar verdim. ben de korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok. fena halde taktım kafayı. kararsız kalmak daha büyük işkence. kararını verince gözün bişey görmüyor.
Korkmayın Gerçekten dayanılmaz Ağrılar sancılar sürekli olan devam eden bir şey değil ilk 3 gün destekle kalkıp yatacaksınız oturacaksınız hepsi bu Benim Bu gün Tamm 20 Gün oldu İnanamıyorum nasıl geçti 20 gün önce kaydirigubbakcemile5 tarih oldu Yeni sütyenlerim artık balenli sütyen kullanmam asla bayanssulusmile ne kadar Güzel tatlı çekici olursa olsun vücudum düzgün olursa olsun Göğüs her bayan için önemli Güzel kalçalardan Sonra hihoyyyt