Mahvetti beni bu aşk acısı aylardır neden geçmiyo :(

Bence sadece yalan söylediğiniz için değildir. Altında başka sebepler de vardır. Aslında Merkür retrosu yüzünden bu kadar yoğun olmanız normal sayılır.

Doğum saati bilgilerinizi biliyorsanız özelden gönderin isterseniz uyum durumunuza, ihtimallere bir bakalım. Size hediye olarak analiz yapmak isterdim hislerinizin yoğunluğu dikkatimi çekti.

Ogrenilmeyecek bir yalan mı ? Ben olsam ben de bitirirdim üstüne haklı gibi kriz geçirip hastanelere goturdugum kişiden de koşarak kacardim.

Seni sevse birakamazdi seni.sevmiyormus zaten yalanda bahanesi olmuş.sana kızgınlık yok hiç son mesajlarında.sevse kızardı bana nasıl yalan söylersin derdi.bu ilişki bitmiş ama oh oh diye uzamış hemen

O fenalaşmalar hastanelik olmalar nedir yahu?

Bence yalandan çok o ayılıp bayılmalarınızdan soğumuştur güçlü olun lütfen.

Bir de kimsenin acısı kalmıyor merak etmeyin ama böyle dedektif gibi peşinde olmanız ve mesaj atmanız falan ya lütfen dışarıdan bir kendinize bakın.

Ayrıca bu olaydan çıkaracağınız derslerden biri, kardeşinizden utanmamak olsun mesela.

Sevmiyorsa neden ailemi araştırıyo benim sevmediğim birinin ailesi de umrumda olmaz banane yani

Bu yüzden suçluluk yaşıyorum zaten her şeyi nen mahvettim o gün öyle davranmasam belki böyle olmazdı diye aylardır kendimi suçluyorum

Konuya yorumum yok da neden böyle basit bir yalan

15 kardeş olsam göğsümu kabartıp 15 kardeşiz derim yani niye sakladınız anlamadım rahatsız olan kardeşimize de kurban olsun elin oğlu bu arada utanmış mı oldunuz anlamıyorum

15 kardeş olsam göğsümu kabartıp 15 kardeşiz derim yani niye sakladınız anlamadım rahatsız olan kardeşimize de kurban olsun elin oğlu bu arada utanmış mı oldunuz anlamıyorum
Onu daha tam tanımıyodum nasıl bir tepki verir bilemedim sakladım. Uzadıkça da uzadı sonra yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…