Ben başıma gelse bunu diyebilir miydim eşime bilmiyorum. Ya masumsa ve ben de onu yüz üstü bırakıyorsam? Konuyu anlamaya çalışıyorum beni çok rahatsız etti. Eksik birşeyler var gibi. Umarım gerçek açığa çıkar. Taciz varsa da en ağır cezayı alır.
Benim için de net odur. Hele bir de küçük oğlum var. Neler düşündüğümü tahmin bile edemezsiniz günlük hayatta. Ama ya yanlış anlaşılma ise. Bu nasıl ispatlanır ki. Kendim ve eşim üzerinden düşünüyorum tabiki. Konu sahibinin eşi hakkında bir fikrim yok.Benim için en büyük suç
çocuk tacizi ötesi var mı
Ben başıma gelse bunu diyebilir miydim eşime bilmiyorum. Ya masumsa ve ben de onu yüz üstü bırakıyorsam? Konuyu anlamaya çalışıyorum beni çok rahatsız etti. Eksik birşeyler var gibi. Umarım gerçek açığa çıkar. Taciz varsa da en ağır cezayı alır.
Çok pis konular bunlar ya. Gerçeklerin açığa çıkmasını umuyorum konu gece gece iyi gelmedi. Lisede bir öğretmenime aynı şekilde mahkeme açıldı bir öğrenci tarafından. Adamın ailesi dağıldı mesleği bitti. Bir yıl sonunda kız itiraf etti hoca bunu sınıf içinde azarladığı için yapmış.(Allah göstermesin) Ben kesinlikle , asla diyemezdim. Bu başka bir suçlamaya benzemez ki, hırsızlık , adam yaralama şu bu değil.. ilk işim bulabildiğim en iyi avukatı bulmak olurdu, ne kadar görüntü kamera varsa araştırıp olay gün saatinde eşim nerde imiş bulmak olurdu. Sonra da iftira için karşı dava açardım.
Ben eşimden bunu umacak olsam nasıl evli kalırım?? Ve sonuç olarak eğer ki yaptığı ortaya çıkarsa dakika durmazdım aynı ortamda. Derhal boşanırdım tabiki..
Zaten büyük suç olduğu için inanmasını beklemeyin insanın eşinden. Başka bir suç olsa ne bileyim işte kavga etmiş biriyle dense olabilir belki der ama çocuk tacizine eşi nasıl inansın delil olmadan? Eşim , babam, oğlum çocuk tacizcisi olabilir diyecek tek bir kadın tanıyor musunuz? Ama bir sürü çocuk tacizcisi var malesef..Benim için en büyük suç
çocuk tacizi ötesi var mı
Zaten büyük suç olduğu için inanmasını beklemeyin insanın eşinden. Başka bir suç olsa ne bileyim işte kavga etmiş biriyle dense olabilir belki der ama çocuk tacizine eşi nasıl inansın delil olmadan? Eşim , babam, oğlum çocuk tacizcisi olabilir diyecek tek bir kadın tanıyor musunuz? Ama bir sürü çocuk tacizcisi var malesef..
Kadının iftira olmasına inanması şaşırılacak , kızılacak bir durum değil. Senin kocan silah taşıyormuş zaten çocuk da taciz etmiştir denecek bir suçlama değil.
Evli miydiniz siz bu arada hatırlayamadım da?
Kesinlikle iftiradır demedi hiç kimse. Benim başıma gelse aklım bulanır tabiki ve hiç birşey olmamış gibi günlük yaşantıma devam edemem. Aksine herşey ortaya çıksın diye çabalarım. Ama masumiyet karinesi denen bi gerçek var.Son kez yazıyorum
öncelikle evli değilim
bi suç başka bir şeye benzemiyor benim açımdan en kabullenilmez olan
beni rahatsız eden kesinlikle iftiradir cümlesi
böyle bir şikayet varken hiç mi şüphe oluşmaz insanda
hala aynı evi aynı yatağı paylaşmaya devam edebilir mi insan ben etmem
Kesinlikle iftiradır demedi hiç kimse. Benim başıma gelse aklım bulanır tabiki ve hiç birşey olmamış gibi günlük yaşantıma devam edemem. Aksine herşey ortaya çıksın diye çabalarım. Ama masumluk karinesi denen bi gerçek var.
Son kez yazıyorum
öncelikle evli değilim
bi suç başka bir şeye benzemiyor benim açımdan en kabullenilmez olan
beni rahatsız eden kesinlikle iftiradir cümlesi
böyle bir şikayet varken hiç mi şüphe oluşmaz insanda
hala aynı evi aynı yatağı paylaşmaya devam edebilir mi insan ben etmem
Mesela ben eşime inanırım ama 10 yıldır geçenler de ağzından küfürlü bir laf çıkması hariç hiç kötü birşey yaşamadım hatta burada ki konuları gördükçe kocamı başımın üstünde gezdirmem gerek diye düşünüyorum.Bende bazen eşime takılarak söylüyorum kemalim yapmaz demiyorum tarzı ama şöyle düşünün sizin eşinize böyle bir şikayetle gelseler napardınız??
Ne alaka öyle olsa farkeder mi ki?Yanlis anlamayin özür dileyerek soruyorum da eşiniz cübbeli/şalvarlı mı?
Ne alaka öyle olsa farkeder mi ki?
Konu sahibine yüklenenler yarın öbürgün sizin babanıza abinize de iftira atılabilir...böyle bi iftira atılması durumunda demek ki dogru olup olmadigi kesinlesmeden hemen onlarla baglantıyı koparicaksiniz..ne saçma...bi sikayet var diye cocugun kesin dogru söylemis olmasi beklenemez...etrafta boyle olaylar çok duydum ...olmayacak is degil yani iftira olayı...bi sürü psikolojisi bozuk insan var...daha önce de başkasinı sikayet etmis üstelik...yani cocugun psikolojik sorunları olabilir....insallah ya iftira ya da yanlis anlamadır....yoksa cok buyük bi zan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?