Bir mağazaya girince kız takılıyorsa peşie alacağım şey çok acil ya da başka bir yerden alabileceğim bir şey değilse çıkar giderim çok net. O ne büyük rahatsızlık hisdir yaa
kısa bir süreliğine de olsa bu işi yapmış biri olarak yorum yapmak istedim aslında çoğunlukla müşteri oldum ama çalıştığım sürede öğrendiğim bir şeydi bu çalışan satış personeli de hiç bayılmıyor aslında müşteri peşinde gezmekten yada dikilmekten kim ne isterse alsın gezsin sadece yardım istediklerinde yanlarına gitmek tabiki onlarında istediği bir şer ama maalesef kii mağaza müdürleri veya sahipleri böyle düşünmüyor çünkü siz müşterinin peşinde olmadğınız sürece çalışmıyorsunuz ilgilenmiyorsunuz gözüyle bakıyorlar ve bu sizin işinizden olma sebebiniz bile olabiliyor yani demek istediğim şu kiii bu durumdan iki tarafta hoşnut değil ama ön yargılı da olmamk gerek bence :)
İyi bir öğrenmişiniz sorunsal kelimesini ...şu sorunsalı bu sorunsalı
Ya birde ne ilginçsınız ,kız keyfınden peşinizde dolanmıyor ,mağaza sahıbı bunu yapmasını istıyor ondan
Bu şekilde nefes aldırmayacak kadar yakınlaşan satış temsilcilerini kibarca, aklımda bir şey olmadığını sadece bakındığımı, eğer ihtiyacım olursa kendilerinden yardım talep edeceğimi söylüyorum gülümseyerek, onlar da uzaklaşıyorlar.
Yazık, günde 12 saat ayakta hizmet veriyor bu insanlar, kırıcı olmaya gerek yok. Kabahat onlarda değil iş bilmez müdürlerinde ve patronlarında.
Bende hiç sevmezdim. Mağazada çalışmaya başlayıp da rahat rahat gezinsinler diye müşterilerin yanına gitmediğimde patron olacak beyfendiden azarı yiyene kadar. Sürekli baskı yapardı kapıdan gelenin yanından ayrılma birşey almak istemiyorsa bile zorla satacaksın derdi. Bazen siz bakın yardımcı olabileceğim bir şey olursa seslenin yardımcı olayım derdim o beyfendi kameradan görüp yanına çağırıp basardı azarı. Arkadaşlar gerçekten o görevlilerin suçu yok müdürleri olacak adamda suç. Şükür daha fazla sinir hastası olmadan ayrıldım işten ağzımı bozmadan yazmak da baya zor oldu.