Magazada peşinde dolanan tezgahtar kız sorunsalı

Mağazaya girmeden önce çalışan hemen insanların peşine düşüyor mu diye incelediğim, şayet bunu yapıyorsa o güzelim mağazalara asla adımımı atmadıgım, beni çileden çıkaran durum.
Arkadaş illa almak zorunda mıyım belki bakıyorum,inceliyorum ya da alacağım. Bi çekil git başımdan!

Reactions: gsx
sormayın kızlar en sevmediğim şeyy girip doya doya bakıp al yada alma rahat gezebilceğin ortam olması lazımken,peşinde dolanan kızlar bide şunlar yeni geldi bunun rengi güzel şuna bakın almayınca bir surat insanı suçlu aşağı hissettiriyo.bir gün sinirlenip sordumm niye böyle dolanıyosunuz diye mağaza sahibi tembihliyo elimizden bişi gelmiyo dedi.bizde hırsızız araklamaya geldik sanki töbe töbee

İnsanı hırsız gibi hissettiren bu canlılar, genelde mağaza da, kalabalık ortamlarda yaşarlar.

çok rahatsız olurum peşimde sürekli gezinen tezgahtar kızdan sanki bişey çalıcakmışım gibi bakması yok mu birdee alacağım varsada almıyorum çıkıyorum insanın alışveriş isteğini kaçırıyolarrr

Bende hic hoslanmıyorum ya Ne dolanıp duruyorsun pesimde. Ben yardım istesem zaten söylerim

genelde rahatsız olduğum an orayı terk ediyorum ama geçenlerde nedense çıkasım gelmedi.kıza da ben biraz kendi kendime dolaşsam, ihtiyacım olduğunda sizi çağırırım dedim kibarca.kızdan cevap: beraber gezsek olmaz mııı hey allahım dedim dolandık dolandık elim boş çıktım tabi

Alacağınız varsa,almadan çıkmanıza sebep olan kızdır.

Bunların bir de her ellediğiniz askıyı düzelten versiyonu vardır ki...
Pardon,rahatsız ettim diyesiniz gelir:)

ya çok ilgilidirler ya da ilgisiz. ortası yok bunun

İnsanda alışveriş istediği bırakmayan şahıstır bu

kusura bakma ama sana katılmıyorum canım. onlar emekçi bi kere tamam mı senin gibi kapitalist zincirin halkası değil. keyfinden dolaşmıyor peşinde. ekmek parasının peşinde dolaşıyor.

ben doktora yapma aşamasına gelene kadar parasızlıktan ne tezgahtarlıklar yaptım.. anlarım yokluktan.. baba parası yiyenler bilmez tabi..

ha ha ha çıkma teklif etmiş:)))))))

Bir adım mesafemde benle beraber mağazayı dolaşanlardan hoşlanmıyorum. Mağazadan bir şey almadan çıkmama sebep oluyorlar.

Alışverişimin içine limon sıkan alışverişi bırakıp mağazadan çıkmamı sağlayan kişidir

oooff illet bişe,kendımı hırsız gıbı hıssedıyorum..sureklı ensemde nefesi..
dırek tamam bakmıyorum deyıp çıkarım..

annemse yalandan dolandırır da,dolandırır..

Son düzenleme:
Ihtiyacim olursa cagiririm ben sizi diyip gönderiyorum basimdan

~

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…