• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Magazada peşinde dolanan tezgahtar kız sorunsalı

Bazı mağazalara sırf bu sebeple girmiyorum. Genelde küçük butiklerde oluyor ilçede yaşadığım için yaşadığım yerden alışveriş yapmak zulüm bana. Avmler öyle mi giy çıkar istediğin gibi ne karışan var ne bir şey. Hayır yardım etmek de nedir ki ben sorum/sorunum varsa dile getiremeyecek kapasitede miyim? Hep alalım diye ikna etme çabaları.

• Beğen
Reactions: gsx
Prim sistemiyle çalıştıklarını ve o sapıkça takip işini yapmazlarsa kara listeye alındıklarını ısrarla beyan etmelerine rağmen müşteriler tarafından bir türlü anlaşılmadıklarını belirten şahıslar. kendimizi hırsız gibi hissettirmekten öte gidemeyen yardıma hazır görünümlü ama dikkatli gözüm üstünde bakıları. yan tezgahta rafları düzeltiyomuş gibi askılarla çelik çomak oynamalar falan.. mağazaya girmemle çıkmam bir olur sayelerinde. :KK67:

• Beğen
Reactions: gsx
Mağazaya girmeden önce çalışan hemen insanların peşine düşüyor mu diye incelediğim, şayet bunu yapıyorsa o güzelim mağazalara asla adımımı atmadıgım, beni çileden çıkaran durum.
Arkadaş illa almak zorunda mıyım belki bakıyorum,inceliyorum ya da alacağım. Bi çekil git başımdan!
çok zorluyolar insanı.

sinir oluyom. bide belki almıcam bakıyom.

İnsanı nedensiz bir tedirginliğe sürükleyen, olmaması gereken durumdur.
çok zorlanıyom. hatta bazen utanıyom. iç çamaşır mağazasında.insan o an hayal ediyo. pat dipinde bitiyo

sormayın kızlar en sevmediğim şeyy girip doya doya bakıp al yada alma rahat gezebilceğin ortam olması lazımken,peşinde dolanan kızlar bide şunlar yeni geldi bunun rengi güzel şuna bakın almayınca bir surat insanı suçlu aşağı hissettiriyo.bir gün sinirlenip sordumm niye böyle dolanıyosunuz diye mağaza sahibi tembihliyo elimizden bişi gelmiyo dedi.bizde hırsızız araklamaya geldik sanki töbe töbee

Alacağınız varsa,almadan çıkmanıza sebep olan kızdır.

Bunların bir de her ellediğiniz askıyı düzelten versiyonu vardır ki...
Pardon,rahatsız ettim diyesiniz gelir:)
çok zorluyom endimi bazen çekil git başımdan dememek için

sinir oluyom.

Rahatsızlığın diğer adı, aaa bunun fiyatı pahalıymış tepkilerini doğal verememe sebebi :63:

Back