• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Magazada peşinde dolanan tezgahtar kız sorunsalı

şöyle bir bakınayımda vakit geçsin diye girdiğinde peşinden ayrılmayan
ama en ihtiyacın olduğu zamandada görünmez moda giren canlı türleridir :22:

• Beğen
Reactions: gsx
kusura bakma ama sana katılmıyorum canım. onlar emekçi bi kere tamam mı senin gibi kapitalist zincirin halkası değil. keyfinden dolaşmıyor peşinde. ekmek parasının peşinde dolaşıyor.

ben doktora yapma aşamasına gelene kadar parasızlıktan ne tezgahtarlıklar yaptım.. anlarım yokluktan.. baba parası yiyenler bilmez tabi..

aynen canım sana katılıyorum çünkü zamanında bende aynı işi yaptığım için sizlere ne kadar sinir bir durum gibi geliyorsa çalışanlara da öyle onlar sizin peşinizde dolanmadıkları zaman patronlarından müdürlerinden azar yiyorlar belki işlerinden oluyorlar bence iki taraflı düşünmek lazım:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

• Beğen
Zaten daracık dükkan iki adım attım nasıl bir sey bakıyorsunuz dedi .Her defasında olduğu gobi hic cekinmeden simdilik bakıyorum ihtiyacım olduğunda haber veririm dedim . Bu ne arkadas zaten cok zor beğenen biriyim böyle oluncada sinirlenip cıkyorum hatta ürünlerini cok beğendiğim ama sırf bu yüzden giremediğim dükkan var :D:D

Ne kadar dusuncesizce yazmisssiniz, orasi bir satış sektörü ve o insanlar da oradan ekmek parasi kazanıyor. Eminim onlar da sizin gibi kaprislilerin arkasinda zevkle dolasmiyorlar , işverenleri istediği icin yapıyorlar. Onlar da satis yapip para kazanmak zorunda prim almak zorunda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sürekli peşimde dolaşan bir şeyi beğenmediğimde zorla sevdirmeye çalışan ben öylesine bakıyorum aradığım bir şey yok dediğinizde yanınızdan uzaklaşan tip. :1:

Magazayi dagitasim gelir :) hic hoslanmam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Patron,müşteriyle ilgilenin diyordur herhalde dibinde gezin,göz hapsine alın,peşine takılın demiyordur.
Açıkça görülüyor ki müşteri bundan memnun değil,hatta bırakıp çıkmalarına sebep oluyor.
Satış teknikleri hakkında acil eğitim lazım.

bazen kendimi birşey alıp çıkmaya mecburmuşum hissi veren ancak bir ürün hakkında soru sorduğumda benden az bilgisi olduğuna kanaat getirdiğim,bu konuda eğitimsiz personellerdir.

bende zamanında bu işi yaptım eğer müşteriye yakın gezmezs4en başka bi satış elemanı alıyor satışta ona yazılıyor prim gidiyor ve bu çok kötü bi durum uzaktan olcak ama tamam bayıltan tiplerde v ar

Almayınca belki küfür bile ediyolardır ya o derece.kimse kusura bakmasın ekmek parası diye.patron/müdür neyse artk müşterilerle ilglenin diynce onlarn anladgı kasıt nefesini enselerine vermek???
Hiç girmek dahi istemyorum bazen çok egitimsizlik bana göre.

patronu sıkıştırmak lazım...baktımki biri peşimde alacağım ürünüde bırakıp..başka mağazaya geçiyorum....remen kendimi kuyruklu hissediyorum...

• Beğen
hiç bir eğitime ihtiyaç kalmadan eve katkı yapabilmenin yoludur tezgahtarlık.patronlar sıkıştırır yanından ayrılma diye müşteri istemez arada kalırsın.yaklaşık 10-12 saat ayakta çalışırsın fazla oturmaya müsade etmezler.5 sene boynca part time çalıştım.paraya ihtiyacım varken.öylesine dolaşacaktım deyip denemedik kıyafet dağıtmadık raf bırakmayanlar,evinden sıkılıp kafa dağıtmaya çıkanlar aklınıza ne gelirse değişik sebeple mağazalara giren insanlar...iyi de bir düşünün bu onların işi.zorunluluktan oradalar.nazikçe konuşup yardıma şuan ihtiyacım yok teşekkür ederim demek zor değildir.

• Beğen
İnsanda alışveriş istediği bırakmayan şahıstır bu

Aynı zamanda ekmek parasının pesindedir. Yazıktır, cünkü magaza müdürü bunu yapmasını söyler, insanlar tersler...İki arada bir derede kalmıs olandır. Sizler geze geze alısverisinizi yapıp ohh yorulduk deyip eve kendinizi atarsınız, ama o, aksamın gecine kadar yüzlerce sinir bozucu musteriyle hemen hemen hiç oturmadan muatap olur. Bu kadar burnu büyük olmayın, hayatta sinir olacagınız seyler bu kadar basit olmamalı. Terslemeden, düzgünce ben biraz kendi basıma inceleyeyim ihtiyacım olunca size sorayım demekten bir sey olmaz. Agzınız asınmaz, incileriniz dökülmez.

• Beğen
Bunaltıyorlar.İlgilensinler ama kolumun dibinde dolaşmasın:KK67:.Birşey soracak olsam yok oluyorlar.Sadece bakmak istediğimde kolumun dibindeler:KK67:.Görevlilere bunu tembihleyen patronlar duyun sesimizi

• Beğen
ekmek parası peşinde dolanan kızdır yoksa kimse meraklı değildir birinin peşinde dolanmaya
sevin onları

• Beğen
Ne bakmıştınız diye insanın peşine yapışan tipler,mağazada köşe kapmaca oynanır :)) artık ihtiyaç olduğunda haber veririrm diyip yolluyorum yoksa rahatça gezdirmiyorlar..dikkat ederseniz bir mağazada çalışanlar müşterilere yapışmıyosa o mağaza daha kalabalık daha çok iş yapıyor..alışveriş özgürlüğü diye bişey var sonuçta

• Beğen
peşimden geldiğinde kendimi hırsızlık yapcak gibi hissediyorum hemen terk-i diyar ediyorum o mağazayı hiç hoş bir durum değil avmler buyüzden iyiki var :KK76:

• Beğen
Back