Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Maden suyu ile göğüs büyütme

ben de yeni okudum bu bahsettiklerinizi, bu akşamdan itibaren ben de deniyim zaten evde sürekli maden suyu bulunuyor evdekilerden dolayı, bari ben de içiyim de faydasını göriyim sayenizde:))

İnanamıyorum resmen bi dolgunluk hissettim bugün Burdan görüp hiç sevmediğim halde 3 gecedir maden suyu içiyordum Hatta şu anda da içiyorum Umarım geçici olmaz Çook teşekkürler:KK42:

canım bir de yeri değil ama şu doktorunun söylediği saç uzaması için olan formül var ya :) onu nasıl uyguluyorsun ve etkisini gördün mü ?

canım evet etksini gördüm saçlarımın dökülme olayı bitti sayılır uzamaya da yardımcı oluyo. 1 şişe maden suyunun içine 1 tatlı kasıgı badem yağı koyuyosun iyice çalkalıyosun ve bu karışımı püskürtmeli bi şişeye koyuyosun. nemli saça sıkıyosun her banyo sonrası.. bide ben sana bi öneride daha bulunayım kendi uyguladıgım bi maske var. bir tane muzu iyice ez püre haline getiir içine bi tatlı kasıgı badem yagı damlat. saclarına masajla yedir 1 saat bekledikten sonra maden suyuyla durula. daha sonra şampuanla ve saç kremi sür. bu maske yıpranan saçları düzeltir ve uzamaya yardımcı. ben üşengeç oldum bu aralar yapmıyorum hava sıcak diye içimden gelmiyo ama fırsatın varsa yap :)

Son düzenleme:
bende hergün 1 veya 2 tane içiyorum ben içine limon sıkıyorum başka türlü içemiyorum içmeye başladığımdan beri ara ara göğüslerimde sızlama oluyor dolgunlaştı gibi

Geçen sene telkini yapıyordum ama hepsini yapamadım yani yarıda kaldı fakat etkisini farkedilir oranda gördüm ama sonra aynı kaldı sönme olmadan.. Biraz daha büyüsünler istiyorum telkini yapamıyorum bu ara bari maden suyuyla deneyeyim zararsız nede olsa bir çok faydasını göreyim öncelik göğüslere :KK1: maden suyunu da severim zaten :) bu akşam bir tane içmiştim :)

canım çok sağol sonunda indirdim ne kadar faydasını gördün birde 21 gün günde 6 saatmı dinlenilecek

ben ilk 21 i yapabildim ve göğüslerimin arasında dolgunluk olmuştu,75 beden sütyen giyiyordum 80 giyiyorum ama her sütyende aynı olmuyor tabi değişebiliyor.. Şimdi telefonumda tekrarlı çalma olmuyor o yüzden dinleyemiyorum mp3 almam lazım bakacağım onada.. Ama inanıyorum dinleyebilsem daha çok faydasını göreceğim.. :KK16: evet canım günde 6 saat dinleniyor ama gece uyurken daha çok fayda ediyor diye konuşulmuştu :)

canım çok sağol sonunda indirdim ne kadar faydasını gördün birde 21 gün günde 6 saatmı dinlenilecek

ben ilk 21 i yapabildim ve göğüslerimin arasında dolgunluk olmuştu,75 beden sütyen giyiyordum 80 giyiyorum ama her sütyende aynı olmuyor tabi değişebiliyor.. Şimdi telefonumda tekrarlı çalma olmuyor o yüzden dinleyemiyorum mp3 almam lazım bakacağım onada.. Ama inanıyorum dinleyebilsem daha çok faydasını göreceğim.. :KK16: evet canım günde 6 saat dinleniyor ama gece uyurken daha çok fayda ediyor diye konuşulmuştu :)

benim göğüslerim normalde 75tir. büyütmek için herhangi bir kür, ot, yağ vs. kullanmadım, herhangi bi çabaya girmedim. 2 aydır sürekli her akşam 1-2 şişe maden suyu içiyorum. bunun dışında herhangi bir düzenli besin tükettiğim yoktur. zaten dengesiz beslenirim ve çok fazla yemek yemem. zaten son zamanlarda kilo veriyorum.birkaç haftadır göğüslerimde hafif bir ağrı olduğunu ve sütyenlerimin artık olmadığını farkettim. gidip yeni iç çamaşırları aldım tabiki 75 beden. sonuç şaşırtıcı, olmuyor. tüm sütyenlerim küçük geliyor. aldıklarımı 80 beden ile değiştirdim tam geldi. annem de farketti göğüslerimdeki büyümeyi. nasıl olabilir diye düşündüğümde maden suyu aklıma geldi. birkaç arkadaşımız da maden suyunun içine limon sıkıp göğüslere yedirmenin göğüsleri büyüttüğünü yazmıştı. ben içerek büyüttüm sanırım. doğru mudur, net bir bilgi midir bilemiyorum ama maden suyundan başka bir ihtimal gelmedi aklıma.. paylaşmak istedim :)

ya ben maden suyu erkeklerin cinsel organına iyi geliyo diye biliyorum...böyle bi kaba döküp sodada penislerini bekletiyolarmış...ayrıca içerek değil bekletceksin onu...

Benim kadar maden suyu içen yoktur herhalde koli koli alırız eve birde ama bende neden öyle birşey olmadı:) Bende mi sorun var acaba:)

ya ben maden suyu erkeklerin cinsel organına iyi geliyo diye biliyorum...böyle bi kaba döküp sodada penislerini bekletiyolarmış...ayrıca içerek değil bekletceksin onu...

hiçbir yerde içerek değil göğüslerini sokup bekleticeksin diye bir açıklama duymadım. :)) ben farkettiğim şeyi söyledim sadece, bekleterek denemedim ama onun da faydası vardır tahminimce

X