Maddiyat sebebiyle bebeği ertelemek doğru mu?

Sen istediğinde de çocuğunun olacağını nerden biliyorsun ki...

Başından beri hemen olmayabileceğini ben biliyordum ve dile getiriyordum ama eşim hemen olur sanıyordu. Şimdi ağzının payını aldı. Zaten olası bir problem için kenara düğün parasından 5 bin lira atmıştık. Düşündüğüm gibi de oldu. Hatta daha kötüsü oldu

Evet maddi durumlarımız çok benziyor. Ben herşeyime baktırdım problem çıkmadı hatta yaşıma göre çok iyi çıktı şükürler olsun o benim tesellim ama eşimin sperm değerleri kötü..

Evet maddi durumlarımız çok benziyor. Ben herşeyime baktırdım problem çıkmadı hatta yaşıma göre çok iyi çıktı şükürler olsun o benim tesellim ama eşimin sperm değerleri kötü..
Esinizinki sikinti, belki varikosel ameliyati gerekebilir, bence siz denemelere baslayin ha deyincede olmuyor bebek...
Ailelerde yardim ederse , gerisi halledilir.Ben daha bu hafta bir iki bisi aldim yavruma o da totalde 30 tl tuttu(zibin, ayakkabi ve battaniye) ucuz ve guvenilir yerlerden yapiyom alisverisi, aileden herkes biseyler aliyor kiyafet, battaniye vs. Kuzenim yeni dogum yapti ondan ana kucagi, puset ve kuculen kiyafetleride aliyorum bir yatagi bir arabasi eksik acil ihtiyac birde banyo urunleri onlarida sonlara dogru alacagim....
Ailenin yardimi varsa hersey tamamlaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…