Maddi sıkıntılar yüzünden anne olamamak

32 yaş çok geç değil anne olmak için.
Önemli olan çocuğunuza layık babayı görebilmek.

Eski konularınızı biliyorum, sizin üzüldüğünüz şey anne olamamak değil ama şu anki kocanıza bakınca onda baba olacak kişi sorumluluğu görememek. Görmek istiyorsunuz ama içinizden de olmadığını biliyorsunuz. Siz kocanızı görmek istediğiniz gibi gördükçe acılarınız devam edecek.

Kusura bakmayın kötü şeyler yazdım ama.

valla tamamen bıyolojık saatınızle alakalı bır durum bence...

bence maddı durumunuzu duzeltmeden onunuzu gormeden asla bır cocuk yapmayın cunku cocuk buyuk sorumluluk demek.

bızde uc asagı bes yukarı sızınle aynı durumdayız kredı ve kredı kartı borclarımız var, faturalar hep gecıkmelı odenıyor, ayrıca yaza dugunumuz var ve gelınlıktı damatlıktı vs. derken onlarında borcu var ustumuzde ve esımın ılk evlılıgınden bır oglu var ona nafakası da var aldıgımız aynı gun elımızden gıdıyor.

en son ne zaman ustume basıma dogru duzgun bısı aldım, ne zaman dısarı cıkıp bısıler yaptık , tatıle cıktık hatırlamıyorum bıle ama 2017 ye borcsuz gırecegız ınsallah kaldı surda 1,5 sene daha. ve ben o zamana kadar cocuk yapmayı dusunmuyorum en ıyı ıhtımalle 2016 mart-nısan gıbı hamıle kalsam borclar bıtecegı zaman tamamen cocugumu dunyaya getırmıs olacagım.

borc harc varken bırde cocuk yapmak hıc mantıklı degıl.cunku cocuk hem maddı sorumluluk demek, hem manevı sız zaten sıkıntılı ıken bu durumda bırde cocuk yaparsanız hersey ıkıye katlanır sıze yazık olur..

annelk çok güzel Rabbim nasip etsin diyorum öncelikle... ama kıskandım diye yazmışsınız bence bu sadece özenmek.. kıskançlıktan öldüm gibi cümleleri okuyunca garip oldum açıkcası.. herkesin hayatı farklıdır. kaderi de öyle.......kendinizi maddi manevi toparladıktan sonra çocuk sahibi olmak en güzeli bir yıl yerine 6 ay sonra hamile kalıp 9 ay da hamilelik sürecini düşünürseniz zaten maddi açıdan bayağı toplanmış olursunuz sanırım...... tabi sadece sizin değil eşinizin de çocuk olayına olumlu bakması lazım.. dışarıdan çok kolay gibi görünse de çalışan anne için zor .. mesela çocuğun olsa iş durumun ne olacak özelde mi devlet işinde misin işe başlasan çocuğuna bakacak var mı yoksa bakıcı mı tutmak zorunda klacaksın ki bu da ayrı bi masraf herşeyi değerlendirmeli........ ama 5-6 ay toparlanmak en güzeli sizin için. hakkınızda hayırlsı dilediğiniz zaman hamilelik haberinizi okumak dileğiyle

bende ölüyorum anne olabilmek için. ama her şeyin hayırlısı. her şeyin bir zamanı var ALLAH cc gönlüne göre versin. umarım en kısa zamanda düze çıkarsınız ve sağlıklı + hayırlı bir evladınız olur...

ilk evlendiğimiz zaman bende kiradayız tek maaşla çocuk zor olur falan filan diyodum evleneli 2 sene olacak nerdeyse şimdi olsun diye dört dönüyoruz eşimde sperm hareketsizliği varmış boşuna korunmuşuz yani oluruna bıraksak dahi olmayacakmış yapmadığımız kür gitmediğimiz doktor kalmadı ama olmuyor.....umarım mesaj iletilmiştir. demek iistediğim madem bu kadar çok istiyorsunuz öncelikle eşinle beraber gidip muayene olun bi probleminiz yoksa maddi durumunuz düzelince yaparsınız bebeğinizide hem o arkadaşlarının cocukları büyümüş olur sizinki minicik sevimli olur onlarda size imrenir....ama eğer sorun varsa ki inşallah yoktur bi taraftan tedavinize başlayın malum yaş ilerledikçe aşılama da şans tüp bebekde sans azalıyor...allah yardımcınız olsun ...bide şu cocuk rızkıyla gelir dedikleri şey gercekten doğru etraftan gördüğüm kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…